2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
خانمای عزیز کیا با دکتر کریمی تو ابن سینا ویزیت شدن؟کارش خوبه؟گفتن یه پزشک انتخاب کنم نمیدونم کار کد ...

والا دکتر بدی نیست. ...

اما خوب من فقط یکی دو بار باهاش ویزیت شده بودم و فکر کنم انتقال اولم هم باهاش بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا دکتر بدی نیست. ... اما خوب من فقط یکی دو بار باهاش ویزیت شده بودم و فکر کنم انتقال اولم هم باه ...

اناجون توروخداکمکم کن برافردابایدیه پزشک انتخاب کنم نمیدونم کار کدوم بهتره؟انصاری.ذ ولقدر.کریمی؟به نطرت کدوم انتخاب کنم؟

😍😍خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام - مامان آینده تبریک می گم . ان شاء الله 9 ماه رو بسلامتی بگذرونی و نی نی هات بیان بغلت و وقت سر ...

ممنونم آلاجون😍😘

ان شاءالله روزی خودت😘😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
مامان آینده عزیز.... نتونستم ریپلای کنم..... به خدا دقیقا با هم یه چیزی میخوان..... البته بگما فک ...

ای جونم... جونم😚😙

خدا حفظشون کنه🤗

ان شاءالله نصیب هممون بشه این دادو هوارا😉😁

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بله عزیزم خودشه..... احتمالا اونا بی تاثیرم نباشن.....

اااا چه خوب... امیدوارم اون دوماه قبل ک خوردم تاثیر بزاره😁😁😂

سلام بچه ها. 

منم دارم دارو مصرف میکنم برا میکرو 

گونال اف و ارگالترون 

ب ۶ هم یه دکتر دیگه بهم داده بود دارم میخورم، اصلا به این دکترم یادم رفت بگم که دارم اینو میخورم 😂

من میخوام فعلا بچه درست کنم ، احتمالا کاشت رو بذارم برای بعد عید . تا خدا چی بخواد.  

مشکلم اینه که خیلی عصبیم. عصبانی نه ها! کلا یه خشم بزرگی تو دلمه. از بچه ای که ۴ ساله نمیاد، از دوروبری هام که راحت حامله شدن. از عالم و آدم خشم و کینه دارم. از ادمایی که بچه دارن  ولی  بچه هاشون بی ادبن! از همه! کلا حال خوشی ندارم.  چیکار  کنم به نظرتون؟ 

اومده بودم تاپیک بزنم دیدم این تاپیک بالاست گفتم همینجا بپرسم  کمکم کنید لطفا. 😥😥😥

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
خوب عزیزم دیگه باید اسمتو تغییر بدی بگی مادربزرگ آینده هستم چون دیگه مامان حال و آینده هستی.....

چشم عزیزم🤗

ان شاءالله بتونم یه کاربری جدید درست میکنم😍😍😚

اااا چه خوب... امیدوارم اون دوماه قبل ک خوردم تاثیر بزاره😁😁😂

من نتونستم پست قبلیتون رو پیدا کنم. چند قلو باردار شدید؟

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
عزیزم شما کدوم مرکز میرید؟پزشکتون کیه؟

عزیزم من مطب دکتر طرازی میرم.🍃🍀

چشم عزیزم🤗 ان شاءالله بتونم یه کاربری جدید درست میکنم😍😍😚

کاربری جدید نمیخواد بگو اسمت رو عوض کنن

من نتونستم پست قبلیتون رو پیدا کنم. چند قلو باردار شدید؟

عزیزم آز بتام مثبت شده و چون ۴تا انتقال دادم،دوستان میگن حتما ۴قلوهات هستن..

اما سونو نرفتم نمیدونم☺

کاربری جدید نمیخواد بگو اسمت رو عوض کنن

میشه؟؟یکی از دوستان گفتن انگار نمیشه ک..

عزیزم مهم اینه اون دو هفته آرامش و امید رو داشتی..... لااقل الان وجدانت راحته که کم کاری نکردی.... ...

فدای تو عزیزم.مرسی که دلداریم دادین همگی عزیزانم

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....