2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان گلم دلم خیلی پره ..کمکم کنید.... من سال 81عروسی کردم سال 83رفتم دکتر مشخص شد که شوهرم صفر هس ...

واقعا متاسفم براى طرز فكرشون 

از خدا مى خوام كه به راه راست هدايتشون كنه تا باعث جدايى دو نفر نشن

آنا جون جوابمو میدید منتظرم  من جواب آزمایش تیروئیدم 4.28 بود امروز پس از یکماه آزمایش دادم شد ...

آره عزیزم ادامه بده چون عملا با این دز دارو تنظیم شده دیگه..... 

نیاز باشه کمش میکنه..... 

من الان سالهاست دارم میخورم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ب دکترت بگو اگه قبول کرد انجام بده. کی انتقال داری؟ من ی مدت دکتر گوارش میرفتم بخاطر کبدم ی سری ایم ...

عزیزم فاکتورهای ایمنی رحم و گوارش فکر کنم متفاوتن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانوما من قبلا توضیح دادم که ماه سوم اقدامم هست و دوماه اول لتروزل خوردم و این ماه از روز دوم پ ...

عزیزم استرس خودش بی‌تاثیر نیست..... 

میفهمت..... 

انتظار بهتری داشتی ولی لااقل با استرس بدترش نکن.... 

آخرین با مهر بود که تومرکز بابقیه ازمایشا برام نوشتن و خوب بود چون قبل لز اون آزمایش داده بودم و کم ...

ماهی یه دونه رو که الان بهداشت برا هر زوج میده یعنی نرمال باشه هم میده..... 

عزيزم عسل نخور زياد خوب نيست .

چاره ای نداشتم بزا گلوم بدجور اذیته،تازه با کره هم صبح ها خوردم ینی ضرر داشته؟ دیگه خوردم توکل به خدا

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
ماهی یه دونه رو که الان بهداشت برا هر زوج میده یعنی نرمال باشه هم میده..... 

آره میگم ک ماهی یدونه میخوردم ،این ماه هنوز نخوردم چون نمیدونستم بخورم یا ن

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
عزيزم عسل نخور زياد خوب نيست .

اومدم اینجا گفتم سرماخوردم بگید چبکارمیتونم بکنم هیچکس یدونه جوابم نداد ک چ دارویی میتونی بخوری منم تنها چیزی ک میدونستم ابلیمو عسل برا گلوم بود و شلغم خوردم و مرکبات

یچیزایی میدونستم ک عسل زیاد خوب نیس اما خوردم

سلام خانوماي گل ببخشيد ي سوال دارم اگه هروقت دوس داشته باشيم بريم بهداشت صداقلب گوش بديم برابچه ضررد ...

سلام عزیزم نه ایرادی نداره مامای دکتر من اوایل که تکونهای جنینها رو حس نمیکردم و همش استرس داشتم بهم گفت هر وقت دوست داشتی بیا صدای قلبشون رو گوش بده البته بهداشت بری پرونده تشکیل بدی ماه به ماه ویزیتت میکنن 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
دوستان گلم دلم خیلی پره ..کمکم کنید.... من سال 81عروسی کردم سال 83رفتم دکتر مشخص شد که شوهرم صفر هس ...

عزیزم به بعضیا لطف نیومده، مدارک سلامتیتو بذارجلوی مادرشوهرت وهمسرت بگو اینم مدرک سلامتی من،با وجود اینکه مشکل از تو بود۱۶سال به پات نشستم هیچیم نگفتم،هرچند من سلامتم،اما شمافرض کنید من مریض،حالانوبت شماست که مثه من مرد باشید ۱۶سال پای نازایی من بایستید اگه نشد برید هرکاری میخواهید بکنید(مطمئنم تاالان به روی همسرت نیاوردی که مشکل ازاونه اماالان که شرایط اینطوری شده شاید یه منت کوچولو همسرتونو به خودش بیاره)

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
ممكنه ربط داشته باشه حتما ب دكترت بگو، چرا بعد از اينكه اونهمه پايين رفته بازم گفته بخوري؟ حتما دليل ...

دیروز خیلی بهش گفتم اگه بیشتر از حد پایین بیاد چی گفت نه حتما باید بخوری تا حامله بشی دوباره آزمایش بدی دیروزم به زور وقت گرفتم 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
آره عزیزم ادامه بده چون عملا با این دز دارو تنظیم شده دیگه.....  نیاز باشه کمش میکنه.....  ...

آخه واسه خودم گفتم تو یکماه اینقدر پایین اومد دیگه بیشتر بخورم چی میشه البته بیشتر شبا تنگی نفس می گیرم نمی تونم بفهمم از کدوم قرصه اینقدر قرص ومکمل اینا می خورم 😳

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
خیلی جوان هستی نگران نباش عزیزم بعضی وقتا که همه چی خوبِ خوبِ ولی باز بارداری صورت نمیگیره باید به ...

انشالله  ...این دفعه خیلی دلم گرف بااین همه خرج انتظار بهتری داشتم

لطفا واسه شادی روح دخترم و تمام اموات صلوات بفرستین😢😢😢