2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
من انتقالم روز ۱۵ پریودم بود ۲ روز قبلش لنفوسیت تراپی شدم و یک ماه قبلش هیستروسکوپی تشخیصی انجام داد ...

مبارک باشه خانومی  

الهی که سلامت بغل کنی نی نیاتو

خدایا شکرت چه تاپیکمون خوبه همه با همین فرمون برید جلو  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صدف جون از عوارض ال دي هست كه تا دو سه ماه اول استفاده شايد لكه بيني داشته باشي ولي باعث زخم دهانه ر ...

آخه درحال اماده شدن برا پانکچرم،پرسیدم ببینم چیکارمیکنن حالا چندروز دیگه میرم بهشون میگم که معاینه کنن

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
😘😘حالا درسته ما دونفریم که مادرزادی تک لوله ایم، اما بعضیاام تو تاپیک تک لوله ان، ایشالا نتیجه بگی ...

ياس بانو جون يعني پرولاكتين بيتربيت اونهمه تاثير داره، پس من هفت ماه با پرولاكتين بالا اقدام بودم درواقع سركار بودم خودمو مسخره كرده بودم  واقعا كه😂😂 از شهريور اقدام بودم تا فروردين آز دادم ديدم پرولاكتين كجاس  نرمالش ٤٠ تا ٤٥٠ بود ايشون برا بنده رو نهصد تشريف داشت،، تازه از فروردين تااااا مرداد دارو خوردم و خوشحال تو اقدام بودم كه لابد اصلاح شده آز دادم ديدم بععععله بيا فعلا هفتصد شده😕بيترررربيييت،، خلاصه داروهامو دكتر خارجي كرد شهريور و مهر دارو خارجي و فرتي پانكچر،،،كه گفتن ضعيف بود كيفيت تخمكه!!! ميگم شما كه نتيجه گرفتين الحمدلله، تقويتي ديگه اي اقدام ديگه اي آز ايمني انعقادي اي هرچي غير اون اصلاح پرولاكتين كه انجام ندادين؟  واقعا ممكنه كه من به خاطر پرولاكتين علاف هستم؟؟؟

...
صدف جون از عوارض ال دي هست كه تا دو سه ماه اول استفاده شايد لكه بيني داشته باشي ولي باعث زخم دهانه ر ...

ممنونم عزیزم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
مرسی از توضیحت عزیزم خیلی برات خوشحال شدم😘😘 امیدوارم ب سلامتی بیان بغلت برای سلامتیشون ۱۰۰تا صل ...

ممنونم دوست عزیز🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
نه چهارشنبه آز دادم فردا تکرارش میکنم .خیلیم نگرانم.آخه چند بار اوق زدم.خطرناک نیست مثلا باعث بشه جن ...

اوق زدن که علامت بارداری عزیزم.😁

توکل کن به خدا.. هیچ طوری نمیشه 🌻🍃🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
اوق زدن که علامت بارداری عزیزم.😁 توکل کن به خدا.. هیچ طوری نمیشه 🌻🍃🍀

اوق نمیزدم اصلا نگران بودم الانم یهو بوی پیاز داغ خورد بهم اوق زدم نگرانم..خدا بخیر کنه ..تازه استرس فردا که تکرار آزمایشم هست دارم😂😂😩

اوق نمیزدم اصلا نگران بودم الانم یهو بوی پیاز داغ خورد بهم اوق زدم نگرانم..خدا بخیر کنه ..تازه استرس ...

ماهييييرخ جووون استرس سمّه،، همون اوق زدن از هزار تا ازمايش معتبرتره خيالت راحت مامان خانوم

...
آره عزیزم منفی شدم باز دور منفی به سراغم اومد .دیگه قصد ادامه دادن ندارم 

این حرف من به قصد دلداری نیست که میدونم هیچ آبی آتیش دلت رو خنک نمیکنه

فقط رسم دنیا رو میگم. برای من البته نه سر بچه ، بابت موضوعات زیاد دیگه ای پیش اومده. وقتی به یک آرزو رسیدم که ازش دست کشیدم. برای رسیدن به خیلی چیزا جنگیدم هاااا..... چه روزگاری که ازم سیاه شده بود. به یک جایی میرسیدم که دیگه میدونستم نمیشه. و تمام

درست بعد از اون نا امیدی مطلق یهو میدیدم توی دستمه

امیدوارم برای تو هم این دست کشیدن به معنی رسیدن باشه

نيلا جون آزمايش شما كه دكتر پادمهر نوشت تو ابن سينا دادي؟ چه قدر طول كشيد تا بده جوابشو؟ ده روز زياد ...

نه عزیزم من سعید دادم، ۸ روز طول کشید اماده بشه، یه سری تومور مارکتها هستند، من که ازمایشگاه هم کلی منو ترسوند گفت یکیش مثبت شده باید بیای تکرار کنی و دوباره هم عددش همون شد، ولی هم‌دکتر پ ا د م ه ر هم دکتر خودم گفتند مشکل خاصی نیست چون یه واحد از رنج‌نرمالش بالاتر بود، دکتر پ ا د م ه ر گفت احتمالا به خاطر همون اندومتریوز خفیفت هست

سلام بچه ها 

هفت روزه كه دارم داروهاي انتقال رو ميخورم الان شديدا سرما خوردم 😩😪😪به دكترم تا يكشنبه بعدازظهر دسترسي ندارم، ميتونم داروي سرما خوردگي بخورم يا آمپول بزنم؟

خدايا رگ گردن رو فراموش كن... نگاه كن! من دارم ميفتم فقط بغلم كن

بچه ها من خيلى خيلى به فكر كاربر مادر٨٨ هستم

اصلا خبرى ازش نيست هيچ كسى ازش خبر نداره؟؟؟

هر روز مى يام ببينم خبرى ازش شده اما باز مى بينم نيست

الهى كه غيبتش از شادى باشه اگه كسى ازش خبر داره ممنون مى شم ازش بهم بگه🙏🏼🌸💕