2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
مشکلتون چیه؟

رحم تک شاخ... و فک کنم پلی کیستیکم. ذخیره ۶.۸ بود.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شماره مطب دکتر طرازی را میدی؟

02122315955

02122322744

عزیزم شنبه ،یک شنبه، سه شنبه..

چهار به بعد زنگ بزن☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

خانمهای عزیز و آنا جان من مشکل انعقادی دارم و چون لک بینی دارم چند روزه آمپول آنوکساپارین نمی زنم  و ترسم از اینکه روی جنین تاثیر بد بذاره و خونرسانی خوب نباشه به جنین

شما اطلاعاتی دارین؟؟؟؟

بچه ها بیاین جوابم رو بدید لطفا. من میرم جلسه یه کم دیگه میام. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
محتملا پنج روز..... بازم خودش بیاد میگه..... چون جنینش بلاست بوده حدس میزنم پنج روز قبلش پروژسترون ...

آنا جون من انتقالم پنج شنبه س ولی از امشب پروژسترونم شروع میشه بنظرت جنین ۵ روزه یا ۴ روزه انتقال میدن،قطعی بهم نگفتن 

اوق نمیزدم اصلا نگران بودم الانم یهو بوی پیاز داغ خورد بهم اوق زدم نگرانم..خدا بخیر کنه ..تازه استرس ...

ماهرخ جون نگفتی روزی چند تا فرتیل سی ام میخوردی و چند روز قبل انتقال شروع کردی ب خوردن

سلام بچه ها.  منم دارم دارو مصرف میکنم برا میکرو  گونال اف و ارگالترون  ب ۶ هم یه ...

مامان موفق جون ،پروسه ناباروری و دردسراش و هزینه هاش اکثر ماها رو عصبی و کم صبر کرده ،بنظر من اگه نمیخای انتقال بدی یمدت تحت نظر متخصص روانشناس باشویتامینb6هیچ اشکالی نداره

عزیزم آز بتام مثبت شده و چون ۴تا انتقال دادم،دوستان میگن حتما ۴قلوهات هستن.. اما سونو نرفتم نمیدونم ...

یعنی چهار قلو میشه؟خیلی سخته نمیشه بگی یکی یا دوتا انتقال بدن؟

آرزویت را برآورده می کند همان خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند....
سلام سلام به همه دوستای عزیزتر از جان🌻🍃🍀 دوستای دوست داشتنی مث خواهر❣🌸 معذرت میخوام که دیر اوم ...

الهی شکر

نمیدونی چقدر صفحه ها رو چک کردم که به این خبر برسم 

مبارک وجود نازنینت باشه عزیزم الهی این دوران را به سلامتی سپری کنی و در. آغوش بگیریشون❤️❤️

خداروشکر از این همه مهربونیش که به وقتش بهمون میده

😭😭خدایا شکرت برای همه مهربونیات در حق هممون

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
02122315955 02122322744 عزیزم شنبه ،یک شنبه، سه شنبه.. چهار به بعد زنگ بزن☘

عزیرم دکترشما انتقال رو کجا برات انجام داد؟

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان