2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046773 بازدید | 684548 پست
حتی اگه شکل قرص باشه؟ازونا ک شبیه فشنگه نیس،شکل قرص روکش داره

شیاف ،،،شیافه عزیزم،،،یکدرصدش جذب بدن میشه بقیق اش مواد نگهدارندست که میریزه بیرون گلم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من میتونم روی برنجم کمی زیره سیاه بریزم؟  زیره سبز که میدونم قاعده آوره. زیره سیاه چی؟& ...

مگه تو بارداری باید طبع غذا رو گرم کنیم؟ من برنج خالی با ماست میخورم، سرده سرد😁

سلام من فردا یا پس فردا باید برم سونو که داروهای تخمک کشی رو بگیرم معمولا برای روزهای چندم میگن بیایین سونو؟ تخمک کشی رو کی انجام میدن؟ انتقال بلافاصله بعد تخمک کشی یا بینش فاصله میذارن؟ هایپر بشی چند وقت بعد باید بریم با چه ذخیره ای احتمال هایپر شدن وجود داره من ذخیرم ۵.9 چقدر احتمال داره هایپر بشم؟

ممنون میشم زودی جواب بدین که هنوز نتونستم تصمیم بگیرم فردا برم یا نه؟

خانما تو اینترنت خوندم بعداز انتقال نباید خیلی بدنتو کش بیای،،،من از اون اول تو خواب همش بدنمو کش میدادم دست خودم نبود بدنم درد میکرد،،،خیلی میترسم یعنی تاثیر بد داره؟؟؟ای خداااا خودت رحمـی کن بهم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
قبل از عمل انتقال نداشتم،درصورتیکه باید اون رو اول امتحان می کردم اگر نتیجه نمی گرفتم عمل می کردم ...

عزیزم حتما حتما برات دعا میکنم😚😍

ان شاءالله حاجت روا میشی گلم😍🍃☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
مرجان جون ميگم بن ب٦ و ب١٢ رو بعد از انتقال هم ازامه دادي؟ بازم داري ادامه ميدي؟ بعدشم اينكه اين هي ...

عزیزم ب ۶ و ب۱۲ رو از مهرماه شروع کردم تاآذر..‌دی ماهم که انتقالم بود،دیگه بعد انتقال نداشتم.🍃🍀

در مورد عملم؛من عکس رنگی انداختم دکترم متوجه شد رحمم تک شاخه،گفت هیسترو کنم ببینم سایز رحمت چطوره و بررسی کنم،بعد همراه همون هیسترو خراش هم داد،قبل انتقال اولم.🍀😊

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
دقیقا مثل من، هیچی دلم نمیخواد،فقط جدیدا گوجه رو کباب میکنم میخورم😢

یاسی من یروز خوبم و معده درد ندارم خوب غذا میخورم،اما یروز از همون سر صبح انگار تو گلوم یه چیزیه،،هیچ میلی ندارم ب غذا و حالم بده.بزور میخورم.یدونه لیمو رو بو میکنم بلکه اشتهام باز شه.

پریشب دو نصفه شب از حالت تهوع بیدارشدم😷😑

مهربونا سونو ntو غربالگری اول تو چند هفتگی انجام میشه؟😍😍

میخام ببینم قبل عید میفته یا بعدش😂😁🤗

شیاف ،،،شیافه عزیزم،،،یکدرصدش جذب بدن میشه بقیق اش مواد نگهدارندست که میریزه بیرون گلم

ممنونم❤

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
خانما تو اینترنت خوندم بعداز انتقال نباید خیلی بدنتو کش بیای،،،من از اون اول تو خواب همش بدنمو کش می ...

چندوقته انتقال دادی؟منم وقتی میشینم رو مبل بلند میشم یا وقتی وضو میگیرم از تخت بلند میشم یکم خم و راست میشم میگم اینا ایراد نداره؟اخه نمیشه کاریش کرد گاهی ام حتی رو زمین نشستم و بلند شدم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
چندوقته انتقال دادی؟منم وقتی میشینم رو مبل بلند میشم یا وقتی وضو میگیرم از تخت بلند میشم یکم خم و را ...

فردا میخام برم ازمایش ۱۵روز میشه،،،،اره منم همینطور م،،،ولی خیلی بدنمو کش میدم امروزم تو اینترنت خوندم خیلی ترسیدم

سلام من فردا یا پس فردا باید برم سونو که داروهای تخمک کشی رو بگیرم معمولا برای روزهای چندم میگن بیای ...

فردا چند پری هستی؟

معمولا داروها شروع میشه و یک یا دوبار سونو میشی اگه تخمداتت زودتر  به داروجواب بده روز ۱۲ یا یکی دو روز دیرتر تخمک کشی میشی و سه روز بعد عمل انتقال انجام میشه