2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
مرسی عزیزم  شما هم تو سیکل ivf هستی؟

من تو سیکل ای یو ای سوم بودم که الان پری خانم داره ناز میکنه و با عشوه یک هفتس سرکارم گذاشته ....

بعدش راهی ای وی افم که اینماه میخوره به آخراش پس میره ایشاله برا سال جدید

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

علائم تا دلتون بخواد داشتم یادته بهت میگفتم من امیدی ندارم چون روز دهم و یازدهم لکه دیدم دیگه کلا ام ...

خداروشکر.خداروشکر.نمیدونی چقد خوشحال شدم برات.الان یادمه میگفتی منفی شدی و داری پریود میشی.دیدی خدا چقد مهربونه؟خیلی خبر خوبی بود.ان شاالله بتات هم تپلی باشه و جوجه هات ۹ ماه مهمون دلت باشن

من امروز که روز یازدهمه علائمم خیلی کم شده.تقریبا هیچ جام درد نمیکنه😑بازم توکل به خدا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام دوستان عزيزم ، خانمي از ١١ هفته و يك روز تا ١٣ هفته و ٦ روز ميتوني بري غربالگري من خودم ١٢ هفته ...

ممنون عزیز دلم.لطف کردی .😍☘🌻🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
من گاهی اوقات تنگی نفس دارم مخصوصا موقع صحبت کردن البته چند وقتی میشه خیلی وقته دارم اتفاقا دیشبم یج ...

نه دیگه به گرفتگی دست هیچ ربطی نداره خیالت راحت از اون بابت، تازه من شنیدم کسانی که زیاد بزنن طی مدت طولانی استفاده کنن ممکنه اون علائمو ببینن، نترس اصلا، منم این تپشو در طول روز ندارم الحمدلله فقط صبحا موقع بیدار شدنه، اونم میدونم چون من خوابم حساسه سریع قاطی میشه برا همونه الانم شاید سریع تاثیر گرفته

...
بی بی بزار نشون میده به امید خدا مثبتی

مامان و شوهرم نمیذارن بی بی بذارم😕😤😫

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام ب همه خوشگلا خوبین😘 بچه ها از حاکستری و گندمک چ خبر؟ننه شدن ایشالا؟؟؟

سلام ستاره جون ممنون به یادم بودی گلم من فعلا بی بی چکام مثبته امروزم از ذوق گذاشتم مثبت بود انشالله سند مادرشدنم و فردا میگیرم برام خیلی دعا کن فردا آزمایشم نثبت واقعی بشه😍😍❤❤❤

بنظرت واسه سرویکس، سونوی واژینال انجام میدن؟ یا همون شکمی

میگن هر دوش میشه. اما دقیقش واژیناله. ولی خدا کنه شکمی باشه😁

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
منم دلم برات تنگ شده بود 😍😍 الهی بگردم.منم خواب بی بی چک مثبت دیدم بارها تو خواب.خیلی خواب شیرینی ...

باور میکنی شوهرم امروز مصاحبه مهمی داشت از هفته پیش فقط مطالعه میکرد.....من اصلا نتونستم با کسی در این موارد حرف بزنم جز اینجا....اگه اینجا نبود داغون میشدم....

چه عالی واقعا پس هنوز ذوق کنم برا خودم😄ایشاله خواهرت بسلامتی زایمان کنه....

من اینجا پرسیدم اما هیچ کس جوابمو نداد در مورد ترشحات...ممنون که تجربتو گفتی😚😚😚...

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام ستاره جون ممنون به یادم بودی گلم من فعلا بی بی چکام مثبته امروزم از ذوق گذاشتم مثبت بود انشالله ...

انشاله