2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
بازم سلاممممممم بچه ها خداروشکررررر بی بی مثبت شدددد امروز روز دوازدهمم بوددددد خدا قسمتتون کنه

ای جونم خداروشکرررررررر.تبریک میگم عزیزم.علائم خاصی داری گلم؟یه روز از من جلوتری.ان شاالله همگی مثبت شیم😍💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بازم سلاممممممم بچه ها خداروشکررررر بی بی مثبت شدددد امروز روز دوازدهمم بوددددد خدا قسمتتون کنه

چقدر مطمئن اومدی گفتی دارم پری میشم!!!!!دیدی خدا چقدر دوستت داره. خدا رو صد هزار بار شکر. انشالله که همیشه عمینطور شاد و خوشحال باشی

سلام ب همه خوشگلا خوبین😘 بچه ها از حاکستری و گندمک چ خبر؟ننه شدن ایشالا؟؟؟

سلام گلم.من که تازه روز یازده انتقالم.چهارشنبه ازمایش دارم به امیدخدا.التماس دعا.گندمک هم بی بی چک گذاشت مثبت بود خداروشکر😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
مرسی عزیزم ممنون از راهنماییت  سفیده تخم مرغ پروتئین زیاد داره، یعنی هر چی پروتئین بخوریم بهتر ...

فدات گلم.نخیر هیچ ضرری نداره.من شنیدم خوبه برای تخمک