2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
اهان کوتاه یعنی کیست نداشته باشم؟  دیروز عصرپریود شدم شنبه میشه ۴یا۳؟ میرسم اینماه بنظرت؟&nbs ...

نه عزیزم منم کیست نداشتم هر سه سیکلم کوتاه با ال دی بود..... 

یعنی از اون مدلهای حدود 45 روزه.... 

تعیین نوع سیکل مهارت دکترت رو می طلبه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره میخاد مرکز بره

پس بذار انجام بده.... 

انشالله شرایطش خوبه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من حالم بده، چند شبه نميتونم بخوابم فكر ميكنم به خاطر اضطرابي باشه كه گرفتم، نميفهمم الب ...

عزیزم مناظر رحمت از دوستان قدیمیمونه.... 

اگه اشتباه نکنم مامان شده درسته؟؟؟؟ 

ان شاء الله شرایط جنیناش عالیه🤲🤲

آمینننننننن.... 

ایشالله خوش خبر باشی و با اینهمه سختی که کشیدی خدا پاداش صبر و تحملت بهت نینی های سالم و صالح نصیب ک ...

به دعاهای شماها ان شاء الله ک خدا شنبه نتیجه رو عوض میکنه خیلیی التماس دعا

عزیزم مناظر رحمت از دوستان قدیمیمونه....  اگه اشتباه نکنم مامان شده درسته؟؟؟؟

اناجون جدا ايشون مامان شده؟؟؟ اين تاپيك هم ميومده؟؟ پس شما ميشناسينش؟؟ دو بار مامان شده؟؟ من كه اينجا نديدمش،،نميدونستم اينجا هم ميومدن،،،،، پُستش توي اون تاپيك مال دو سال قبله حالا تيكر داره ولي اصلا جواب نميده،،، شما خبر دارين مامان شده؟؟

من تا اين لحظه از صبح فقط زجر و اضطراب كشيدم خيلي اذيت شدم

...