2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
خوب عزیزم قبل انتقال اول هیسترو شدم دیگه. بعد انتقال دادم. واسه انتقال دوم دیگه هیسترو نشدم.

مرجان جون ميگم بن ب٦ و ب١٢ رو بعد از انتقال هم ازامه دادي؟ بازم داري ادامه ميدي؟

بعدشم اينكه اين هيسترو رو چرا انجام دادن براتون قبل از انتقال؟ منظورتون عكس رنگي كه نيست؟؟ منظورتون همون عملي هست كه براي بررسي احتمال اندومتريوز انجام ميدن؟؟؟

...
لاله سرخ عزیزم تجربه شو داره و راضیم بود ولی تاکید داشت جای مطمئنی انجام بدین بازم بپرس بیاد کمکت می ...

اول سلام به همگی
بلاخره من بعد از مدتها تونستم یه تایم خالی پیدا کنم برای اینکه بیام سر بزنم

امیدوارم همگی خوب باشین
اونایی که انتقال داشتن مثبت شده باشن
اونایی که منتظر شروع سیکل بودن تا حالا کاراشون خوب پیش رفته باشه

باردار ها تا اینجا رو به سلامتی طی کرده باشن و............

خیلی بده که از بچه های اینجا خبر ندارم
کاش تاپیک یه جایی داشت که فقط خبرای مهم رو میشد اونجا نوشت :))

انا جون بله همسر من زالو درمانی انجام داد
اما همون طور که شما گفتی حتما باید جای مطمئنی باشه
حتما جلو چشم خود فرد باید رو زالو نمک بپاشن تا از بین بره
خیلی جاها این کارو نمیکنن
نمونه اش خاله ی خودم ، رفت زالو درمانی و محل گزش زالو ها عفونت کرد ، بعد کم کم گسترش پیدا کرد و حتی غده های لنفاویش هم عفونت و ورم کرد

ازش که پرسیدم گفت زالو ها رو دوباره انداخت تو همون سطلی که زالوهای دیگه بودن
بهش گفته بودن این زالو ها تا 6 ماه دیگه هیچی نمیخورن برای همین مهم نیست که تو همین ظرف کنار زالوهای دیگه باشن
پس لطفا هر کسی میخواد بره برای زالو درمانی حتما حواسش به این موراد بهداشتی باشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس برا نفخم چیکارکنم؟یبارم بریزم تو اب بخورم با یبارم یبوست میاره؟

فقط برگه زردالو والو  خیس کرده بخور عالیه من همیشه یبوست هستم بعداز انتقال به دکترم گفتم گفت همیما رو صبح ناشتا بخور قبلش یه لیوان اب ولرم وروی غذاها روغن زیتون استفاده کن،،،خیلیییییی خوبه یعنی اینقد راحت شدم که نگو قبلا خیلی ببخشید معذرت میخام اینقد میخاستم زور کنم چشام از حدقه میزد بیرون🙈🙈🙊ولی الان راحتتت شدم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
اول سلام به همگی بلاخره من بعد از مدتها تونستم یه تایم خالی پیدا کنم برای اینکه بیام سر بزنم امیدوا ...

سلام دوستان  لاله جونم خوبی ؟

طول سرویکس 27وبارداری دوقولویی خطرناکه ؟

توی ان تی31بود

یه هفته بعد سونو واژینال 29بود

سرکلاژ هم کردم اما میترسم وهمش. دراز کشم 

توی انومالی گفت 27-28هست !

توصیه تون چیه ؟

سلام من شیافم به شکل قرصه واژیناله به اسم اندومترین که همون پروژسترونه، و وقتی میزارم سه ساعت بعدش ب ...

نه عزیزم نترس میگن ۴۰دقیقه تا یه ساعت کافیه واسه جذب او مواد اصلیش بقیه که میزنه بیرون اضافیه وبدرد نخور

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
فقط برگه زردالو والو  خیس کرده بخور عالیه من همیشه یبوست هستم بعداز انتقال به دکترم گفتم گفت هم ...

صبح ها آب گرم میخورم،انجیر خیس کرده امروز خوردم،ررغن زیتون رو هیچ جوره نمیتونم بوشو تحمل کنم😖😁 امروز ک خوب بودم بعد ها هم انشاءالله خوب باشه،ممنونم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
نه عزیزم نترس میگن ۴۰دقیقه تا یه ساعت کافیه واسه جذب او مواد اصلیش بقیه که میزنه بیرون اضافیه وبدرد ...

حتی اگه شکل قرص باشه؟ازونا ک شبیه فشنگه نیس،شکل قرص روکش داره

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
بخدا نمیدونم چی بود اسمش هر چی برات گشتم پیدا نکردم.شوهرم رفت داروخانه گفت شربت و شیاف اثر نکرده اون ...

فک کنم بیزیکولومیگی عزیزم،ریزه،واسه کونولوسکوپی ب من دادن

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
اول سلام به همگی بلاخره من بعد از مدتها تونستم یه تایم خالی پیدا کنم برای اینکه بیام سر بزنم امیدوا ...

لاله جون ممكنه درخواست دوستيمو بپذيري خيلي سوال مهمي دارم ازتون

...
سلام من شیافم به شکل قرصه واژیناله به اسم اندومترین که همون پروژسترونه، و وقتی میزارم سه ساعت بعدش ب ...

صدف جون تا یکساعت استراحت پروژسترون جذب میشه،برای مواد اضافیش پد  بزار 

عزیزم تو گوگل برات سرچ کدردم.اسمش بیزاکودیل است.قرص ریز و زرد.قرصشو بخر حتما

مرسی عزیزم ممنون که پیگیری کردی،شیافشو دیشب گذاشتم یدونه اثر نکرد خواهرم گفت دوتا بذار،حالا دو تا میذارم اگه اثر نکرد قرصشو میخورم،بازم ممنون امروز میرم میخرم

سلام خانمای گل،من دیروز انتقال جنین داشتم دفعه اولمه میخواستم ببینم از تحربیاتتون استفاده کنم،چه غذاهایی بخورم بهتره چقد استراحت کنم همیشه دراز بکشم یا میتونم بشینم،ممنون میشیم اگه میدونید جواب بدید

یه سوالم داشتم من فقط تونستم سه تا آمپول پروژسترون قبل از انتقال بزنم جاش آبسه کرد دکتر گفت دیگه آمپول نزن شیاف نوشت برام، برا بعد از انتقال هم شیاف نوشته روزی دوتا استفاده میکنم میخواستم ببینم شیاف همون کارایی آمپولو داره،و اینکه الان بعد از انتقال میتونم جای آمپول که آبسه کرده کیسه آبگرم بزارم ضرر نداشته باشه یه وقت