2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046063 بازدید | 684498 پست
عزیزم دکتر طرازی روزای شنبه و ۳شنبه هستش و اینکه دیگه تو ابن سینا صفروصد دکترت ی نفر میشه ولی اون زم ...

آره میدونم چ روزایب هست و پانکچرم افتاده بود سشنبه اتفاقا ، حتی با خودشم هماهنگ کرده بودم ، دکتر بهم گفت ۸ من میام ، ولی تو اتاق عمل یهو دیدم یکی دیگه اومد بالاسرم ، انتقالم حتما میخوام با خودش باشه ، چیکار کنم ؟

عزیزم بیمه پایه تامین اجتماعیه تکمیلی والا ما دانا، سینا، البرز هر سه رو تجربه کردیم که هر سه با توج ...

ما تکمیلی نیروهای مسلح هستیم ، از این بیمه هم اطلاع دارین که کمکم کنین که میتونم استفاده کنم یا نه ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر که با روحیه خوب اومدی و میخوای ادامه بدی. منم اهوازم گلم. برای شروع رفتم مرکز جهاد به دو دل ...

ممنون که باحوصله برام توضیح دادی همشهری عزیزم،منم از دکترنق اب خیلی خوشم اومد،یه سال  پیش که باهاش ویزیت شدم برای جنین اهدایی دکترنیک بخت روپیشنهاد داداون موقع خودش اینکارو انجام نمیداد،نمیدونم الان انجام میده یانه،شمالطف میکنی هروقت رفتی مطب این سوالوازشون بپرسی؟

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
راستی بچه ها لطفا بگین شماها تا حالا چقد هزینه کردین؟هزینه ها براتون سنگین نیست؟

عزیزم خوب من اولیو و دومیو سال 93 انجام دادم که اولیو داد تکمیلیمون ولی چون سقف سالیانش 4 میلیون بود دومی از جیب خودمون رفت که دومی حدودا 7 تومن شد اواخر 93....

سومی سال 94 بود که تعهد بیمه برا ناباروری بالاتر رفته بود و ده تومن شده بود..... 

ولی خوب من همون سال لاپرا هم کردم و چون لاپرا هم جزء ناباروریا حساب میشد عملا بازم میکروی سومم مجبور شدیم از جیب خودمون بدیم..... 

یعنی من عملا دو تا حدودا 7 تومن خودم هزینه کردم......

اما خوب انصافا تامین اجتماعی کم ساپورت نکرد بابت دارو ها و سرم آی وی آی جی..... 

همین سرمای من یه سرمایه میخواست اگه بیمه نداشتم درسته تکمیلی تقبل میکرو ولی خوب ده درصدشو بازم باید میدادم که برا سرمها همون ده درصد کم نبود.... 

انوکسوپارین ها هر ماه آزادش 430 میشد..... 

سرمام آزادش اون زمان 2-3 میلیون میشدن..... 

خلاصه درسته برا هزینه میکروهام خودم هزینه کردم ولی خ ب هزینه دوران بارداریم کم نبود که شکر خدا بیمه پایه و تکمیلی ساپورت کردن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام ازمایشم منفی شد ، اون لحظه که شنیدم انگار تو برزخ بودم گوشام چیزی رو نمیشنید ، چهارساله دارم خد ...

بی طاقتی نکن میشه بخدا

نذر بی بی ام البنین کن امروز روزشه قسمش بده ب حضرت عباس امکان نداره حاجت نگیری

من عید امسال تو کربلا این نذرو کردم آذر حاجت گرفتم

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
بله عزیزم سه ماهه دوم هستم  برا اطمینان رفتم پیش دکتر بهم گفت مطمئن باشم اگه برات عوارض داشت ن ...

پس نگران نباش..... 

من که تازه سه ماهه اول بودم دیدی به خیر گذشت..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
از بس شوهرم استرس بهم وارد کرد اعصابم خورد شد اومدم خونه  هی میگفت کار دارم نباید الان انجام م ...

این چه کاریه دختر؟؟؟؟؟ 

بچه بازی نیست که..... 

میدونی برا همین آمادگی چه قدر دارو گرفتی؟؟؟؟ 

خوب جنین تو چیکار کردن؟؟؟؟ 

امضاشو میخواستن دیگه 

خوب میگفتی امضاتو بده برو.... 

بچه ها عفونت ادرار علایمش چیه؟از کجا بفهمم این تکرر ادرارم بخاطر عفونت نیست؟

سوزشم داری؟؟؟؟ 

انا جون بنظرتون واس قبل انتقال هم تغذیه خاص یا خوردن دارو یا مکمل خاصی تاثیر داره؟و اینکه من برا انت ...

عزیزم من جات بودم انجام می‌دادم..... 

شاید لزومی نداشته باشه یا این دزی که میگیری کافی نباشه..... 

یا مثلا شاید باید زودتر شروع کنی.... 

تغذیه خم همونطور که همیشه میگم مناسب طبع و شرایط باشه بهترین تغذیست..... 

سلام دوستان من درمان رو تازه شروع کردم و تشخیص دکترم میکرو بوده برام دعا کنید .🙏

عزیزم به خونه خودت خوش اومدی..... 

انشالله جشن مامان شدنتو بگیریم..... 

ســـــــــلامم من اومدم همه چی بخیر خوشی گذشت الانم داخل ماشینم مثل دفعه پیش استرس نداشتم راحت با هم ...

عزیزم.مبارک باشه..انشاءلله ک سفت میجسبه ب دلت...زوووود بیا اون قضیه جالب روبگوووو ک کنجکاو شدم  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام بله عزیزم الحمدالله دو روز فشارم دوباره اکی شد نمیدونم چرا دو روز فشارم رفته بود بالا زنگ زدم م ...

شکرررررر....