2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046679 بازدید | 684536 پست
من ک آجیل و برگه و مویز و بادام زمینی اینجور چیزا چیدم روی میز ک هر وقت ضعف کردم بخورم 😋 منم هر کی ...

من اصلا از همونام دلم نمیخاد‌....

هیچی انگار به مزه نمیاره دهنمو😢

ان شاءالله بعد سه ماه خوب بشم☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
منم شاید فردا مطبش یکسری بزنم ببینم میتونیم ادرس ایمیلی چیزی بگیرم ازش اقلا باهاش مشورت کنم تهرانی ...

عزیزم عجله نکن جواب آزات بیان انشالله بهترین راه جلو پات گذاشته میشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانمهای گل وآنای عزیز اگه میشه راهنمایی کنید من همسرم نزدیک دوساله عمل واریکوسل کرده مورفولوژیش1درصدبود که تغییری نکرد ودکتر گفتivfکنیدمنم چون شرایطش رونداشتم وفعلا ندارم دیگه دکترودرمون رو گذاشتم کنار وهیچ دارویی نمیخوریم گفتم الکی تخمک هام هدرنره.نظرشما چیه محدد درمان رو ازسربگیرم خودم وهمسرم بریم دکتر یا بمونیم براIvf?خودم پریودم خیلی نامنظمه

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.

بچه ها من میتونم روی برنجم کمی زیره سیاه بریزم؟ 

زیره سبز که میدونم قاعده آوره. زیره سیاه چی؟ 

باید طبع برنج رو یه جوری گرم کنم. قبلا با زیره سبز و سیاه برنج رو میخوردم اما این چند ماه دیگه نخوردم

به نظرتون میشه الان کمی رو برنج استفاده کرد؟

یه بار بالا آوردم، الان فقط حالتشو دارم، راستش فکر میکنم یه بخشیش به خاطر اینه که قرص پرولاکتینو همچ ...

عززیزززم...این چند هفته رو تحمل کنی خوب خوب میشی.من تااخرش بالا میاوردم سر دخترم.حالت تهوع رفع میشه گلم تا هفته ی ۱۲ نهایتش..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام گلم.بله از اکثر بچه ها که پرسیدم گفتن تا دوهفته تاخیر داشتن.نمیدونم بخدا.دلم میخواد زودتر پریود ...

من امروز بالاخره پریود شدم بعد از بیست و چند روز تاخیر...خیلی هم سنگین پریود شدم.انگار شکممو دارن میکنن از تو...

عزیزم ورزش کن و گرمی بخور..من سه روز پشت سرهم زنجبیل خوردم و پیاده روی کردم  تا بالاخره امروز اثر کرد...

عزیزم احتمالا برند ایرانی معتبر رو گفته.....  والا من انوکسوپارین البرز دارو رو میگرفتم معمولا ...

دکترمنم بهم انوکسای البرز دارو تجویز کرد بعد هایپریم...

واي عزيزم سلام باردار شدي خدا رو شكررررردخت ه يا پسر ؟ چنتاس ؟؟؟

سلام عزيزم بله من با آندومتر ٧.٥ كه انتقال دادم و باردار شدم و دخترم الان توي ١١ ماه هست و الان دوباره به لطف خدا طبيعي باردارم و جنسيت ني ني ام هم هنوز معلوم نيست .

نه بهار جون. ان شاءالله آخر بهمن اسباب کشی دارم یدفعه میریم خونه جدید.😗😍 البته اسباب کشی خرتر اس ...

ب سلامتی عزیزم دوقلوهامون خوش قدم بودن😍

اسباب کشی خیلی سخته حتما بگو بیان کمکت ی وقت خودت کار نکنیااااااا دولا راست نشی😘

راستی به چیزی شما بارداری قبلیت انوکسان داشتی؟  این سری چی داری؟  گفتم یادآوری کنم چون د ...

بله عزيزم بارداري قبلي داشتم ولي اين سري ندارم البته من آزمايش دادم و مشكل انعقاد خون ندارم و اون سري هم براي احتياط انوكسان داشتم . شياف يا آمپول پروژسترون هم نداشتم كه الان هفته اي يك بار آمپول پرولوتون دارم و شبي يكي شياف پروژسترون .

من اصلا از همونام دلم نمیخاد‌.... هیچی انگار به مزه نمیاره دهنمو😢 ان شاءالله بعد سه ماه خوب بشم☘

مرجان جون حتمااااااااا اینایی ک گفتم بخور سه ماه اول خیلیییی مهمه اگه میلت هم نمیره مجبوری بخور عزیزم 

منم میلم نمیره ولی زوری میخورم ب خاطر دخملی😍

بله عزيزم بارداري قبلي داشتم ولي اين سري ندارم البته من آزمايش دادم و مشكل انعقاد خون ندارم و اون سر ...

مامان سبحان جون من دیروز آخرین پرولوتونم زدم🤗

ولی تا وقتی پرولوتون داشتم خیالم از بابت زایمان زودرس راحت بود الان ی کم میترسم ک قطع شد