2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست
دلیل نمیشه مثل پارسال باشه عزیز هر روز با روز دیگه فرق داره یه سال که خیلیه شما فعلا صبر داشته با ...

یعنی میشه باردار باشم ؟؟ امروز ک تست زدم و منفی بودش یعنی میشه ک تست زود زده باشم چون هنوز دو روز ب وقت پری مونده

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ان شالله ک باشه اول برا شما و بعدش برا من

ان شاالله عزیزم.ممنونم از انرژی خوبت

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی میشه باردار باشم ؟؟ امروز ک تست زدم و منفی بودش یعنی میشه ک تست زود زده باشم چون هنوز دو روز ب ...

اره‌چرا نشه اخه

هرچیزی ممکنه

بنظرم مواظب باش و چندروزی صبر کن.اگه دیدی پریود نشدی برو سونو یا ازمایش بده.ان شاالله‌که‌خوش خبری😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام لاله جوون خوبی.چقد خوشحالم پیامتو دیدم خداروشکر گل پسری بزرگتر شده ویکم  وقتت ازادتر شده.. ...

سلام از ماست عزیزم
ممنون شما و بقیه دوستان همیشه به من لطف داشتین و دارین

چشاش درشت نیستا اما وقتی با حالت تعجب یا معنی دار میخواد نگاه کنه چشاشو درشت تر میکنه :))

خدا یه چش درشت رنگی قسمت شما بکنه تا ببینی وقتی نگات میکنه تمام عصبانیت از یادت میره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
یعنی میشه باردار باشم ؟؟ امروز ک تست زدم و منفی بودش یعنی میشه ک تست زود زده باشم چون هنوز دو روز ب ...

بعید به نظر میاد

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

خاکستری و زین جان ک.تست زدین.منفی بوده..والا انا جون همیشه میگه ب بی بی اعتباری نیس.درست میگه من همین.حالا تو ی تاپیک دیگه دیدم ی خانمی روز14انتقال بی بی زده بود صبح منفی بود رفته بود از بتاش 180بودخداروشکر...پس نتیجه میگیریم بی بی چک خر است  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام لاله جون...خیلی دلمون برات تنگ.شده بود ِپیاماتو دیدم کلیی خوشحال شدم عزیزم..ای جونم از گل پسرت ...

ممنون دوست خوبم
براتون همین مشغله ها رو ارزو دارم
ورد زبونمه هر روز و هر شسب

سلام از ماست عزیزم ممنون شما و بقیه دوستان همیشه به من لطف داشتین و دارین چشاش درشت نیستا اما وقت ...

ای جوووونم جای من ببوسش..انشالله خدا از دهنت بشنوه عزیزجان

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خاکستری و زین جان ک.تست زدین.منفی بوده..والا انا جون همیشه میگه ب بی بی اعتباری نیس.درست میگه من همی ...

اینو موافقم.بی بی چک خر است

هیچوقت میونه ی خوبی با من نداشته😂خدا کنه من و زین مثبت شیم تا برای همه مثال بزنیم که بی بی چک چقد بدجنسه😐😂

انصافا ببینین تلقین چه‌میکنه با ادم!از وقتی گفتین برو ازمایش بده سرم گیج میره دلم ضعف میره یه وضعیه😂

خب امکانش کمه عزیز و اینکه گفتم عقب افتادن پریود خیلی شایع هست بعد از برداشتن سپتوم

خب بعد پانکچر هم طبیعیه تاخیر😔

خب بعد پانکچر هم طبیعیه تاخیر😔

اگه سوال پرسیدین بله طبیعیه

راستی بچه ها از ثمین چه خبر
خیلی وقته خبری ازش ندارم
چه کار کرد؟

اگه سوال پرسیدین بله طبیعیه راستی بچه ها از ثمین چه خبر خیلی وقته خبری ازش ندارم چه کار کرد؟

اخه الان ۹ روزه پریودم عقب افتاده.این ماه اقدام هم داشتم.البته منظم نه.بچه ها‌میگن‌شاید بارداری.تست هم زدم منفی بود.میگن برو ازمایش‌بده

ثمین هم اخرین بار‌گفت میخواد یکم فاصله بگیره از درمان و به خودش استراحت بده.گفت‌وقتی ارومتر شد قوی تر برمیگرده.ان شاالله قبل از درمان طبیعی مامان بشه💚