2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046824 بازدید | 684554 پست
اگه سوال پرسیدین بله طبیعیه راستی بچه ها از ثمین چه خبر خیلی وقته خبری ازش ندارم چه کار کرد؟

سلام لاله جون .خوشحالم پسرتو صحیح و سالم بغل کردی خواهری.یک دنیا خوشبختی براتون با وجود پسرتون آرزومندم.من بعد 2بار مثبت و از دست دادن جنین دوباره انتقال دادم و هرکاری که فکر کردی کردم .پیش دوتا فوق تخصص ایمونولوژ رفتم دوبار آز ایمنی رو تکرار کردم پردنیزولون دز 10میل تجویز کردن و هردو معتقد بودن سرم تاثیری نداره و ندادن .دکتر خودمم گفت سرم اصلا و ابدا.

بهرحال انتقال دادم و بازم منفی .پونزده بار انتقال جنین دیگه توانی در من نذاشته برا ادامه.واقعا دیگه اصلا به وجود بچه فکرم نمیکنم دیگه تلاش کردنم تموم شد واقعا دیگه نمیکشم .خدا میخواست منو به اینجا برسونه که از همه چی دست بکشم که کشیدم .همه چی تموم شد.نه دیگه توانی دارم نه قدرتی برای مبارزه درمقابل سرنوشت و قسمتم.امیدوارم بهترینا برا تک تکتون اتفاق بیوفته .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
@mahay   سلام عزيزم جواب ايميلى كه براى دكتر خزعلى فرستادمو دستيارش داد خودت مى تونى ببينى متن ...

هانااااا خیلی ماهی 

خدا خیرت بده

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

]وای آره.اولشم دکتر مارو دید گفت عه چقد بچه این شما😂با دارو‌ اوکی میشین.سه سال مارو پیچوندن.این همه ...

اوهوم

جای تمیز و خوبیه اما فکرکنم بیشتر برای زایمان‌خوبه😀

انقدم از این اتاق میفرستنت اون اتاق سوالاتت یادت میره😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

@mahay    

سلام عزيزم  ايميلى كه براى دكتر خزعلى فرستادمو دستيارش جواب داد خودت مى تونى ببينى متنشو برات فرستادم

خلاصه حرفاشون اينه كه دكتر خزعلى خيلى سرش شلوغه و اصلا نمى دونه كه چه زمانى مى ياد ايران و اصلا وقتشو نداره كه بخواد در موردت از هر طريقى جواب بده اما بهت كلينيك ابن سينا رو معرفى كرد كه مى تونى با ٤ تا دكتر ويزيت بشى كه از نظرش خيلى خوبن و قبولشون داره و اگه نياز به جراحى باشه يكى از همين دكترها برات انجام بدن و دكترهايى كه پيشنهاد داد -دكتر پادمهر،-دكتر شادجو-دكتر گُرگين و دكتر كارگر هستن 

آخر هم ازت تشكر كرد كه بهش اعتماد دارى و گفت كه اين دكترها مطمينا قادرن برات كارهاى لازمو انجام بدن

سلام لاله جون .خوشحالم پسرتو صحیح و سالم بغل کردی خواهری.یک دنیا خوشبختی براتون با وجود پسرتون آرزوم ...

پیامتو‌ خوندم گریه م گرفت.خدایا اخه چرا😭

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
@mahay     سلام عزيزم  ايميلى كه براى دكتر خزعلى فرستادمو دستيارش جواب داد ...

خیلی عشقی شما💚

سلام لاله جون .خوشحالم پسرتو صحیح و سالم بغل کردی خواهری.یک دنیا خوشبختی براتون با وجود پسرتون آرزوم ...

تمام حرفات رو با قلبم لمس کردم 😢خیلی خیلی سخته با حرفت گریه کردم از ته قلبم دعات کردم اگر بنده ای درگاه خدا هستم دامنت سبز بشه 😢

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
هانااااا خیلی ماهی  خدا خیرت بده

فدات شم عزيزم🙏🏼💕كارى نكردم كه.ترجيح دادم تو تاپيك بفرستم شايد جوابش براى بقيه ها هم مفيد باشه.منم مثل همتون اين روزهارو گذروندم روزهاى اول كه برام شوك بود اصلا تو عمرم نمى دونستم واريكوسل چى هست همينطور ميكرواينجكشن و خيلى اصطلاحات ديگه در رابطه با درمانمون

اما گذر زمان بهم ثابت كرد اين مشكل هيچى نيست واقعا هيچى نيست فقط بايد قوى بود و صبور و اميدوار

من ايمان داشتم كه تو اين راه امكان نداره خدا اميدمونو نااميد كنه و باور كن اگه بار سومم هم مثبت نمى شد ادامه مى دادم تا جاييكه مى تونستم الان هم حرفم به همه منتظرها اينه هيچوقت كم نيارين باور داشته باشين مى شه و مطمين باشين همين باورهاست كه شدنيش مى كنه

خیلی دلم گرفت نمیدونم چطور خودمو جمع کنم لعنت بر هر  چی انتظاره 😢

الهام جون پاشو برو پیش شوهرت نیا سراغ گوشی......

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
نمیدونم من شنیدم چیزایی که قاعده آورن یا پریودی رو تشدید میکنن باعث میشه ضخامت نازک شن.برای همین جرا ...

انشاالله که همه چی براتون خوب پیش بره دوست خوبم خدا بزرگه😌😌

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
كسي كه هايپر بشه براش انتقال نميدن و فاصله بايد بدن ولي برا كسي كه ده پونزده تا تخمك داره و علائم ها ...

ممنون عزیزم از راهنماییت

میشه جواب سوال منم بدید؟ در طول زمان تحریک تخمدان برای ivf هم باید استراحت کرد؟ آخه من مجبورم برم س ...

تو زمانی که داری دارو میگیری یعنی از ۳پریود تا حدوداً ۱۳ پریود که مشکلی نیست استراحت هم لازم نداری فقط باید کمی مراعات کنی چیز سنگین جابجا نکنی و خیلی خم و راست نشی چون تخمک ها حساس هستن و دردناک

بعدش زمان تخمک کشی میشه که باز بعد تخمک کشی یک روز استراحت بد نیست داشته باشی

بستگی داره تخمک ها رو بخوان فرش انتقال بدن یا میره فریز میشه...

اگر انتقال رو انجام دادی یک هفته بهتره سر کار نری

اگر کارت جوری هست که بشه گاهی دراز بکشی و کمر و زیر دلت خسته نشه سه روز استراحت هم کافی هست

حتی اگر مجبوری پله بالا پایین کنی هم باید لاکپشتی حرکت کنی

خیلی ها بودن رفتن سرکار و مامان هم شدن 

باید نگرانی و استرس رو از خودت دور کنی

اتفاقا کار باعث میشه به چیزهای بیخودی فکر نکنی

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
ان شاء الله عزیزدلم دعاکن برام. تو خودت چجوره وضعیتت؟؟ 

منم بخاطر تیروئیدم چون یکم بالا بود دکتر بهم یکماه دارو داد که اومد پایین برم منتظرم پریود بشم که اونم بازی درآورده چون تنبلی تخمدان دارم بیشتر اوقات با دارو میشدم الان یکماهه نشدم ببینم اینماه میشم از یه طرفیم سینه هام فیبروکیستیک به داروها حساس خیلی استرس دارم همش دودلم ولی خب انگار مجبورم راهی ندارم  توکلم به خداست برام دعا کن خدا بهم آرامش بده