2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها جوابش آماده شده و بتام صفر بود😔 اميدوارم بقيه بچه ها جوابشون مثبت باشه

عزیزدلمممممممم ناراحت نباش بارانی ان شاء الله ک توهم معجزه خدارو بزودی ببینی باز خداروشکر یه دختر داری و مادر بودن رو حتی اگه شده یه بارم تجربه کردی میدونم سخته اما تو خیلی از ماها ک هیچ تا بچه نداریم جلویی ان شاء الله ک زود زود حاجت دلت رو بگیری

بچه ها به نطرتون بی بی چک با ی مارک دیگه امتحان کنم به این مدیکور اصلا اعتباری نیست

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
عزیزدلمممممممم ناراحت نباش بارانی ان شاء الله ک توهم معجزه خدارو بزودی ببینی باز خداروشکر یه دختر دا ...

اره عزيزم درست ميگي ولي حالِ دلم عجيب خرابه ، بغض ،گلوم رو گرفته ان شالله بقيه ي دوستان جوابشون مثبت بشه🙏🏻

خداااااااايا شكرت🙏🏻
مرسی دوست جونی خودت چطوری مامان خانم اوضاع خوبه ؟

فدات عزیزم منم خوبم 🌹 این روزاهم میگذره ولی ته دلم خالیه هیچ حسی ندارم !توکل به خودش کردم هرچی خیرباشه پیش بیاد!

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
فدات بشم تاپیکت خیلی برام با برکت بود😍😍

مبارک باش عزیزم 😍😍

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
اره عزيزم درست ميگي ولي حالِ دلم عجيب خرابه ، بغض ،گلوم رو گرفته ان شالله بقيه ي دوستان جوابشون مثبت ...

باورم نمیشه اصلا..کاش میتونستم چیزی بگم یاکاری گنم که یه ذره از غصه ت کم بشه امیدوارم خدا خودش کمکت کنه

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان