2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزيزدلم پستارو خوندم فهميدم منفي شدي خيلي دلم گرفت... حس ديشبتو ميدونم چون بارها تجربه اش كردم انگار ...

مرسی عزیزم مرسی از دعای قشنگت انشاءلله انشاءلله 

خداجونم شکرت       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم به خونه خودت خوش اومدی.... یعنی آنتی تی پی اوت بالاست؟ عزیزم همسرت مرکز ناباروری آز داده؟ ه ...

مرسی گلم 

بله عزیزم آنتی تی پی او بالا نشون داده و گرنه همیشه تو آزمایشات تیروئیدم چک میشد مشکلی نداشتم

بله گلم مرکز ناباروری دکتر رستمی شیراز معروف هست و طی دو سال چندین مرتبه آزمایش داد شوهرم و هیچ مشکلی نداشت

حالا ایمنی تیروئیدی تو ناباروری تاثیر داره؟

حالا جالب اینجاست که من وقتی دو مرتبه آی وی اف نا موفق داشتم به دکترم گفتم که میخوام آزمایش ایمنی بدم گفت نیاز نیست به اسرار خودم نوشت 

البته خود دکتر رستمی خارج از کشور بود اون روز که رفتم مطب از متخصصین دستار ایشون بودن

بله عزیزم میتونی از رویان جنین بیاری آبان.... اون زمان که من انتقال میدادم یکی از دوستان از رویان ج ...

ممنوون خداروشکر آناجون 

خیالم راحت شد 💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗

خداجونم شکرت       
واقعا دردناکه کیسه اب گرم گذاشتم خیلی کمک میکنه جات خالی چای زنجفیلی درست کردم ولی خونریزیم زیاده 😒 ...

😁😁

الهامی فعلا که هیچ خبری نیست.فقط درد میکنه تخمدانام و شکمم..

راستی امروز سونو داشتی؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
ممنوون خداروشکر آناجون  خیالم راحت شد 💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗

نی نی تپل جونم خیلی ناراحت شدم شنیدم منفی شد ولی اصلا اصلا ناامید نباش..قوی باش و ادامه بده.ان شاء الله دفعه بعد دوقلو باردار میشی .تلافی این دفعه هم درمیاد...

نی نی تپل جونم خیلی ناراحت شدم شنیدم منفی شد ولی اصلا اصلا ناامید نباش..قوی باش و ادامه بده.ان شاء ا ...

فدات عزیزم انشاءلله انشاءلله بزودی خبر بارداری شما رو بشنویم 

خداجونم شکرت       
قربونت خوبيم خدا رو شكر، فقط من به شدت كمبود خواب دارم، چون دست تنهام، منم آدوكيد رو دكتر باباپور تا ...

من حاضرم  صبح تا شب بیام نگهش دارم تو بخابی و به کارات برسی😁😁 حالتو خریدارم 😍😍

بچه ها ب نظرتون لباس ضد امواج بارداری خوبه؟؟ کسی استفاده کرده؟

والا استفاده کنی بد نیست ولی من شخصا فکرمو درگیر این چیزا نکردم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چکار کنم میتونم خودم قرص بخورم؟؟؟یا حتما دوباره باید ازمایش بدم😢😢

نه عزیزم بدون آز و سر خود دارو نخور چون زیادیش خوب نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم خوبی نینی خوبه مشخص نشد جنسیتش چیه🤗 مامان سبحان من فکر کنم ماها بچه دار هم بشیم بازهم ا ...

سلام بهار جون شما خوبي ؟ خدا رو شكر كه تيكر بارداريت داره به آخر نزديك ميشه ، ان شا الله كه دختر نازت رو به سلامت در آغوش بگيري .

واقعا خدا رو شكر كه اينجا هست من كه هر وقت گوشي دستم ميگيرم فقط ميام اينجا .

عزيزم نه جنسيت ني ني ام كه حالا زوده مشخص بشه غربالگري رو هم خيلي دير برام نوشته دكترم ، دوست داشتم زودتر ميرفتم .

قندم هم كه يك مقدار بالا هست خيلي فكرم رو مشغول كرده برام دعا كنيد ان شا الله همه چيز به خوبي طي بشه ، من خودم هم هميشه دعاگوي همه دوستان هستم .

چقد حرفاتون به دلم نشست خدا میدونه که دیشب بدترین شب عمرم بود تو بغل همسرم اشکام بند نمیومد بدترین ح ...

عزیزم به زودی دنبال وروجکت با اون پاهای تپلش میدویی که دکمه های بادیشو ببندی و نمیذاره و میگه خودمممممممم.....

سلام عزيزم چقد يادت بودم اين چند روز، خوبين؟ پدي لاكت واقعا داروي خوبيه بارداري به سلامتي ؟

سلام پرپر جون خيلي ممنون من هم به ياد شما هستم هميشه ، بله عزيزم پدي لاكت واقعا خوبه من كه ازش راضي بودم .

بله عزيزم خدا رو شكر معجزه خدا شامل حال من هم شده و طبيعي باردار شدم ، خدا خيلي مهربونه .