2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
اره عزیزم احتمالا از استرسه ولی اگه بازهم تکرار شد حتما به دکترت بگو

چشم ممنون عزیزم ، ببخشید شماهم این آمپول رو زدین؟ من اول یه کوچولو فشارش دادم چند قطره از سوزن خارج شد بعد زدم وقتی کامل شد هنوز یکم توش مونده بود تو نت خوندم نباید هواشو بگیریم چون برا اینه که کل دارو تزریق شه، شما چکار میکردین هواشو میگرفتین؟

الحمدالله❤
سلام دوستان یه سوال دارم اگر بعد از انتقال جنین منفی بشه و جنین نگیره با پریود دفع میشه یا قبلش لکه ...

شیاف تا چند روزی مانع خونریزی میشه ولی بعدش اگه باردار نباشی حتی با وجود شیاف امکان اومدن پری هست. تو که دیگه بارداری به این چیزها چیکار داری دختر!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من امروز روز دهم انتقالم بودم صبح رفتم دستشویی دقیق رو دستمال همون لکه و قهوه ای که اول پریودی هام دارم بود دیگه نا امید شدم.پریود شدم متاسفانهههه ای خدااااااا

بچه ها امروز دوخته از انتقال جنین 4روزه ام میگذره. . تیتر بتا 50شد😟دکترم برا پنج اسفند هم دوباره تی ...

جواب که مثبته ازمایش دوباره برای اینه که از روند رشدش مطمئن بشن چون عددش  بالا نیست   نگران نباش انشالله که تو ازمایش بعدی حسابی تپل مپل شده. مبارک باشه

دیگه خسته شدم از این همه رفت و امد به دکتر و این همه قرص و امپول هورمونی حوصله هیچی رو ندارم دیگه اخه چرا من باید اینجور بشم حداقل میزاشت رو ۱۴ پریود میشدم ن الان که روز ۱۰انتقالم بوووود

از بدشانسی منههههه همیشه از همه چی باید نا امید بشم و دلشکسته

من فکر میکنم داری اشتباه میکنی. احتمال داره که باردار باشی و این لکه بینی ها مربوط به اون باشه لطفا با دکترت تماس بگیر احتمالا شیاف ها رو باید اضافه کنی. شماها چرا اینقدر زود ناامید میشید!!؟به من میگن ختم بارداری به انتظار معجزه یا اشتباه دکتر دوهفته کشش میدم بعد شما برای یه لکه خودتو میبازی؟همین جا تو این تاپیک خیلی ها بودن لکه بینی هاشون زود شروع شد و باردار بودن بعد هم با شیاف و امپول کنترلش کردن. امیدت به خدا باشه عزیزم. احتمال بارداریت اصلا کم نیست

چشم ممنون عزیزم ، ببخشید شماهم این آمپول رو زدین؟ من اول یه کوچولو فشارش دادم چند قطره از سوزن خارج ...

من‌هواشو میگرفتم ولی همش تزریق میشد یادمه آنا جون‌گفتند زیاد فرقی نداره که هواشو ‌بگیری یا نه، زیاد نگران‌نباش مهم نیست، یه چندبار بزنی عادی میشه برات💪💪🌺🌺