2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
عزیزم میفهمت..... ولی لااقل میدونی خوندی و الان شرایط مساعد نیست..... اما مطمئنم اگه نمیخوندی و ای ...

مرسي از حرفهاي مثبتت انا جان  

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
ممنونم عزیزم🌸🌻 عزیزم چیکارا منظورت دارو یا استراحته؟؟؟ نت استفاده کردم اما مثلا دوروز یبار در حد ...

مامانی جون راجع به دارو ها و میزان استراحتت میشه بگی؟☺️

پروژسترون امپول داشتین یا شیاف؟

کل دو هفته رو استراحت داشتین؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا به نظرم هر دو رو به موازات هم پیش بری بد نیست..... میدونی من چندین سال درگیر درمان بودم..... ...

دقیقا خودمم این تو فکرم بود فقط میترسم استرس پایان نامم اثر بذاره رو اونیکی موضوع،البته اینم قسمت مثبتشه که همین پایان نامه باعث میشه کمتر فکر و استرس میکرو روبگیرم فکر کنم باید دوتاشم ببرم جلو هرچه بادا باد 😅  

منم همش میگم اگه زودتر اقدام میکردیم واسه بچه شاید اونموقه انقدر مشکلمون حاد نشده بود ولی درس خوندن من باعث شد طولانی بشه،حالا دیگه گذشته باید برم تو دل ماجرا اینم یه قسمت هیجان انگیز زندگیمونه😊

وای مامان آینده خیلی خیلی خوشحال شدم بخدا هرکی مثبت میشم انرژی مثبت منم بیشتر میشه برای من و همه بچه ...

ممنونم عزیز دلم🌻🍃🍀

ان شاءالله روزی تک تکتون🙆❣🌸

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
شما بعد انتقال اول، ازمايش ايمني دادين؟ بچه ها هاچ سي جي براي چي هست، زمان بعد انتقال؟

آره عزیزم بعد افت بتام که منفی شدم خود دکتر برام نوشت که انعقادی دارو مصرف میکردم.

والا یبار انا جون گفتن انگار مث چسب جنین عمل میکنه.🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
رُفقای عززززیزم🌻🌸🍃 خیلی خیلی شرمندتونم که این صفحات آخر همش اسم من رو میبینین😁 انقد بهم لطف دا ...

عزیزممممممم مبارک باشه ب سلامتی گلم ،من مطمعن بودم ک شما مامان میشی ،الهی ک ب سلامتی و خوشی بگذرونی دوران بارداری و ....خیلی خوشحال شدم برات😘

عزیزم‌اگه مشکل سن نداری بهتره پایان نامه ات رو دفاع کنی چون منم شرایط شما رو داشتم و دفاع پایان‌نامه ...

مرسی عزیزم والا ۲۷ سالمه ولی مشکل اصلی اسپرم شوهرمه که صفر شد واسه همین حداقل تا تشکیل جنین رو نمیتونم دیگه عقب بندازم چون دارو خورده و میگیم شاید داروها اثر کرده باشن،آره قبول دارم استرس اونم خودش مضره،توکل به خدا باید بریم جلو شاید انتقال عقب بیوفته

مامانی جون راجع به دارو ها و میزان استراحتت میشه بگی؟☺️ پروژسترون امپول داشتین یا شیاف؟ کل دو هفته ...

عزیزم پروژسترون آمپول داشتم روزی دوتا تو یه سرنگ.

هپارینم روزی دوتا صبح و شب.

داروهامم ۴تا استرادیول،یدونه فمبیون و مولتی دیلی و اسپرین.

روز دوم و پنجمم نصف هاچ سی جی.

در مورد استراحت دکتر گفت چهارروز اول بیشتر باشه.منم برای نماز فقط پامیشدم و دستشویی..

البته بعد ناهار یه دوری میزدم.

روزای دیگم معمولی.مثلا گردگیری میکردم یا رو مبل میشستم.چیزی میخواستم بردارم بزارم خم نمیشدم رو دوتا پامیشتم.

کلا مث قبل اما اهسته تر و کندتر..

اینم بگم مامانم بود و آشپزی نکردم.

عزیزممممممم مبارک باشه ب سلامتی گلم ،من مطمعن بودم ک شما مامان میشی ،الهی ک ب سلامتی و خوشی بگذرونی ...

قربون تو برم بهار جون🌸🌻

لطف شما دوستای مهربونم هیچوقت یادم نمیره😘😗

عزیزم والا نمیشه نظر قطعی داد..... بستگی به شرایط داره..... اگه استراحت مطلق باشی چرا که نه؟ من د ...

آخخخخ چقدر شما انرژی مثبتین،اصلا دیگه میشینم رو تصورات خوبم کار میکنم😊😍 همه چی درست پیش میره فکر کنم من قسمت توکل کردنم مشکل پیدا کرده باید محکم تر بهش توکل کنم