2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
بچه ها دختر دریا جواب ازمایششو گرفت؟

بله عزیزم شکر خدا + شد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانما از مادر ۸۸ چه خبر؟؟؟

والا از خودش خبری نداده.....

انشالله حالشون خوبه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب خدا را شکر.ممنون گلم. دخترم هم خوبه . اونم رفلاکس داره ولی شدید نیست. امپرازول میخوره و پدی لاکت. ...

عزيزم... ميدونم خيلي ضربه بدي بود... سعي كن زودتر خوب شي چون هر روز سختي و زحمتش بيشتر ميشه از پا در نياي و روحيه ات بهتر بشه. منم زانو درد كمي داشتم با بارداري بدتر شد خيلي صدا ميده و يه زانو هم ورم كرده، كبدم چرب شده بر اثر بارداري، تمام تنم خال زده . به خاطر شرايط بچه و رفلاكسش كه بايد مدام بغلش ميكردم آرتروزم بدتر شده و زده به مچ دست و گردنم ولي خب نهايتا خدارو هزار مرتبه شكر كه بارداريمون ختم به خير شد و نتيجه اش رو داريم ميبينيم، بچه داري تمام وقت و انرژي آدمو ميگيره ولي سعي كن لذت ببري به خودتم برسي كم كم كه بهتر بشي زودتر

سلام هانا جان. شما قرص استرا دیول هم داشتی؟ وقتی هم استرادیول میدن هم پروژسترون چجوری می شه؟ اگه اس ...

نه عزيزم من هيچ قرصى نداشتم اينايى كه گفتم همه در مورد سيكل نچرال بود براى جنين فريزم.آزى جون هم سيكلش نچرال بود خواستم تجربمو بهش بگم

روز دوازدهم پريود سونو شدم ضخامت آندومترم از نظرشون خوب بود و دو تا فوليكول يكى ١٨ يكى ٢١ داشتم كه بهم آمپول آزادسازى رو دادن و بهم گفتن فردا شبش بزنم و ٦ روز بعدش هم انتقال داشتم

و سه روز قبل انتقالم شياف پروژسترون داشتم اونم به درخواست خودم 

چون همچنان اصرار داشتن براى سيكلهاى نچرال نيازى بهش نيست اما من مى خواستم داشته باشم قبول كردن ٣ تا شياف ١٠٠ ميلى هر ٨ ساعت داشتم

سلام عزيزم خوبي؟ دختر جوني خوبه؟ من هرچي ميدادم ميپريد تو گلوش و اصلا يه عذابي بود وقت قطره دادن كه ...

قربونت خوبيم خدا رو شكر، فقط من به شدت كمبود خواب دارم، چون دست تنهام، منم آدوكيد رو دكتر باباپور تاييد كرد ولي وحشتناك جيغ ميزدالان عوض كرديم چند بار بازم دلدرد داره با قطره خوردن، يعني ديوانه شدم رسما، نميدونم چه كنم

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
اناجون يع پيام خصوصي خدمتتون ميفرستم محبت ميكني نگاه كني؟

چشم عزیزم چند تا پستم بخونم جواب میدم حتما.....

سلام بچه ها کمککککککک الان سونو کردم دکتر خودم نبود یه دکتر دیگه سونو کرد گفت تخمک ازاد شده و ضخامت ...

عزیزم ضخامت میره بالا بعد فکر کنم میاد پایین....

بعضا دیدم برا بعضی دوستان به خاطر پایین اومدنش کنسل شده سیکل.....

قربونت خوبيم خدا رو شكر، فقط من به شدت كمبود خواب دارم، چون دست تنهام، منم آدوكيد رو دكتر باباپور تا ...

كمبود خواب كه ديگه نگو، من يه روزايي بود رنگ پوستم قشنگ به سبزي ميزدا ديگه ولي رفلاكسش بهتر شد منم ميتونم چند ساعتي بخوابم. شما مطمئني دلدردش واسه آد هست ؟ 

عزیزم شما پدیلاکت میدین به دخترت؟ دکتر پسرم خیلی بهش تاکید داره میگه حتما بده....

نه نميدم، حتما از دكترش ميپرسم، اين دلدردا و بي قراريها رسما بيخوابم كرده، جوري كه گاها چشمام هيچ جا رو نميبيه، 

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
دیشب دکتر دوتا بهم داد برای این هفته و هفته آینده به خاطر قولنجی که دو سه روزه رحمم گرفته. بعد ماما ...

من تا هفته ۱۲ هر روز پروژسترون میزدم ک بعد از اون شد پرولوتون هر ۱۲ روز یکبار ...اصلا نگران نباش همون پروژسترون هست فقط قویتر،تو بارداری برای جنین شدیدا نیاز هست و هم از زایمان زود رس جلوگیری میکنه

خانما کسی بوده ادامه درمانش با دکتر طرازی باشه ولی جای دیگه مثل رویان یا ابن سینا جنین فریز داشته با ...

بله عزیزم میتونی از رویان جنین بیاری آبان....

اون زمان که من انتقال میدادم یکی از دوستان از رویان جنین انتقال داد آبان و با ط ر ا ز ی انتقال داد و شکر خدا الان دردونش از دختر من یه ماه بزرگتره...

عزیزم خیلی ناراحت  شدم  ولی بازم تلاش کن خودت میدونی اکثر دوستان بعد از چند بار نتیجه گرف ...

مرسی عزیزم والله نمیدونم ولی استرس نداشتم یهویی پام پرید 

راستی دریا دل جون یه سوال تا اونجایی که من میدونم شما بعد انتقال خانوادت پیشت نبودن میشه بگی چطوری کاراتو انجام میدادی و آشپزی میکردی؟؟ 

دارم به این فکر میکنم سری بعد به خانوادم چیزی نگم و انشاءلله بعد شنیدن صدای قلب بهشون بگم ولی میترسم بعد انتقال نتونم کارامو کنم 

خداجونم شکرت       
عزیزم منم دارم ولی فقط چند بار همون روزای اول ازش استفاده کردم😊

ب نظرت جلوی امواج میگیره

چرا دگ استفاده نکردی

اخه قیمتش خیلی هم بالاست

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷