2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم انشالله خیره....  با دکترت مطرح کن.....  رژیم غذاییتو دقت میکنی؟؟؟؟

سلام بله عزیزم الحمدالله دو روز فشارم دوباره اکی شد نمیدونم چرا دو روز فشارم رفته بود بالا زنگ زدم مرکز گفت اگر فشار یکدونه دیگه رفت بالا برو بیمارستان😮😮😮 ترسوند من و .ولی فشارم الحمدالله خوب شد ممنون از پلاسخگویت❤

دوستانی که نیمه ی دوم سال نود و هفت میکرو کردن هزینه اش چقدر شده براشون ؟  و چنتا جنین داشتن ؟ و هزینه فریز هر جنین چقدر و چطور حساب میشه ؟  پیشاپیش ممنونم که جواب میدین .

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .... خدایا شکرت

بچه ها من هنوز داروها قطع نکردم تا ازمایش دوم رو بدم..ولی الان ترشحات قهوه ای دارم..و درد شدید..فک کنم پریود داره میاد

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دوستانی که نیمه ی دوم سال نود و هفت میکرو کردن هزینه اش چقدر شده براشون ؟  و چنتا جنین داشتن ؟ ...

عزیزم.خب هر مرکزی بستگی ب خصوصی یا دولتی یا مطب قیمتها کاملا متفاوته

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
چی بگم آنا جون دکتر ذوالقدری گفتن که کاملا باهاشون در تماسم و هر دارویی رو باید بهشون بگن و اگه تایی ...

عزیزم والا فکر نکنم برا پانکچر خیلیم فرق کنه نه که اصلا فرق نداشته باشه ها به نظرم انقدری حساسیت نیست.... 

بازم اگه دلت آروم نمیگیره میتونی بگی با طرا زی پانکچر کنی البته اگه مقدور باشه..... 

دکتر کر یمی ظاهرا مهربونه یه جورایی فکر کنم اخلاقش مثل ط ر ا ز ی بود اما در مورد علمش واقعا نمیدونم چون اون زمان من صفر کیلومتر بودم فقط یادمه انتقالم باهاش بود.... 

همین.... 

فکر میکردم پانکچرم باهاش بوده اما الان که فکر میکنم یادم میاد برا پانکچر دکتر دیگه بود اما یادم نیست کی بود.... 

انتقال فرش هم والا نمیدونم چی بگم ط ر ا ز ی بود با توجه به شناختی که ازش دارم میگفتم برو.... 

به خدا سخته در مورد کسی که فقط چند باری دیدمش نظر بدم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها این نبض زیر شکم که حس میکنیم توهمه یا اصلا ربطی داره به این موضوع؟!

انشالله مال وروجکاته..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من بیمارستان صارم میرم  بیمارستان خصوصی ؟

عزیزم اخیرا دوستانی ک اونجا بودن فک.کنم هزینه ها ی خرده بالاتر از جاهای دیگه هس..حالا بیان توضیح میدن خودشون

عزیزم والا فکر نکنم برا پانکچر خیلیم فرق کنه نه که اصلا فرق نداشته باشه ها به نظرم انقدری حساسیت نیس ...

من دکترم الان تو ابن سینا خانم کریمی هستش .کارش خوب نیست بنظرتون؟