2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046946 بازدید | 684566 پست
سلام دوست خوبم ممنون بابت راهنمایی تون...بله واقعا سلامتی در اولویت هست اما اونم در گرو بارداری متاس ...

اتریسا جون چی شده گلم ؟چرا رحم جایگزین ؟نگران شدم .اخه من مدتی نبودم

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من امروز پنجمین روزه،ازمایش من دیرتره۲۱زودتر برم نشون نمیده؟

شما هم پنج شنبه انتقال دادین؟ پس تقریبا نی نی هامون هم سنن   ❤

به من گفتن دو هفته دیگه آزمایش بده بیا مرکز  فک کنم از روز دوازده انتقال آزمایش نشون بده💖💖💖

قربون کار خدا بشم ببین ما چقدر زجر میشکیدم درمان پشت درمان سختی های این راه چشم انتظاریش 😔 دیروز ی ...

انشاله دل شوهرت و خودت هفته دیگه پر از شادی بشه....و صد البته دل ما هم از شادی تو شاد میشه..

منم روز از نو روزی از نو😅 شروع ای یو ای سوم از امروز کلومیفن از هشتم شروع سینال؛ هرچی خدا بخواد راضیم برضاش....باور میکنی دیروز خیلی کلافه بود یک حرف از جانب شوهر آرومم کرد...گفت چه عیبی داره اگه دکتر گفت انجام بده اما کنارشم رحمت گرم کن هر جور میدونی...الانم رفت مشهد گفت اگه میخوای برم پیش دکتر طب سنتیه دارو بگیرم....الهام همینکه یهو بعد از بی حرفی😊 حرفی میزنه میبینم پشتمه امیدم زیاد میشه😂انقدر من خلم

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

دوستای گلم یه سوال ذهنمو درگیر کرده ممنون میشم جواب بدین

این همه میگن امواج وای فای و موبایل برای بارداری و جنین ضرر داره چیکار کنیم؟؟؟  بدون اینترنت و گوشی خیلی سخته شما ها چیکار میکنین لطفا کمکم کنید 🙏🙏🙏

من دوبار سوال پرسیدم کسی جواب منو نداد! کلا جواب تازه واردها رو نمیدید؟ فقط قدیمی ها باهم چت میکنن؟ ...

سلام منم تازه واردم جز۲.۳نفرهیچکس جواب سلامم نداد فک کردن چ خبره

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
دوستای گلم یه سوال ذهنمو درگیر کرده ممنون میشم جواب بدین این همه میگن امواج وای فای و موبایل برای ب ...

خیلی سخته من خونه خودم وای فای نداره خونه مامانم داره برای میکرو هم میگه بیا خونه ما بخواب ک من بخاطر وای فای نمیرم فقط

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
شما هم پنج شنبه انتقال دادین؟ پس تقریبا نی نی هامون هم سنن     ❤ به من گفتن دو هفته دیگه ...

اولین بارتونه؟ ۲۰روز دیگه یاکمتر تخمک کشی دارم مشکلتون چیه

اصلا بيمه قبول نميكنه با اينكه هم بيمه تكميليم و هم بيمه پايه ام من با بيمارستان لاله قرارداد داشتن ...

خوب بازم بیمه یه مقدارشو بده خوبه 

وقت نمیکنیم اصلا بریم دنبال کارههای بیمه داریم خونه تجهیز میکنیم انقد کار داره دیروز صبح رفتیم دنبال پیکج و رادیاتور شب برگشتیم 

به شماره منشیش زنگ بزنم وقت بگیرم یعنی؟ 

ایمو من ندارم به شوهرم بگم اگه جواب نداد با ایمو بریم 

هر بار ۶تا تخمک داشتم.بار اول ۳تا جنین. بار دوم ۲تا

وای چ عالی من اندومتریوز دارم امپول بوفرلین از فردا باید بزنم خیلی نگران وضع تخمکام هستم

سلام منم تازه واردم جز۲.۳نفرهیچکس جواب سلامم نداد فک کردن چ خبره

عزیزم چقدر توپت پره....یکی مثل من وقتی جوابی رو ندونم نگم بهتره تا اشتباهی بگم....

منم حدود سه ماه اومدم اینجا.    باور کن صبر و استقامت رو از اینجا یاد گرفتم. خیلی چیزا در مورد درمان رو از خوندن صفحات اینجا یاد گرفتم 

پس ناراحت نباش

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
واااای عزیزم،ان شاءلله به زودی بهترشن،مامان منم زانو درد داره وسالهاس فرنگی  استفاده می‌کنه اصل ...

خدارو شکر 

الان برم به منشی دکتر نصر پیام بدم ببینم کی وقت میده چند وقت پیش پیام دادم گفت نیمه دوم بهمن 

حداقل الان برم سراغش رهاش نکنم که دیگه اون موقع حتما وقت بده 

عزیزم چقدر توپت پره....یکی مثل من وقتی جوابی رو ندونم نگم بهتره تا اشتباهی بگم....  منم حدود س ...

جواب سلام نیازی نداره ب دونستن بعدم سوالم سخت نبود ک کسی جواب نده حرف شما درسته شاید نمیدونستن اما جواب سلام بنظرم خیلی واجبه واسه کسی ک اولین باره وارد یه جایی میشم منم مثل همه شمااسترس دارم تازه خیلی بیشتر چون مشکلم خیلی حادتره

جواب سلام نیازی نداره ب دونستن بعدم سوالم سخت نبود ک کسی جواب نده حرف شما درسته شاید نمیدونستن اما ج ...

سلام رو ماهت خانم....ندیدم ....من خودم روزایی که حالم خرابه چشمم از ده صفحه نخونده فقط یه صفحه رو قبول میکنه😅 

بیخیال اینجا جای امنیه......جایی هست برای گرفتن پاسخ هات....پاسخ هایی که وظیفه دکتره اما نمیگه ...اینجا خیلی دوستانه و خواهرانه کمکت میکنند.

انشاله خیلی زود مشکلاتت حل بشه و دامنت سبز