2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
دوستان کسی پروسه انتقال جنین فریز شده از یه مرکز به مرکز دیگه رو میدونه؟

عزیزم بستگی به قوانین مبدا و مقصد داره.....

مثلا اون زمان یکی از دوستان از رویان به آبان انتقال داد.....

یادمه اون زمان میگفتن ابن سین جنین رو میذاره ببری جای دیگه ولی از جای دیگه جنین قبول نمیکنه.....

بعضی بیمارستانها هم نمیذارن جنینتو جای دیگه ببری.....

خلاصه باید از مبدا و مقصدت بپرسی قوانیشونو.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون انا جونم😘 اره ان شاءالله🤩🤩🤩🤩 انا چون هزار ماشاءالله به دختر و پسر گلت😍😍 چقد معصوم خوا ...

فدات عزیزم.....

انشالله قسمت خودت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شهريور پارسال دكتر آصف جاه بيمارستان لاله ١١/٥ هم هزينه اش شد. كيست و چسبندگي و فيبروم داشتم سه ماه ...

ممنونم از پاسخت

@تورک_آنا     اناجون تو سونوي مخصوص اندومتريوز هيچ چسبندگي و نودول و فيبرم پوليپ و چسبندگي نباشه و اندومتريوز بينهايت خفيف در حد ضخيم شدن جزئي ديواره رحم فقط سمت چپ اونم بدون ايجاد چسبندگي،كه دكتر ميگه نميتونه مانع بارداري باشه مگر ينكه چندين بار منفي باشه، آيا اصرار به عمل كار درستيه؟ يا بايد منتظر موند؟

...
با اونش مشکل ندارم یه دکتر خانوادگی داریم و مینویسه  مگه بیمه این ازمایشو پوشش میده ؟

عزیزم ایمنیا و یه سری آیتمهای انعقادیو فکر کنم بله پوشش میده، لااقل اون زمان میداد.....

جهشهای ژنی مربوط به ژن غلظت خونم فکر کنم الان آزاده ولی تکمیلیم شاید ساپورت کنه.....

عزیزم عجله نکن و به انتقال اصرار نکن بذار دکترت هر جوری صلاح میدونه عمل کنه.... دیر و زود داره سوخت ...

آما جون رفتم سونو یه ساک دیده شد...ولی سن جنین رو چهار روز کمتر از تاریخ پریودی زده ..طبیعیه؟؟

آها  اره دیگه انعقادیا اسپرین میخوادو هپارین  بهت گفتم تو انتقال ماه قبلم خودشن ناکسپرین ...

میگفتی مگه داروی لاغریه؟

تورک آناجون بی زحمت این عکسو نگاه کن از صفحه اول تاپیک برداشتم آناجون دقیقا منم این مشکلو دارم یعنی دودقیقه هم نمیتونم یه جا بشینم انقد بد پام خواب میره که اصلا نمیتونم به پام دست بزنم 

یعنی تو یه مجلسی مجبور شم زمین بشینم تا مجلس تموم شه من هزار بار این پا اون پا میکنم 

واقعا درسته که اگه اینطور باشه مشکل انعقادیه ؟؟؟ تا حالا انقد توجه نکرده بودم هر وقتم به هر دکتری یا آشنایی میگفتم همه میگفتن طبیعیه 😑😑😑😑😑

خداجونم شکرت       
انا جون من ماه پیش دهم پریود شدم.این ماه رسیده به بیست و سومو هنوز از پریود خبری نیست! اعصابم خرد شد ...

عزیزم یعنی اگه سیکلتو ۲۸ روزه در نظر بگیریم ۱۵ روز تاخیر داری....

خوب بعد بیست سیکلتم ن ز د ی ک ی داشتی خوب اگه طول سیکلت تغییر کرده باشه و تخمکگذاریت دیرتر انجام بشه پس نمیشه بارداریو رد کرد.....

تا آز ندادی هیچ دارویی استفاده نکن....

برو دکتر ببین نظرش چیه شاید اگه بتا دادی و منفی بود برات پروژسترون تجویز کنه.....

ماشا الله لا حول و لا قوة الا بالله ، خدا بچه هاي گلت رو حفظ كنه آنا جون و خدا حافظ و نگهدار همه بچه ...

فدات عزیزم....

خدا دردونه های تو رو هم حفظ کنه.....

سهیلا جون جواب آزمایشات گرفتی؟ آز کاریوتایپ تاحالا انجام دادی؟

;

کاریوتایپ رقبلا انجام دادم.

جواب آزهای جدیدهنوز نیومده.

شما تااینجای کار ازدکتر ع ار فی راضی بودین؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام  امروز روز پنجم انتقالم هست جنین ها بلاست بودن  چرا هیچ علایمی ندارم ؟ زوده؟  ...

عزیزم با ماهیتابه آنا انگاری آشنا نشدیا؟

تا پایین نیومده دیگه بیخیال علایم شوووووو.....

قربونت بشم عزیزم اصلا دنبال علایم نباش اونم روز پنج.....