2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
شما هم پنج شنبه انتقال دادین؟ پس تقریبا نی نی هامون هم سنن     ❤ به من گفتن دو هفته دیگه ...

اوخی😘😘سه روزه بودن جنینات؟ینی ۱۸تاریخ آزمایشته؟

اگه ۱۸بریم میشه ۱۴روز بعد از انتقال حتما نشون میده دیگه اون موقع،شما فرش انتقال دادی یا فریز؟من فرش دوروز بعد از پانکچر

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز ۱۷روزه که انتقال دادم وخداروشکر مثبت شدم،،،انشالله تمام دوستانمون شاد بشن

ای جانم مبارک باشه مامان جونییییییی

عزیزم تو چیزی هم قبل وبعد انتقالت خوردی؟ چیا رو رعایت کردی؟ 

سلام دوستای گلم من.امروز 14پری بود رفتم سونو وهمه چی خداروشکر خوب بود وضخامتم ب 8/2رسیده بود..سیکلم هم به نوعی نچرال بود چون اصلا استرادیول نداشتم و فقط 3تا 7پری.شبی دوتا لتروزول داشتم و امروز دوتا فولیکول 18و21داشتم ک امشب باید امپول اچ سی جی برای ازادسازی بزنم.واز چهارشنبه هم.تزریق پروژسترون شروع کنم.و به امید خدا دوشنبه اینده انتقال   دارم.. از همتون التماس دعا دارم مهربوونا  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
sadaf25#   خواهر جان چرا اینقدر استرس داری........اون جنین رو پشیمون نکن از لانه گزینی قوی ب ...

عزیزم میخوای صدام کنی با @ بزن وگرنه نمیبینم الان داشتم میدیدم تاپیکو دیدم بامن حرف زدی

عزیزم واقعا انقد درطول روز خونه بیکارم و حوصلم سرمیره دیشب ک همسرم اومد خونه زدم زیرگریه

کلاسامو نرفتم تا تکلیفم روشن شه به لطف خدا

اصلاانقد حالم خوب و عالی بود یهو اینطوری ماهیتابه لازم میشم😁

ولی چندروز ک حالم خوب بود و انرژی مثبت انقد خوب بووود😊

داشتم فوتبال میدیدم قلبم به تپش افتاده بود😃

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام کسی قبل از انتقال آمپول بوسرلین زده؟ واسه چیه؟

سلام من زدم من تونت خوندم فکرکنم هورمون fsh،lhرو بالا میبره

اوخی😘😘سه روزه بودن جنینات؟ینی ۱۸تاریخ آزمایشته؟ اگه ۱۸بریم میشه ۱۴روز بعد از انتقال حتما نشون مید ...

آره عزیز سه روزه بودن ولی چون هایپر شده بودم فریز کردن و دو ماه بعد انتقال دادن، آره برا ۱۸ بود که من برا یه روز زودتر وقت گرفتم چون هیجدهم اولین سالگرد مادر شوهرمه نمیتونم برم  انشالله که  آزمایشمون خوب باشه، راستی میدونی عدد آزمایش چند به بالا میگن مثبته؟

آره عزیز سه روزه بودن ولی چون هایپر شده بودم فریز کردن و دو ماه بعد انتقال دادن، آره برا ۱۸ بود که م ...

خدابیامرزتشون،ن تاحالا آزمایش ندادم 😢😁

ولی تو برگه آزمایش زده از چند به بالا مثبت یا مشکوک به بارداریه

انشاءالله مامانیم😍❤💗 

عزیزم میخوای صدام کنی با @ بزن وگرنه نمیبینم الان داشتم میدیدم تاپیکو دیدم بامن حرف زدی ...

بابا بیخیال فوتبال همش استرسه😆من دوتا فوتبالی قهار تو خونه دارم یه بار زنده میبینند صد بار پرشده رو فلش😥

پاشو برو کلاسوتو خیلی عالیه البته اگه راهش دور نیست.

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام دوستای گلم من.امروز 14پری بود رفتم سونو وهمه چی خداروشکر خوب بود وضخامتم ب 8/2رسیده بود..سیکلم ...

الحمدالله که تا اینجاش عالی پیش رفتی.......بقیش عالیتر میشه انشاله با مثبت شدنت و بتای تپل مپل😘😘😘😘😘

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
بابا بیخیال فوتبال همش استرسه😆من دوتا فوتبالی قهار تو خونه دارم یه بار زنده میبینند صد بار پرشده رو ...

راش دور نیس ولی باید ماشین سوارشم اما کلا نمیتونم چون تازه پانکچر کردم وضعیتم خوب نیس درد یکم دارم،زودم خسته میشم آشپزی ام نمیکنم ینی دارم میمیرم از بیکاری😄

آره عزیز سه روزه بودن ولی چون هایپر شده بودم فریز کردن و دو ماه بعد انتقال دادن، آره برا ۱۸ بود که م ...

انشاله مثبت باشی با بتای بالا و خوشحال بشی...

روح رفتگان هم شاد