2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم اگه فرصت داری آزمایش بده اگه کم بود بخورچون زیادیش خوب نیست  تا حالا چن تا ویتامین دی خو ...

آخرین با مهر بود که تومرکز بابقیه ازمایشا برام نوشتن و خوب بود چون قبل لز اون آزمایش داده بودم و کم بود و به دستور پزشک یه مدت هفته ای یدونه میخوردم بعدش گفت ماهی یدونه دیگه نمیدونم تا کی ماهی یدونه،منم ماه پیش خوردم این ماه هنوز نخوردم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
من باید بگم به دکترم احتمالا اخر هفته بعدی انتقالم باشه

من خودم گفتم ب دکتر...توهم میتونی بگی ببینی نظرش چیه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستش دقیق نمی‌دونم برای چی خوبه اما وقتی شنید مشکل ضخامت دارم برام نوشت پس شایدبه ضخامت مربوط باشه، ...

ممنون عزیزم  به دکترم پیشنهاد بدم اگه خوبه برای ضخامت بخورم روزی یکی می خوردید؟اگه امکانش براتون بود میشه عکس قوطیش رو برام بذارید

منم قند ناشتام ۱۰۵ هست ولی دکترم گفت مسئله ای نداره 

البته خودم سعی کردم شیرینی جات رو حذف کنم متفورمین رو هم به دکترم بگم 

ممنونم از مهربونیت😘 ان شاالله که دوشنبه مامان بشی مامان دوقلوی دختر وپسر خوشگل وناز وسالم وصالح برات دعا می کنم گلم اگه قابل باشم🙇

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
من خودم گفتم ب دکتر...توهم میتونی بگی ببینی نظرش چیه

اره والا اونا ک نمیگن خودمون باید بگیم حالا استرادیول و سوپر فکت و ویتامین Dرو دارم میخورم فردا برم ببینم نظر دکترم چیه تو اخرین سونو ک انجام دادی عزیزم ضخامتت چند بود؟ 

عزیزم دکترها میگن به لانه گزینی کمک می کنه مرکز ما تا روز آزمایش میگه هفته ای یکی ۵۰۰۰۰ بخوریم ولی ...

یعنی از روز انتقال تا روز آزمایش دوتا دونه میشه

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
اره والا اونا ک نمیگن خودمون باید بگیم حالا استرادیول و سوپر فکت و ویتامین Dرو دارم میخورم فردا برم ...

روز14پریودی 8/2بود

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
2-3 دستورات رژیم غذایی سالم از استاد خدادادی: 1_ خوردن شیرینیجات غیر طبیعی ممنوع (شیرینی قنادی و ه ...

عزیزم ممنون بابت همه مطالب قشنگت .بینهایت ممنون

ی سوال این رژیم برا چ بازه ایه بعد انتقال ؟؟؟

با بتأي ١٤٠٠ بايد سونوت ميكرده 

چرا باید؟گلصحرا جون منم نرفتم سونو. یعنی همسرم نذاشت برم گفت دلیلی نداره حالا که لکه بینی داری الکی بری سونو بعد هفته دیگه هم برای قلب بری یهو بزار هفته اینده که در واقع میشه این چهارشنبه. به نظرت باید میرفتم؟

آخرین با مهر بود که تومرکز بابقیه ازمایشا برام نوشتن و خوب بود چون قبل لز اون آزمایش داده بودم و کم ...

پس بهتره دوباره آزمایش بدی اگه کم بود بخوری چون زیادیش هم خوب نیست 

ان شاالله انتقالتون کی هست

خب پس روز 18هم انتقالته درسته؟ 

نه روز 21 انتقاله...یکهفته بعد از اخرین سونو

چرا باید؟گلصحرا جون منم نرفتم سونو. یعنی همسرم نذاشت برم گفت دلیلی نداره حالا که لکه بینی داری الکی ...

عزیزم سونوی اول فقط برای اینه که ساک حاملگی رو ببینن که توی جای مناسبه به نظرمن هم همون هفته ی بعد برو سونو