2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ازمایشم منفی شد ، اون لحظه که شنیدم انگار تو برزخ بودم گوشام چیزی رو نمیشنید ، چهارساله دارم خد ...

عزیزم خدا شاهده اومدم صفحات آخرو بخونم به عشق دیدن خبرای خوبتون..... 

خیلی ناراحت شدم به خدا نمیدونم چی بگم..... 

زبونم قاصره فقط میخوام خدا خودش دلتو آروم کنه و با معجزش دلتو شاد کنه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم شما که همه رهها رو‌رفتین و‌همه چی رو‌چک‌ کردین، خدا بهتون صبر بیشتری بده، اما کاش یه مدت دارو ...

عزیزم طب سنتی رو هم امتحان کردیم،برای این میکروهم ۲سال فاصله انداختیم اما نتیجه نداد،میخوایم راههای جدیدی که تا الان نرفتیمو امتحان کنیم.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
ایشاالله با خبر خوش بیای دوباره اینجا و خدا دلتو شاد کنه ، بعدش برای ماهم دعا کن عزیزم 

ایشالا مهربونم

گاهی آدم با وجود همه داشتن ها احساس تنهایی می کنه ...و این اولین باره که من تنهام ...دوست ندارم غمگین باشم ...اما ...چرا نمی تونم حرف دلمو به کسی بگم ... شاید هم کسی که باید بشنوه آمادگیشو نداره ...خدایا تو می دونی چی می گم حتی بدون اینکه بهت بگم خودت کاری کن که این حس و حالم از بین بره ...اشکی که میاد تا گوشه چشم ،بغضی که می فشاره گلو رو ...اما قورتش می دی و جهت نگاهتو عوض می کنی و ...تظاهر می کنی خوبی ...چرا امشب اینطوری شدم ؟؟؟؟خدایااا دلم مامان شدن میخواد دلم می خواد خبر بابا شدن شوهرمو بدم بهش دستمو بگیررر
انا اون دختره که با دی اف ای بالا بارذار شد ازش خبر داری؟ قلب بچه تشکیل شد یانه؟! 

رویا رو میگی که دی اف آی شون 40 یا 45 بود؟؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها ماه قبل پانکچر شدم، دکترم دکتر طرازی بود ولی دکتر دیگه عمل رو‌انجام داد، کسایی که ابن سینا می ...

عزیزم دکتر طرازی روزای شنبه و ۳شنبه هستش و اینکه دیگه تو ابن سینا صفروصد دکترت ی نفر میشه ولی اون زمانی ک میری دکترت باشه اگه دکترت الان طرازی هستش اگه زمان  انتقال و پانکچرت تو بیمارستان باشه خودش انجام میده اگه نباشه هر دکتری ک تو اتاق عمل باشه اون انجام میده

مامانا من برگشتم😔

خوش اومدی..... 

انتقال انجام ندادم برگشتم خونه

چرا هایپر شدی؟؟؟؟ 

عزیزم از این پستت دلم گرفت.....  خیلی ناراحت شدم اما خوشحالم که هنوز داری به ادامه راه فکر میک ...

ممنونم آناجون،خدانکنه دل مهربونت بگیره،راستش من خودمم بیشتر به جنین اهدایی فکر میکنم چون۴بار تاالان پانکچرشدم و بارآخرخیلی حالم بدشد ترجیحم اینه اول جنین اهدایی روامتحان کنم.بازم ممنون که شماهم نظرتوگفتی چون من اصلابه این جنبش فکرنکرده بودم

راستی آنا جون بیمه شما چجوریه؟کارمندین؟من دفترچه سلامت شهری دارم تخفیف خیلی جزیی شاملش میشه،تاحالا ش ...

عزیزم بیمه پایه تامین اجتماعیه تکمیلی والا ما دانا، سینا، البرز هر سه رو تجربه کردیم که هر سه با توجه به نوع قراردادش که خوبه خیلی سقف تعهداتش بالاست.... 

برا ناباروری اون زمان یعنی 93، 4 میلیون بود بعد 94 شد 10 میلیون الانم 20 میلیونه.... 

که شکر خدا من نیازی به استفاده از بیست میلیونه پیدا نکردم ولی از 4 و ده استفاده کردم..... 

عزیزم یه پیشنهاد دیگه دارم اینجا جنین داری؟؟؟؟  اگه داری و میگیگریدشون آ هم هست و بلاستن یه تر ...

آناجون همون اول که وارد این سینا شدیم بهمون پیشنهاد پی جی اس دادن،اماهمون روز تادکترجنتی شنید به شدت عصبانی شدمی گفت اینا وجدان ندارن،این کارهنوز تحقیقات کافی روش انجام نشده،معلوم نیست جنینی که بااین روش به دنیا بیاد در آینده چه مشکلاتی براش به وجود میاد،میگفت من اصلا توصیه نمیکنم اینکار یه تحقیق۲۰،۳۰سالس،بچه ای که با پی جی اس به دنیا اومده الان هنوز ۳۰سالشم نشده که ببینیم چه مشکلاتی براش ممکنه به وجود بیاد،درهرصورت همون روز قانعمون کرد که اینکارونکنیم

ســـــــــلامم من اومدم همه چی بخیر خوشی گذشت الانم داخل ماشینم مثل دفعه پیش استرس نداشتم راحت با همسرم یه گشتی زدیم جاتون خالی شکمم داشت روده بزرگو میخورد همونحا یه غذایی زدیم

راستی قبل انتقال برای تک تکتون دعا کردممم و از مادر حضرت عباس خواستم دلتون شاد بشه 🙏🏻🤲🌸

این دفعه گریدجنینم رو ۲ زده بودن به خدا توکل کردم و هزار بارشکرش هم کردم راضیم به رضاش ‌!

یه تشکری خاص از همتون که اینقدر بهم لطف دارید روی ماهتون رو میبوسم 🍀🌸🥰🌹

بعدا میام یه چیز جالب درمورد جنین میگم 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸