2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
جداً؟؟؟ ووي ب هول و ولا افتادم،،، عاخه ميترسم بزنن ناكار كنن،، شما كي رو سراغ دارين؟ من اصلا دكترا ر ...

محیا جان چرا جواب آزمایشت رو به خودپادمهر نشون نمیدی؟

اگر میگه عمل لازم نیست چرا فکر عمل هستی؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
منم تو بارداری خیلی یبوست میشدم برای من روغن زیتون جواب میداد

خداروشکر جواب میداده رو شما،منم بایدعادت کنم به خوردنش  که دیگه یبوست نگیرم چون همون روزا خوردم اثر نداشت البته زیادم نخوردم فقط تو سالادو سوپ ریختم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها خوبید کسی از صنم خبر نداره

صنم متاسفانه بارداریش خارج از رحمی شد و امپول زد که سقط کنه

امیدوارم خدا براش این ناراحتی رو خیلی خیلی زود جبران کنه😔🙏🙏🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بچه ها پریود شدم شدیدا درد دارم از طرفی هم مادرشوهرم اینا بعد مدتها دارن فردا میان دیدنمون،یه هفته هم میمونن،وای حوصله ی خودمم ندارم.شدیدا هم وسواسی هستم برای مهمون.باید پاشم همه جا رو بسابم.ولی دست و پام بی حسه😑😑😩😖

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
صنم متاسفانه بارداریش خارج از رحمی شد و امپول زد که سقط کنه امیدوارم خدا براش این ناراحتی رو خیلی خ ...

ای وااای چه بد 

خدا بهش آرامش بده و معجزه الهی شامل حالش بشه🙏🙏🙏

صنم متاسفانه بارداریش خارج از رحمی شد و امپول زد که سقط کنه امیدوارم خدا براش این ناراحتی رو خیلی خ ...

ای وای عزیزم چقد بد.امیدوارم هرکی بعد این همه انتظار مثبت میشه تا اخرشو بدون استرس بگذرونه.واقعا سخته.امیدوارم به زودی دلش شاد شه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اگه سوال پرسیدین بله طبیعیه راستی بچه ها از ثمین چه خبر خیلی وقته خبری ازش ندارم چه کار کرد؟

متاسفانه یه کم ناامید شده..... 

اما ثمین ما قوی‌تر از این حرفهاست..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لک قبل از پریود علل مختلفی داره میتونه بعلت وجود فیبروم یا پولیپ باشه یا کاهش سطح هورمونها یا بالا ب ...

مرسی از اطلاعات خوبت

من اصلا فیبروم‌ نداشتم 

توی سنو و عکس رنگیم حرفی از پلیپ و کیست نبود. 

ولی همیشه قبل پریود لکه بینی دارم

هر دکتری میرم میگه طبیعی باردار میشی

ولی افسوس

دوستای گلم من چند روزی مشغلم زیاده ممکنه نتونم سر بزنم ولی خیلی ازتون التماس دعا دارم....

دلم به دعاهاتون قرصه..... 

یه دنیا ممنونتونم..... 

دوستون دارم و بهترینارو براتونمیخوام. 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
متاسفانه یه کم ناامید شده.....  اما ثمین ما قوی‌تر از این حرفهاست.....

سلام آنا جان 

خوبي عزيزم 

ان شاءالله بچه ها و شوهرتون هم خوب باشن 

ثمين عزيزم واقعا حق داره يعني تك هست در تلاش كردن 

خدا ان شاءالله جواب سختيهاش رو زود و ب خوبي جبران كني الهي آميييين 

راستي جواب آزمايشم امروز  اومد 

الحمدالله جواب منفي بود و پسر گلم سالم 

ممنونم از شما و بقيه ي دوستان بابت دلداري و دعاهاتون🌹

ان شاءالله همتون هميشه شاد باشين 💖

مرسی از اطلاعات خوبت من اصلا فیبروم‌ نداشتم  توی سنو و عکس رنگیم حرفی از پلیپ و کیست نبود.&nb ...

حالا یک چیز جالب من همیشه پرولاکتینم بالا بود مثلا رنج نرمال آزمایشگاه بین ۵ تا ۲۵ بود مال من همیشه ۳۵ _ ۳۲ بود

بعد که فیبروممو عمل کردن پرولاکتینم اومد تو رنج نرمال!

فکر کنم فیبروما خودشون ترشحات هورمونی دارن

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
حالا یک چیز جالب من همیشه پرولاکتینم بالا بود مثلا رنج نرمال آزمایشگاه بین ۵ تا ۲۵ بود مال من همیشه ...

میدونی من آزمایشمم کاملا نرماله

هیچ چیز غیر عادی نیست 

خیلی عجیبه باردار نمیشم

دکتر نصر گفت نمیشی دیگه نخواه دنبال علت بگردی برو ivf

رفتم وحید دستجردی میگه هیچ کار نکن حامله میشی😑

سلام ماماني طاها جون ، اتفاقا امروز خيلي به يادت بودم ، خدا رو شكر كه خيالت راحت شد ، امروز داشتم به ...

سلام خانومي خوبي عزيزم 

واقعا همينجوره

من ك مجبور شدم سلفري بدم اما امروز جوابش اومد و منفي بود و الحمدالله پسرم سالم خداروشكر 

بهترينها رو از خدا برات ميخوام شاد باشي دوستم 

میدونی من آزمایشمم کاملا نرماله هیچ چیز غیر عادی نیست  خیلی عجیبه باردار نمیشم دکتر نصر گفت ...

چند سالته و چند ساله اقدامی؟

بعضی دکترا همینجوری سرخوشن میگن بدو خودت باردار میشی مهناز اشرفی هم بمن گفت هیچ مشکلی نداری خودت باردار میشی خوب خانم عزیز یک‌نگاهم به سنم بکن زمان ندارم من 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم