2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046932 بازدید | 684566 پست
ای جانم ، خدا حفظشون کنه ان شاء الله سایه تون همیشه بالا سرشون باشه

فدات عزیزم.....

به همچنین....

انشالله قسمت خودتون.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ای جانم چقد چشم و ابروشون شبیه همه  خدا حفظشون کنه آناجون 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃

فدات عزیزم انشالله یه جفتم قسمت خودت بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون از توضیحت. بچه هایی که مراکز شیراز بودن احتمال داره پیام ببینن و راهنمایی کنند؟

عزیزم من چند سال درمانگاه مطهری زیر نطر عمویی بودم..  .اما در کنار آرامش و عالی بودن رفتارش متاسفانه روند درمان کند پیش رفت....آخه من همه چیم نامعلومه😊( خانم دکتر میگفت بزار تو خودت باردار میشی چرا میخوای جیب شوهرتو خالی کنی......سه روز دیگه نوبتم اما نمیرم. )

بعد اصلا حوصله طولانی شدن پروسه رو نداشتم... بیمارستان مادر و کودک صبر ایوب میخواد....زینبیه خیلی بیشتر از صبر ایوب میخواد😑

منم اصلا حال و حوصله سحر برم برا وقت و تو بیمارستان بشینم رو نداشتم.

برای همین لحظه اخر زدم سیم آخر...رفتم با کلی بدبختی و پول دادن به یه واسطه وقت البرزی رو گرفتم....و مطب ایشون میرم...

فقط بدون دکترای خوب خوبن اما حتما حتما باید خدا بخواد اون اول از همه نظارت داره🤗

من الان البرزی میرم و دنا.البته مطب شلوغه اما کارای بخش ای وی اف دنا خیلی سریع پیش میره....

اینم بگم که زینیبیه فکر کنم چون مرکز اموزشی درمانیه کلا رایگانه.....اما واقعا شلوغ.

مادر و کودک نیمه خصوصیه......

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام دوستان خوبین؟ من از دیروز آمپول هامو شروع کردم هر روز 3 تا منوپیور  عضلانی و 300 واحد سینا ...

عزیزم سیکلت اگونیسته....

حالا یا بلنده یا کوتاه....

سینافکت رو از ماه قبل داشتی یا از روز دوم این پریودت همراه آمپولا فقط داشتی؟

عزیزم دز داروت خوبه یعنی زیاده.....

ذخیره تخمدانت چند،بوده؟

اگه بالا بوده سعی کن این رژیمو رعایت کنی.....

آب زیاد.....

گوشت و مرغ و ماهی.....

سفیده تخم مرغ.....

کار سنگین کلا نکن.....

دولا راست نشو.....

جارو برقی ممنوع.....

مواظب یبوست باش.....

تغذیت مناسب طبعت باشه.....

من از شنبه هفته پیش شروع کردم آمپولامو . روزی ۱۵۰ تا گونال . هپارینم میزنم. از دیروز ۲۲۵ تا گونال و ...

ان شاالله دوتامونم نتیجه بگیریم

هزینه داروها چقدر شده تا اینجا؟

عزیزم سیکلت اگونیسته.... حالا یا بلنده یا کوتاه.... سینافکت رو از ماه قبل داشتی یا از روز دوم این ...

اگو نیست یعنی چی؟ من سینافکت رو از ۲۱پریود قبلیم میزنم .

ذخیره تخمدانم کمه آزمایش ندادم اما هر سری دکترم با سونو اینو بهم گفته.

عزیزم این رژیمی که گفتی از الان رعایت کنم یا بعد از پانکچر.چون میخواستم امروز خونه رو اساسی تمیز کنم

دوستان در مورد تایید دارو نازایی بیمه سلامت اطلاعات دارین .من منوپیور فقط ۱۰تاش رو بیمه شامل شده نسخه رو بردم بیمه سلامت تاییدم کرد ولی تو رسید دیدم از ۲۱تا فقط ۱۰تاش مورد قبول بیمه نوشته😞😞

سلام آنا جون خوبی .. رفتم سونو هم واژینال هم شکمی .. گفت رشدشون تو شش هفته متوقف  شده .. نمی ...

عزیزم خیلی به فکرت بودم.....

دوستاتم به فکرت بودن

عزیزم میفهمت.....

واقعا سخته هر کاری از دستت میومده انجام بدی و جواب نگیری.....

اما ازت میخوام ناامید نشی.....

میدونم گفتنش راحته اما بدون یه روزی این روزا برات میشن خاطرات محو چون خاطرات شیرینی جاشونو میگیرن.....

عزیزم من چند سال درمانگاه مطهری زیر نطر عمویی بودم..  .اما در کنار آرامش و عالی بودن رفتارش متا ...

مریم جوون شما داری پستهای خردادماهو میخونی   

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
يعني اسپرمهاي همسرم كلا خوبه كه هر 7 تاش جنين شده؟ چون بما گفتن قطعا با اين اسپرمها طبيعي باردار نمي ...

خداروشکر حتما خوب بوده ک.همش جنین شده

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من بسختی تونستم تایید بگیرم،مدارک، سقط وآز بتای بارداری قبل، آزایمنی و آز ا س پ رم ،هیستروسکوپی ارای ...

من چون بچه دومم هست چیزی نمیدن  .  دیروز تو مطب یه خانمی میگفت 5میلیون هست هر سرم  به خاطر این پرسیدم  یادم بود شما گفته بودین یک و خرده ای هست. شما هنوز نزدین؟  بیمارستان برای تزریق باید بریم؟

سلام دوستان عزيز من امروز روز دهم پريوديم بود رفتم سونو ضخامت اندومترم ٥ بود پايينه نه؟ چي بخورم بهتر بشه اين ماه انتقال دارم اگه نياد بالا كنسل ميشه راهنمايي كنيد چي بخورم در ضمن دارم قرص استرومارين هم ميخورم و متاسفانه فشارمم رفته بالا داره اذيت ميكنه 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
اینم از پرنسس من تو خواب ناز..... همین حالا.....

ای جان جان🍃🍀☘🌱

خاله به قررربونش😍😚

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘