2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046955 بازدید | 684566 پست
ما هم رفتیم پیش جنتی به همسرم پروکسید داد یکماه استفاده کرد ازمایشش بهتر شد ولی هنو خیلی مونده تا نر ...

پروکسید روی تحرک و موروفو هم تاثیر داشت؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
والا چی بگم عزیزم منم خیلی بهش اعتقاد نداشتم ولی هم دکترم اصرار بر آی یو آی داره و هم چندنفر شنیدم ب ...

منم کسی که با خودم بود ای وف افش منفی شده بود با ای یو ای نتیجه گرفت......

شما الان داروی ای یو ای رو شروع کردی؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب بازم بیمه یه مقدارشو بده خوبه  وقت نمیکنیم اصلا بریم دنبال کارههای بیمه داریم خونه تجهیز م ...

بندرت جواب تلفن میده ولی ایمو هربار پیام دادم جواب داده

بسلامتی انشالله خونه نو زود زود نی نی بیاد توش

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

sadaf25#  

خواهر جان چرا اینقدر استرس داری........اون جنین رو پشیمون نکن از لانه گزینی

قوی باش..........مثبت باش........مثبت فکر کن.

بیخیال پرئودی شو انشاله مثبت میشی.............

استرس خودش بدترین چیز برای منفی شدنه!از من گفتن بود.....پس پر انرژی شو و خودت رو سرگرم کن بیکاری زده سرت😊😉

شایدم دلت برای ماهیتابه ی آنا جون تنگ شده😄

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
خیلی سخته من خونه خودم وای فای نداره خونه مامانم داره برای میکرو هم میگه بیا خونه ما بخواب ک من بخاط ...

گلم امواج وای فا همه جا هست، حتی اگه خونت نداشته باشه، اکثرا با گوشی و موبایل هستن بچه هاشونم سالمن، روزی یک ساعت مثلاً روشن کن بیا اگه خیلی حساسی، به نظر من امواج وای فا اصلا ضرز ندارا

من دوبار سوال پرسیدم کسی جواب منو نداد! کلا جواب تازه واردها رو نمیدید؟ فقط قدیمی ها باهم چت میکنن؟ ...

نه عزیز دلم اینجوری نیست، همه باهم همدردیم، قدیمی جدید نداره، مدیر گروه چند روز مشغوله 

خواهرجان من رفتم دکتر که بگم این دو ماه رو استراحت یدم و تقویت تخمدان و رحم.... اما دکتر گفت حتما ب ...

مریم جون توکل بخدا انشالله که ایندفعه خیره برات..هنینقدر هم ک شوهرت همراهیت میکنه خودش ی دنیا ارزش داره

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بندرت جواب تلفن میده ولی ایمو هربار پیام دادم جواب داده بسلامتی انشالله خونه نو زود زود نی نی بیاد ...

قربونت عزیزم واسه فروشه 

ولی یه مدت تا به فروش:بره خودمون میریم چون که موعدمونم ایتجا که هستیم سر برج تموم میشه گفتیم بیخود خالی نمونه اونجا 

باشه با ایمو ازش وقت میگیرم مرسی تارا جان 

اولین بارتونه؟ ۲۰روز دیگه یاکمتر تخمک کشی دارم مشکلتون چیه

آره عزیز اولین انتقالمه 

انشالله که همه چی برات خوب و عالی پیش میره

مشکلمون نبود سرعت و سرعت ضعیف اسپرم بود که تو اولین بار مراجعه به دکتر گفت که به غیر از میکرو اینجکشن راه دیگه ای ندارید که آذر ماه عمل تخمک کشی انجام دادم و چون هایپر شدم گفتن دو ماه دیگه برا انتقال بیا و پنجشنبه نی نی هامو انتقال دادن  ❤❤❤

دوستان ببخشین دستم بنده....  التماس دعا....

انا جون انشاءلله ک خودت و خونوادت در پناه حق سالم وسلامت باشین ..دعای خیر ما همیشه بدرقتون هست عزیزم..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
انشاالله که باشه  نه عزیز من تو استراحت کامل نبودم فقط آشپزی و کارای سنگین نمیکنم ، دستشویی هم ...

اره سخته اما چرا به این دید نگاه نمیکنی تو الان مامانی ولو اینکه جنین انتقال دادی و قرقی با بارداری وتشکیل لقاح نداره الان خودتو مامان بدون وکارای جدید انجام بده

ناراحت نباش عزیزم هیچ وقت شرایط خودتون رو با دیگران مقایسه کن علم پزشکی صددرصد نیست شاید شرایطمون از ...

عزیزدلم اینجوری نگو

خدا همیشه بهترینها رو برای بنده هاش میخواد.ما داریم امتحان‌پس میدیم.بازم خداروشکر پایان این انتظار شیرینه.بازم راهی جلوی پامون میذارن.خداروشکر که سلامتی داریم،خوشبختیم،حالمون خوبه،بچه هم به زودی میاد و همه چی تکمیل میشه.من مطمئنم ما جواب این صبوری هامونو میگیریم عزیزم😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
هر بار ۶تا تخمک داشتم.بار اول ۳تا جنین. بار دوم ۲تا

ان شاالله ایندفعه حتما مامان میشیییی