2777
2789

بچه های شما درچه حد کارای خودشونو و وظایفشون رو انجام میدن 

مثال هرچی بیارن خودشون جمع میکنن؟ 

لباساشون رو مرتب تو کمد میزارن!؟ 

آشغالی چیزی بریزن جمع میکنن!؟ 

من دخترم هیچکدوم رو گوش نمیده وانجام نمیده مگر با دعوای شدید 

اینقدر امشب خودمو زدم از دستش 

نمیدونم باید چیکار کنم😔

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

لباس ها رو آره خودش تا میکنه

وسایل رو باید یادآوری کنم ولی هرگز کمدش رد من جمع نمیکنم آخر هفته هم باید زار و زندگیش رو مرتب کنه

کتک کاری نداریم نه خودم رو میزنم نه ایشون

فقط خیلی چیزها تعطیل میشه مثل تلویزیون گوشی جایزه لوازم فانتزی ...

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم

لباسشو خودش عوض می‌کنه می‌بره میندازه لباسشویی

اسباب بازی ها شو جمع می‌کنه گاهی لج می‌کنه جمع نمیکنه 

چیزی بخوره اشغالش جمع می‌کنه 

گاهی هم دستمال میدم دستش میگم میز و اینه .. دستمال بکش 

تمیز نمیتونه بکشه ولی خوب می‌خوام مسولیت پذیر بشه 

میشود ،میتوانم ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خونه باید قانون داشته باشه . اگر قانون و چارچوب نباشه خودتو بکشی هم تاثیری براش نداره 

از سه سالگی باید شروع میکردی ولی هنوز هم دیر نیست 

قانون اول : یه ساعت مشخصی ساعت مرتب کردن جاهای عمومی خونه هست مثل هال اشپزخونه . مثلا من اینو گذاشتم یه ساعت قبل از رسیدن بابا به خونه . بهش میگم من وسایل خودم رو مرتب میکنم تو هم وسایل خودت مثلا من ظرف میشورم تو هال مرتب کن . اگر مرتب کرد برد اتاق که چه خوب اگر نبرد قانونه این وسایل جمع میشه میره کنار هال اگر تا زمان خواب نرفت تو اتاقش اون وسایل دور ریخته میشن باید قاطع باشی حتی اگر نمیخوای واقعا بریزی دور نمایشی این کارو کن تا واقعا باورش بشه . 

قانون دوم : اتاق باید یه ساعت قبل خواب مرتب بشه . برای اتاق کمک کن اول کار مهم اینه که کف اتاق مرتب بشه این که توی کمد و کشو چه خبره مهم نیست .هر چیزی باید جاش معلوم باشه .لباس یه جا کتاب یه جا اسباب بازی یه جا پازل یه جا . اگر کمد به اندازه کافی داره که تقسیم کن اگرنداره از این سبدای پارچه ای بخر براش . بعد شبای اول دسته دسته کن بده بذاره سر جاش به مرور بده خودش دسته کنه اینجوری یاد میگیره   

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
عزیزم خونه باید قانون داشته باشه . اگر قانون و چارچوب نباشه خودتو بکشی هم تاثیری براش نداره از سه سا ...

ببین اصلا بحرفم گوش نمیده 

بامحبت 

قانون گذاری 

ناراحتی قهر دعوا 

هیچکدوم فایده نداره

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩