2777
2789
عنوان

عمل بینی (دماغ)

123 بازدید | 9 پست

بچه ها من تقریبا یکسالو 8ماهه عمل کردم اما یه طرف نک بینیم رو که فشار میدم میره تو اون طرف بینی رو فشار میدم استخونه  الان اون طرفی که میره تو ورمه؟ شما ورم داشتین اینجوری بود؟ اخه اون طرفم که میره تو یکم بینیم کج نشون میده  دارم دیوانه میشم اگه ورمه پس چرا نخوابیده بعد یه سال 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بلهههاندازه بینی کوروش کبیر بود بخدا

😂

الان خوشگله راضی هستید؟

برای من استخونی پوست نازک بود

۴ ماهه عمل کردم نوک بینیم تا ماه پیش قشنگ بود ولی از وقتی چسب نمیزنم یه طرفش ورم داره کوفته ای شده

رو مل بینیمم یه برآمده استخون مانند بود انقد ترسیدم ولی الان داره میره خیلی کوچولو شده دیگه معلوم نیست

خدا کنه تا ۷_۸ماه قشنگ خوشگل بشه

😂الان خوشگله راضی هستید؟برای من استخونی پوست نازک بود۴ ماهه عمل کردم نوک بینیم تا ماه پیش قشنگ بود ...

راضیم واقعا

آرههه دخترر اونم میره تازه عمل کردی هنوز پر ورمه

الان اگه کوچیک شده حتی خیلییی کم نسبت به قبل ، خیلی خوشحال باش دکتر خوبی انتخاب کردی

من ۱۶ سالم بود عمل کردم کلا عجله داشتم مثل اینکه😭😂

بلهههاندازه بینی کوروش کبیر بود بخدا

میتونم ازتون سوال بپرسم اگه بلدید راهنمایی کنین؟

من ۵ ماهه عمل کردم و الان روی بینیم قوز درومده! من عمل کردم چون بینیم قوز داشت ولی الان حالت یه استخوان هست

بعد من ۳ ماه چسب زدم بعد اون فقط شبا

الانم ادامه داره و اینطوره که ۲ روز چسب نزنم بینیم ورم شدید میکنه 

ورمش میره؟ یا اگه چسب رو بردارم همون طور بینیم پهن میمونه؟

میتونم ازتون سوال بپرسم اگه بلدید راهنمایی کنین؟من ۵ ماهه عمل کردم و الان روی بینیم قوز درومده! من ع ...

ورمش میره عزیزم نگران نباش

حداقل یک سال یا دو سال بهش وقت بده

من خودم یکم استرسی بودم 8 ماه کامل چسب میزدم