2777
2789
عنوان

دختر بودن چقدر بده

350 بازدید | 32 پست

حداقل تو ایران

بنظرم کسی که پول نداره یا فقر فرهنگی داره دختر دار شد خفش کنه از بچگی همیشه نسبت به دختر بودنم حرف شنیدم 

پدرم دست تنها بود و اینکه من نمیتونستم کمکش کنم عذاب میکشیدم الان داداشم بزرگ شده و کار میکنه برا خودش پول در میاره ولی من بازم باید از بابام بگیرم

بابام نمیزاره زیاد برم بیرون در حالیکه داداشم هروقت میخواد بیرونه

اگه پسر بودم منم میتونستم مستقل شم...

الان حرفای اطرافیانو قبول دارم تهش دختر شوهر میکنه می‌ره حتی اگه بهترین موقعیت اجتماعیم داشته باشه باز مردا تو جامعه وضع بهتری دارن

معمولانم اگه دو تا خواهر تو خونه باشن حسادت بینشون هست و خاله زنک بازیاشون زندگی رو بهم میریزن

دختر بودن یا داشتن سر تا ته ضرره

ادم یا دختر نداشته باشه یا یه دونه داشته باشه که از هر جهت بتونه بهش برسه 

حرفمامو فقط اونایی که بخاطر دختر بودنشون حرف شنیدن درک میکنن

حالم بده خیلی بددد ۹/۴ ،

آره من درکت میکنم کاملا چی میگی

دوستان من کاربری هزارممه بخاطر اینک همش تو تایپیک خرافه خودمو مثل سوسک انداختم و خواستم بگم خرافه فه ان و له شدم در جا🤕🤣🤣 و اینک ازینکه بعضیا میگن جدید ورودی جدید عضویتی یا نمیدونم مردی زن نیستی من تو قسمت تماس باما قسمت مدیریت هم عکسمو یهویی دادم و همون لحظه فیلممو دادم و وویس دادم من ب شخصه دوستانی مهشید جون  مثل نیل عزیز دختر قهوه فروش و اوج آسمان جونم  و نسرین جون و بهار جون  اینا باهاشون تو خصوصی هم صحبت کردیم هم شمارمو دادم میدونن مرد یا پسر نیستم ....نی نی یار های عزیز و محترم بخدا دیگ شماره ندارم لطفا دیگ فکر نکنید من پسر یا مرد هستم اگ دیدین من تو تایپیک خرافه یک نقطه گذاشتم بعد تعلیق مشکی کنید  دوستانی ک من حتی شمارمو دادم ک واقعا ثابت بشه بهشون پسر و مرد نیستم و ثابت شده بهشون واقعا زن هستم ....نی نی یار های محترم و همکاران بخدا من تنها جایی هستش ک میام از دردای دنیای واقعیم کمتر احساس درد کنم  اگر دیدین من ب دختری یا خانمی درخواست دادم در جا تعلیق مشکیم کنید اگر دیدید من در تایپیکی ب کسی بی احترامی منظورم حالا جنسی یا هر چی کردم بعد فکر کنید مرد مریضم بعد درجا بلاکم کنید ولی اگ بی دلیل کسی بخاطر اینک البته اینجا کسی اینطوری نیس معمولا پسر بچه های مریض زن نما اینکارو میکنن گزارش میزنن یا نی نی یار تگ میکنن و میگن منه بدبخت مرد هستم و درجا تعلیق مشکیم میکنید ولی تو رو خدا قبلش اول مطمئن شین اگ ثابت نکردم ک دوباره وویس و عکس و فیلم از خودم همونجا ندادم  ک من زن هستم و مرد بودم بعد تعلیق مشکی بزنید ممنونم  اینو فقط نوشتم ک همه خانوما محترم و همکاران و نی نی یار ها در جریان باشند با سپاس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم عزیزم شرایط مشابه شما رو داشتم ...همیشه همه توجه ها سمت داداشا بود دختر زیاد اهمیت نمیدن الان خداروشکر ازدواج کردم شوهرم همه ی بی محبتی های خانوادم برام جبران کرد...ایشالله با یه ازدواج خوب طعم خوشبختی رو بچشی...

اصلا اینطور نیست آخه ضرر و چطور میشه دید

توی حديث كساء خدا به جبرئيل میگه : 

«هم فاطمه و أبوها و بعلها و بنوها» ؛ 

«آن‌ها فاطمه و پدر فاطمه و همسر فاطمه و فرزندان فاطمه هستند» 

.در واقع  فاطمه عليها السّلام محور قرار گرفته 

ما متاسفانه بلد نیستیم مهارتای کمی برا متحد بودن داریم

خانوما همه با نفرت از خودشون با مردا اکثرا جمع میشن

بشینیم دردودل کنیم یا خودشونو خارو ذلیل میکنن میگن چه بدبختم یا میگن مردا چه آشغالن

خیلی کم رفاقتایی پیش میاریم و ادامه میدیم که مفید باشبرا همین هرکدوم انگار توی یه خونه یه جای دنیا تو غربت افتادیم

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

از ۱۸ سالگی رفتم سرکار و هدفم مستقل شدن بود با اینکا اصلا از لحاظ مالی مشکل نداشتیم 

بنظرم همه چیز به خودت بستگی داره که چقدر میتونی بابات رو راضی کنی 

دختری بالاخره باباها سریع نرم میشن😄