2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
سلام گلم.من که تازه روز یازده انتقالم.چهارشنبه ازمایش دارم به امیدخدا.التماس دعا.گندمک هم بی بی چک گ ...

خداروشکرررر ایشالا قسمت خودت باشه عزیزم😍

اگه لایق باشم صدتا صلوات برات میفرستم ایشالا ی عیدی تپل از خدا میگیری و دلت شاد میشه🤗🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکرررر ایشالا قسمت خودت باشه عزیزم😍 اگه لایق باشم صدتا صلوات برات میفرستم ایشالا ی عیدی تپل ا ...

ای جانم.واقعا شرمندم میکنین.ممنونم از لطفت عزیزدلم.هرچی خدا بخواد💚

ان شاالله مامان شدن خودت و بقیه منتظرا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ای جانم.واقعا شرمندم میکنین.ممنونم از لطفت عزیزدلم.هرچی خدا بخواد💚 ان شاالله مامان شدن خودت و بقیه ...

قربونت 

ایشالا ایشالا

روزی ک ننه شدی منو حتما تگ کن چون برام خیلی مهمی  😘😘😘

ای جونم خداروشکرررررررر.تبریک میگم عزیزم.علائم خاصی داری گلم؟یه روز از من جلوتری.ان شاالله همگی مثبت ...

علائم تا دلتون بخواد داشتم یادته بهت میگفتم من امیدی ندارم چون روز دهم و یازدهم لکه دیدم دیگه کلا امیدمو از دست داده بودم ولی روز ۱۲که امروزه اصلااا لک ندیدم هیچی فقط از دیشب کمردرد شدید گرفتم و دلم یکم درد میکنه بی بی چک گزاشتم با نا امیدی ولی دیدم چند ثانیه نگزشته بود حاله انداخت که کامل با چشم مشخص شد و الان که خشک شده بیشتر معلومه و ان شاالله خدا نصیب همتون کنه

بازم سلاممممممم بچه ها خداروشکررررر بی بی مثبت شدددد امروز روز دوازدهمم بوددددد خدا قسمتتون کنه

سلاااااام عزيزاااي دل😍

خيلي خوشحاااااال شدم ان شالله قسمت هممون 😍مبااااااااااركت باشه عزيزززم😍😘

من كه ميترسم بي بي بزارم و اگه بتونم نميزارم تا پنج شنبه كه آزمايش بدم😊

خداااااااايا شكرت🙏🏻
به سلامتی  مبااارکت بااااشه  بار اول پانکچر و انتقالت بود؟؟

اره گلم من پانکچر که شدم دوماه بعد برام انتقال دادن و جنین فریز شده دوتا انتقال دادن دعا کنید دوقلو باشه لطفااا 

من اولی رو امروز صبح زدم. فعلا هیچ احساسی ندارم به ناحیه تزریق دست میزنم انگار سفت شده انگاری دارو ه ...

آره عزیزم خیالت راحت من حدود بیس روزه که زدم طی این مدت هیچ چی حس نکردم و خداروشکر اصولا امپوله در حد دو سه تا زدنش عوارضی نداره مطمئن باش خیالت کاملا راحت باشه، فقط الان دو سه روزه اونم صبحا فقط موقع بیداری از خواب قلبم تپش گرفته بود محض احتیاط اونم به خاطر پرولاکتین ازتون پرسیدم

...
سلام دلم برات تنگ شده بود چطوری دخملت خوبه؟.... سارا  روانی شدم😅از دوشنبه هفته قبل تا الان ف ...

منم دلم برات تنگ شده بود 😍😍

الهی بگردم.منم خواب بی بی چک مثبت دیدم بارها تو خواب.خیلی خواب شیرینیه.ان شاء الله به همون شیرینی تعبیر بشه..عزیزم خواهرمنم ترشح قهوه ای داشت.فکر میکرد پریود شده.یه هفته بعد موعد پریودش بی بی چک زد مثبت شد.ان شاء الله واسه توهم اینطوری بشه 😍😍

به داروهای ای یو ای که خوب جواب میداد بدنت.به این چیزا فکر نکن از الان دختر 😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
قربونت  ایشالا ایشالا روزی ک ننه شدی منو حتما تگ کن چون برام خیلی مهمی  😘😘😘

فداتشم مهربونم.ممنون که انقد خوبین.چشم روزی که ازمایش دادم حتما میام اینجا خبر میدم و تگت میکنم‌.امیدوارم اون روز خبر مامان شدنمو بدم و 

خبر مامان شدن دوستامو بشنوم و خوشحال شم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بازم سلاممممممم بچه ها خداروشکررررر بی بی مثبت شدددد امروز روز دوازدهمم بوددددد خدا قسمتتون کنه

مبارکه عزیزم

خداروهزارمرتبه شکر

التماس دعا

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
علائم تا دلتون بخواد داشتم یادته بهت میگفتم من امیدی ندارم چون روز دهم و یازدهم لکه دیدم دیگه کلا ام ...

مبارکه مامان خوشگل، دیدی گفتم روز ده انتقال کسی پریود نشده

...