2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684576 پست
گل صحرا عزیزم کاش اون لحظه برای ما دعا میکردی..... خیلی حس قشنگیه لحظه ی شنیدن صدای قلب نینی مخصوصا ...

مدام میگم خدایا دل این خانومارو شاد کن

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
عزیزم مبارکه شنیدن صدای قلبش ان شاالله که به زودی صدای خنده های شیرینش بپیچه توی خونت😍😘

قربونت انشالله 

انشالله قسمت خودت

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ثمین منفی شدی؟؟؟😟😟😟 خدا بهت صبر بده.... راه سختیه این راه😢

آره عزیزم منفی شدم باز دور منفی به سراغم اومد .دیگه قصد ادامه دادن ندارم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام خانمهای گل من دیروز و امروز بی بی چک گذاشتم مثبت شد امروز صبح هم رفتم آزمایش عدد بتام ۲۶۰ هستش ...

بله عالیه...😍

مبارک باشه

چقدر شماها به خودتون مسلطین.... با چه وقار و متانتی خبر رو اعلام میکنید آدم شک میکنه درست خونده یا نه😂

بله عالیه...😍 مبارک باشه چقدر شماها به خودتون مسلطین.... با چه وقار و متانتی خبر رو اعلام میکنید ...

عزیز دیروز عصر بی بی چک گذاشتم مثبت شد همه تنم میلرزید بعد از خوسحالی گریه ام گرفت بعد تا صبح دیگه یه کم به خودم اومده بودم

آره عزیزم بعد افت بتام که منفی شدم خود دکتر برام نوشت که انعقادی دارو مصرف میکردم. والا یبار انا جو ...

سلام عزیزم 

خیلی خیلی بهت تبریک میگم ان شالله بچه های😁😁سالم و سلامت و خوشگل و خوش قدمی باشن و به راحتی بپرن بعلت❤❤❤💖💖💖😘😘😘😘

این چهارده روز فقط منتظر خبر مثبت شما بودم،البته مطمئن بودم

لطفا منم دعا کن

شکر کردنت شده ذکر هر لحظه من،خدایا شکرت🙏🙏🙏🙏🙏بعد از ۴ سال منو به آرزوم رسوندی🙏،هر لحظه و هر ثانیه که نگاهش میکنم 👶👶👶فقط یاد خودت میافتم🤎🤎🤎تا تو نخوای برگی از درخت نمی‌افته، ممنونم که برای من خواستی😍😍😍برای همه منتظرا بخواه و خواستنت با دلشون یکی بشه🤲🤲🤲🤲
عزیز دیروز عصر بی بی چک گذاشتم مثبت شد همه تنم میلرزید بعد از خوسحالی گریه ام گرفت بعد تا صبح دیگه ی ...

مهسا جان تبریک میگم گلم

ان شالله بارداری راحتی داشته باشی

شکر کردنت شده ذکر هر لحظه من،خدایا شکرت🙏🙏🙏🙏🙏بعد از ۴ سال منو به آرزوم رسوندی🙏،هر لحظه و هر ثانیه که نگاهش میکنم 👶👶👶فقط یاد خودت میافتم🤎🤎🤎تا تو نخوای برگی از درخت نمی‌افته، ممنونم که برای من خواستی😍😍😍برای همه منتظرا بخواه و خواستنت با دلشون یکی بشه🤲🤲🤲🤲
قربون محبتت 😘😘 انشالله 

خداروشکر عزیزم که صدای قلبشو شنیدی💖

از این به استرس نداشته باش و شاد زندگی کن تا نی نی راحت باشه

عزیزم دقیق نمیتونم بگم زخمت چه شرایطی داره و باید قبل سیکلت درمان کنی یا نه ولی من تجربه خودمو میگم. ...

باید برم روزی ک سونو دارم ،معاینه کنن ببینم چی میگن

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
عزیزم دقیق نمیتونم بگم زخمت چه شرایطی داره و باید قبل سیکلت درمان کنی یا نه ولی من تجربه خودمو میگم. ...

من اینبار ک برا اولین بار از ال دی استفادع کردم ده تا مونده بود به تموم شدنش ک لک بینی پیدا کردم،میگم نکنه این قرص باعث شده بدترشه من هیچوقت لکربینی بین پریودام نداشتم و بعد از ن ز د ی ک ی خون نمی اومد،طب سنتی ام ک آدم میترسه الان کاری کنه 

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
بچه ها من روز 9ام بی بی چک گذاشتم برای جنین بلاست منفی شد....ببخشید که خبر بدی دادم...ولی واقعااااا ...

عزیزم روز 9 ک خیلی زوده خواهش میکنم.ناامید نشو..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹