2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
به اون کمرنگ تر شدنش کار نداشته باش بی بی اونقدر دقیق نیست تو این زمان این کم و زیادی رو تشخیص بده. ...

خخخخییییلییی مبارکه عزیزم به سلامتی و دلخوشی، خدا رو بینهایت شکر،، میگم چند بار انتقال دادین شما تا اینکه بالاخره مثبت شد؟ 

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم علائم چی داشتی و از چه روزی

هیچی 😂😂 کلا از روز پنجم یا ششم نه درد سینه داشتم نه شکم و ... فقط الان سه روزه پهلو و زیر شکمم سمت چپ و راست هی تیر میکشه مثل اسپاسم هی میگیره ول میکنه .هیچ لک و ... هم ندیدم آها یادم اومد یکم گر گرفتگی هم داشتم دو روز فقط😁

هیچی 😂😂 کلا از روز پنجم یا ششم نه درد سینه داشتم نه شکم و ... فقط الان سه روزه پهلو و زیر شکمم سمت ...

بدن‌ها با هم فرق دارن، منم روز 6 انتقال هستم هی دنبال علائمم، اما امروز بیخیال ترم، هرچی خدا بخاد

بدن‌ها با هم فرق دارن، منم روز 6 انتقال هستم هی دنبال علائمم، اما امروز بیخیال ترم، هرچی خدا بخاد

من کلا به علائم معتقد نیستم چون بدن با بدن فرق داره مثلا خود من با اینکه روزی دو تا شیاف پروژسترون دارم و سه روز یکبار آمپول پرژسترون ولی حتی سینه هامم درد نمیکنه شکمم نه ورم کرده نه هیچی

من كه از وقتي آمپول پروژسترون رو قبل انتقال زدم سينه هام درد ميكردن تا الان كه روز هشت انتقالمه، كمر ...

الهی امین امیدوارم همه انتقالی ها مثبت بشن باخوشحالی سر سفره هفت سین بشینن

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
من کلا به علائم معتقد نیستم چون بدن با بدن فرق داره مثلا خود من با اینکه روزی دو تا شیاف پروژسترون د ...

من فقط زیاد میخورم خیلی زیاد ضعف میکنم، امید دارم به خاطر جوجه هام باشه😍😍

من‌هواشو میگرفتم ولی همش تزریق میشد یادمه آنا جون‌گفتند زیاد فرقی نداره که هواشو ‌بگیری یا نه، ...

آهان ممنون عزیزم پس فرقی نمیکنه، الهی که من بتونم یاد بگیرم😅💪

الحمدالله❤
آهان ممنون عزیزم پس فرقی نمیکنه، الهی که من بتونم یاد بگیرم😅💪

عزيزم منم هواشو ميگيرم دور ناف تزريق مي كنم و اصلا تا حالا تزريقس انجام نداده بودم ولي الان ٥روزه كه خودم تزريق مي كنم و دردش خيلي كنتر از بازوه. تو بازو كه واسم ميزدن دل ضعفه مي گرفتم از درد🤪

خداااااااايا شكرت🙏🏻