2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
ببین عزیزم خب 16تا فولی داشتی...داخل همه فولیها ک تخمک نیست...یعنی بقیش پوچ بوده حالاخداروشکر 7تاتخم ...

يعني اسپرمهاي همسرم كلا خوبه كه هر 7 تاش جنين شده؟ چون بما گفتن قطعا با اين اسپرمها طبيعي باردار نميشي بخاطر مورفولوژيش كه فقط 2.5% بود. البته خانمي كه تو بخش جنين شناسي بود گفت اسپرمهاي همسرت به پروسس خوب جواب ميده و نمونه بعد پروسسش خيلي خوبه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جانم  خداروهزارمرتبه شکر  واسه این هدیه ی قشنگش ❤❤❤❤

فدات عزیزم انشالله قسمت خودتو بقیه دوستان.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون دیروز رفتم سونو دکتر گفت آنوکساپارین 1 روز در میان بزنم

پس خیالت راحتتر میشه فقط عزیزم ببین اگه میتونی یه کم مرخصی بگیر استراحتت بیشتر بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
درسته آناجون همسرم آزو اسپرمه پس نمیتونه دی اف آی بده ولی کاریوتایپ و یه سری چیزای دیگه رو داد خدارو ...

عزیزم قطعی نمیشه نظر داد ولی احتمالش کمتر میشه.....

من از روز بعد انتقال اناناس خوردم الان خوندم بده😨

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

ای جووووونم خدا حفظش کنه تورک آنای عزیز  یعنی میشه منم یه روز وقتی نی نیم لالا کرده ببینمش بوش ...

شک نکن اون روز نزدیکه.....

گفتی بوسای کوچیک یاد پسرم افتادم.....

شیطون انقدر خوشش میاد ریز ریز بوسش کنی.....

چند تا بوس که میزنی خوابش میگیره....

یا دست رو سرش میکشی.....

چه قدر میدن قیمتش چنده ؟شما الان زدین یانه 

من بسختی تونستم تایید بگیرم،مدارک، سقط وآز بتای بارداری قبل، آزایمنی و آز ا س پ رم ،هیستروسکوپی ارایه دادم واسه دفه ی بعد گفتن باید کاریوتایپ باشه

هر استانی شرایطشون فرق داره شما زنگ بزن به اداره بیمه سلامت بپرس چه مدارکی نیازه ،انشالله تهیه میکنی

۳تا سرم با بیمه شد ۳۱۰ هزار تومان

آزاد  ۳۳۰۰ میشد

انا جون چرا جواب من نمیدید؟😢

عزیزم والا پستارو سعی کردم از قلم نندازم و مرتب بخونم، اگه جواب ندادم ممنون میشم تکرار کنی چون سوالت یادم نمونده.....

سلام .آنای عزیز . چون ازمایشم منفی شده بود امروز زیاد روحیه ام خوب نیست . علت سقطها رو نگفتن و گفت ...

خیلی متاسف شدم😣

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام  من روز نه انتقال پنج روزه هستم ولی بی بی منفیه همش دارم گریه میکنم خیلی امید داشتم به ای ...

عزیزم روز نه خیلی زوده....

ببین ماهیرخ جون به هاله کمرنگ بی بی چک روز یازده دوازدهش گیر داده بود که بعد چهار ساعت افتاده....

دیدی ماشالله چه بتاییم داشت؟

چرا بی بی میزنین آخه؟

عزیزم انشاله شاهد موفقیتشون باشی در همه مراحل زندگی ، ماشاله به جفتشون💝💝💝💝

فدات عزیزم.....

انشالله قسمت تک تک دوستای منتظرم.....

چه معصومیت دلنشینی دارن😍😍😍😍 خدا حفظشون کنه

فدات عزیزم.....

انشالله به سلامتی گل پسرتو بغل کنی و پشت بندش یه خواهر مامانی براش بیاری.....