2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
لک بینی دلایل زیادی داره سردی رحم ، استرس و فکرهای زیاد و حالت های بدبینانه ، کیست و اندومتریوز که ...

مگه ماساژ شکم با روغن سیاهدونه برای پرولاکتین خطر داره؟!من قبلا سابقه داشتم اما یه بسته قرص مصرف کردم بعدش ازمایش دادم از ۸۰ رسیده بود به ۰/۵ !

یادم باشه پس فردا هم برم تکرار کنم این ازمایشارو برای اطمینان قبل از انتقال

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
گند بزنن به شانس من.دقیقا زمان شروع سیکلم که آمپولای تحریک تخمدانمو میزدم خواهرشوهرم اینا گفتن میخوا ...

عه تو جریان هستن ، خوب پس کار نکن و برای اینکه بی احترامی هم نشه بگو جریان چیه و بگو واقعا تو آندومترت تاثیر میزاره واسه همین شاید مثل قبل ازتون پذیرایی نکنم و باید ببخشید

خودشون شعور دارن و میفهمن که بدجنسی نکردی

باید یکم احتیاط کنی فکر اینکه کی چی فکر کنه رو نکن و یا بدِ و زشتِ...

اصلا ... آروم ریلکس و خوشحال 

نه اینکه یه بند خود خوری و حرص داشته باشی

خدا شاهدِ روت تاثیر میزاره

مهمون حبیب خداست

خوش بگذرون کار کم خنده و شوخی زیاااااد

اگر نزدیک بودم میومدم کمکت

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه تو جریان هستن ، خوب پس کار نکن و برای اینکه بی احترامی هم نشه بگو جریان چیه و بگو واقعا تو آندومت ...

دورت بگردم.مرسی مهربون.چشم سعی میکنم بیخیال باشم😘😘😘همینکه گفتی یه دنیا ارزش داره.ممنونم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
مگه ماساژ شکم با روغن سیاهدونه برای پرولاکتین خطر داره؟!من قبلا سابقه داشتم اما یه بسته قرص مصرف کرد ...

سیاه دونه باعث میشه کمی پرولاکتین بالا بره

سویا هم برای تیروئید ضرر داره

روغن زیتون عالیِ برای همه خوبه

آناجون کاش سوال منو جواب میدادی😢😢😢😢😢

دوستم سئوالت چیه؟

بقیه بچه ها هم بدونن حتما از تجربه هاشون میگن

میگم هرکی رحمش سرده حتما لک بینی داره؟من فقط روز ششم هفتم پریودم خیلی کم در حد لک میشه.هیچوقت اولش ی ...

نه برای شما طبیعی هست.

به سن هم هست هر چی بالاتر میره زمان پریود نزدیکتر میشه

برای اونایی که همش لک دارن دارو هم میدن درست میشه

من تا روز ۱۲ بعضی وقتا ۱۴ هم لک دارم

اون موقع ها که پرولاکتین م رفته بود بالا اولا پریود شدیدا نامنظم شد مثلا تو یک ماه ۲بار میشدم

بعد همش لک داشتم 

دوما باعث شد کیست بزنم چون تخمک ها وقت مناسب آزاد نمیشدن و کیست میشد

الان خوب شدم

پریودهام منظم شدن اما بعضی وقتا تا روزهای ۱۲ اینا هم لک میاد ...اما دکتر گفت الان مسئله اصلی مون لک نیست البته با برسی ازمایش ها گفت 

و قابل حلِ اما الان بهم دارو نمیده که تو روند سیکلم اشکالی به وجود نیاد

دوستم سئوالت چیه؟ بقیه بچه ها هم بدونن حتما از تجربه هاشون میگن

میشه جواب سوال منم بدید؟

در طول زمان تحریک تخمدان برای ivf هم باید استراحت کرد؟ آخه من مجبورم برم سر کار.

بعد پانکچر چطور؟

دوستای گلم من چند روزی مشغلم زیاده ممکنه نتونم سر بزنم ولی خیلی ازتون التماس دعا دارم.... دلم به دع ...

آنا جون اينقدر قلب بزرگى دارى كه تك تكمون هميشه و هرجا برات بهترينها رو در كنار خونواده ات مى خوايم و دعاى تك تكمون هميشه همراهته

الهى كه هميشه بهترينها در انتظارت باشه و قلبت پر از آرامش و خوشبختى باشه عزيزدلم🙏🏼😘🌸

رفتم یه دور کامل رفتم ابن سینا رفتم پیش دکتر نصر پیش رزا مقدم پیش وحید دستجردی تشخیص خاصی ندادن همش ...

عزیزم چ‌ داروهایی همسرتون استفاده کردن؟مورفوی شوهرمنم صفره

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

آناجون سلام عزیزم.خوبی خانومی...🌸

دختر نازت وپسر گلت خوبه حالشون؟

عزیزم در مورد سرم آی وی آی جی اطلاعاتی داری بهم میدی عزیزم؟اینکه عواضی داره یا نه 

چقدر باعث مثبت شدن انتقال میشه؟

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
سها جون انشالله اینبار مامان میشی و تلخی سختیهای این راه پر پیچ و خم به فراموشی میسپری جنینات ۳ روز ...

دکترم دییاونده.پودر پروکسید خودم و همسرم.فرتیل ای سی ام .کوکیوتن.جنین هام هشت سلولی ان

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

بچه ها هیشکی بیدار نیست؟دارم میمیرم از درد.جرات نمیکنم چیزی بخورم به عنوان مسکن.الان انقد گریه کردم و حالم بد بود شوهرم یکم زنجبیل تازه با عسل با اب گرم درست کرد گفت بخور.بچه ها من پریودم روی نوار همش لکه.فقط وقتی میشینم توی دستشویی روونه.ببخشید اینجوری توضیح میدم اما این روز اول پریودم حساب میشه؟