2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
والا من با شرايطي كه الان دچارش شدم هميشه حسرتشو ميخورم چرا بيخود درس خوندم، عمرمو تلف كردم وقتي ك ...

عزیزم میفهمت.....

ولی لااقل میدونی خوندی و الان شرایط مساعد نیست.....

اما مطمئنم اگه نمیخوندی و این شرایطو داشتی بیشتر خودتو سرزنش میکردی.....

من خیلی از فرصتامو از دست دادم و همش به خاطر این بود که به خاطر درگیر محض درمان شدن همه چیو متوقف کردم......

البته من شخصا با اینکه رشته تحصیلی دانشگاهیمو دوست داشتم اما به نظرم میتونستم تو زمینه های دیگه که علاقه منمدم بودم تحصیل کنم و موفقتر باشم به هر حال گذشته اما ماهی هر وقت از آب بگیری تازه ست....

شمام اصلا خودتو سرزنش نکن.....

ببین این آقا پسر گل بی هیچ دعوت نامه ای پرید تو زندگیمون پس فکر نکن اگه درس نخونده بودی مامان شده بودی.....

مطمئن باش زمانش اگه رسیده بود اصلا کاری با درس خوندنت نداشت میومد.....

پس گذشته رو بیخیال باشچون به زودی قراره یکی دو تا وروجک مامانی بیان و به داشتن همچین مامانی افتخار کنن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خداروشکررر عزیزم میگی چیکارا کردی!!!و اینکه تو اون ۱۴روز نت استفاده میکردی؟

ممنونم عزیزم🌸🌻

عزیزم چیکارا منظورت دارو یا استراحته؟؟؟

نت استفاده کردم اما مثلا دوروز یبار در حد دوساعت.. یا روزی نیم ساعت..

ولی گوشیم بغل دستم نبود. تو اتاق دیگه بود.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم تو خصوصی برات پیام گذاشتم 😘😘😘

چشم عزیزم نگاه میکنم❣

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

رُفقای عززززیزم🌻🌸🍃

خیلی خیلی شرمندتونم که این صفحات آخر همش اسم من رو میبینین😁

انقد بهم لطف داشتین که دلم نمیومد بی جواب بزارم😚😍😙😘

خلاصه شررررررررررمنده🙈

ان شاءالله تو خوشی هاتون جبران کنم مهربونا❣

دخترا یه مشکلی پیش اومده من قبل از شروع سیکلم یجای دیگه رفته بودم دکتر چون یمقدار عفونت داشتم،بعد ک ...

عزیزم دقیق نمیتونم بگم زخمت چه شرایطی داره و باید قبل سیکلت درمان کنی یا نه ولی من تجربه خودمو میگم.....

من قبلنا زخم داشتم و یادمه اون زمان با کرایو درمان کردم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان منم آلان رفتم سونو قلب نی نیم میزد ب لطف حضرت زهرا😍😍

خدایا شکرتتتتتتتت.....

چه روز خوبی بوده.....

گوارای وجودت.....

انسالله ۱۲۰ سال سالم و شاد بتپه.....

بيخشيد كسيم اينجا هست كه كلنيك ناباروري بيمارستان لاله تهران بره 

فکر کنم تا حالا نشنیدم از دوستان.....

البته شاید کسایی که با اف لا طو نیان تهران تحت درمان بودن اونجا برن......

بچه ها من یه سوالی دارم من این هفته پانکچر دارم ولی چرا سینه هام درد میکنه از حالا مخوصا ن و ک سینه ...

خوب به خاطر هورمون تراپیه دیگه.....

طبیعیه نگران نباش.....

سلام خانمهای گل من دیروز و امروز بی بی چک گذاشتم مثبت شد امروز صبح هم رفتم آزمایش عدد بتام ۲۶۰ هستش ...

مبارکت باشه مهررررربون مادر🌸🌻

بيخشيد كسيم اينجا هست كه كلنيك ناباروري بيمارستان لاله تهران بره 

من یکی از دوستانم میرفت و الانم پسرش دنیااومده و یک سالشه با ای وی اف باردار شد

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان

من  سه بار ميكروانجام دادم كه دفعه اول مثيت شد ولي سقط شد دو بار ديگه منفي شد بيمارستان خصوصي مادر يزد انجام داديم پيش دكتر كريم زاده و افلاطونيان بعد برايدفعه چهارم گفتن بايد برين بيمارستان لاله كه روي جنين پي جي دي انجام بدن بعد كاشت كنن  كه ما مرداد رفتم يه دوز امپولا هم زدم ولي چون اسپرم شوهرم صفر شده بود وقتي كه براي فريز اسپرم رفته  بود سيكل كنسل شد بعد مجددا براش عمل واريكوسل انجام دادن كه الان اسپرمش شده هفت ميليون حالا گفته اول بهمن بره اگه خوب باشه اسپرمشو فريز كنه بعد دوباره بريم تو سيكل اينجا ديدم همه ابن سينا ميرن يخوره شك كردم برم اونجا يا برم ابن سينا  اخه بعد سه بار نشدن هيچ ازمايشي برام درخواست ندادن خودم حالا ازاد رفتم ازمايش ذخيره تخمدان و ايمني و انعقادي رو دادم 

خخخخخخخ... چشم عزیزم در اولین فرصت کاربریمو عوض میکنم🌸🌻 یعنی به گریه های من میخندیدی🙈😉😉😉😁😂 ...

وای مامان آینده خیلی خیلی خوشحال شدم بخدا هرکی مثبت میشم انرژی مثبت منم بیشتر میشه برای من و همه بچه های تاپیک هم دعا کن عزیزم خیلی خیلی تبریک 💗💗💗

عزیزم دوروز قبل انتقال تزریق رحمی gcsf داشتم. داروهامم روزی ۴تا استرادیول،یدونه فمیبیون،یدونه مولتی ...

شما بعد انتقال اول، ازمايش ايمني دادين؟

بچه ها هاچ سي جي براي چي هست، زمان بعد انتقال؟

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.