2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
دريادل جون يادمه شمام متفورمين داشتين درسته؟ انشالله ميخوام شروع كنم دارم شواهد مثبت جمع ميكنم واس خ ...

بله عزیزم متفورمین داشتم ...قرص بدی نیست و میشه مصرف کرد ولی بهتره باز ب دکترت بگی....من بعد انتقال دکترم گفت دیگه نخور

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلااااام عزیزم. امروز به طور اتفاقی وقت کردم اومدم اینجاو پیامت را دیدم. خیلی خوشحال شدم.عزیزم میشه ...

سلام عزيزممم خوووبي؟ دخترت خوبه؟ دكتر اول سعي كرد بدون دارو بره جلو ولي دخترم اصلا نميتونست بخوابه سريع ميپريد و اين اذيتش ميكرد، اول امپرازول داد روزي يك چهارم دونه هاشو ميدادم بهش ولي خيلي سخت ميخورد و ميپريد تو گلوش، بعد نكسيوم داد بازم با همون دستور كه بهتر بود ولي بازم سخت بود، خلاصه پودر نكسيوم از خارج كشور خريديم و بهش داديم خيلي راحت ميخوره و خيلي بهتر شده خدارو شكر، شبا راحت ١٠ ساعت ميخوابه. كوليك ايز و پدي لاكت و متوكلروپراميد هم با دوز كم ميخورد كه خيلي زود جواب داد خدارو شكر و دوتاي اولي حذف شد الان داره دوره متو و نكسيوم رو تمام ميكنه

دختر گلت خوبه؟ وضعيتش چطوره؟ خودت خوبي؟

سلام به همه دوستان ، من هم دخترم تا ٦ ماهگي دل درد داشت بعضي وقتها و همينطور يه موقع شكمش چند روز كا ...

سلام عزيزم چقد يادت بودم اين چند روز، خوبين؟ پدي لاكت واقعا داروي خوبيه

بارداري به سلامتي ؟

سلام عزيزممم خوووبي؟ دخترت خوبه؟ دكتر اول سعي كرد بدون دارو بره جلو ولي دخترم اصلا نميتونست بخوابه س ...

سلام پرپر جون خداروشکر ک خودت و دختر نازت خوبید ایشالا همیشه سلامت باشید و خوشحال شدم پیام های شمارو دیدم 

از دست اين دكترها خوب دقتشونو بالا ببرن تجويز درست كنن ديگه الان به نظرشون كارى مى شه كرد؟همه كار م ...

ممنون عزیزم. سیکل رو کنسل کردیم دیگه اخه یدونه جنین بیشتر ندارم نمیتونم ریسک کنم. خودم رو سپردم به خدا 

ممنون از راهنماییت عزیزم❤️

بله عزیزم متفورمین داشتم ...قرص بدی نیست و میشه مصرف کرد ولی بهتره باز ب دکترت بگی....من بعد انتقال ...

ممنونم از پاسخت، طي زايمانت مارو فراموش نكن دعامون كني داريم پودر ميشيم، گلاي وانسو دكتر داده خب پس با دل خوش ميخورمش😄

...
سلام عزيزممم خوووبي؟ دخترت خوبه؟ دكتر اول سعي كرد بدون دارو بره جلو ولي دخترم اصلا نميتونست بخوابه س ...

خب خدا را شکر.ممنون گلم. دخترم هم خوبه . اونم رفلاکس داره ولی شدید نیست. امپرازول میخوره و پدی لاکت. ولی من خودم داغونم روحی و جسمی. مادرم که تو دوران بارداری ام فوت کرد. خودم هم فشار خون گرفتم و دو تا زانوهام ورم و درد شدید گرفتند یهو.که الان بهترند ولی خوب خوب نشدن. اما باز هم خداراشکر 

عزيزم روزى كه من بايد آمپول آزادسازى فوليكول رو مى زدم ١شنبه ساعت ٩ شب بود كه ٦ روز بعدش شنبه انتقال ...

سلام هانا جان. شما قرص استرا دیول هم داشتی؟

وقتی هم استرادیول میدن هم پروژسترون چجوری می شه؟ اگه استرادیول واسه افزایش ضخامته و هورمون پروژسترون جلوی افزایش ضخامت رو می گیره چجوری می فهمن ضخامت خوبه؟

من دیگه سونو ندارم تا روز انتقال استرس گرفتم. اخرین بار که سونو کرد سه روز بود استرادیول می خوردم گفت ضخامتت 5.6 میلمتر هست خوب داره رشد می کنه. از سه روز بعدش گفت پروژسترون رو شروع کن.

سلام به همگی،،،،من شنبه انتقال جنین دارم،،،دوسال پیش واسه شروع درمان ای وی اف دکتر تمام ازمایشات رو ...

عزیزم میتونی یه چکی بکنی....

خیالت راحتتر میشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم با چی میدین داروهاشو؟ من با قطره چکون میدم.... یه چیزی دکتر دخترم اون موقع بهم در مورد آد می ...

با قطره چكون ميدادم ولي كلاااا دخترم داروخور نيست برعكس مامانش 😬 هرچي به جز شير بخوره تو دهنش نگه ميداره ميده بيرون ، منم از روشهاي يه كم خشنتر مجبوووور ميشم استفاده كنم گاهي.

درباره قطره آد يه جا خانمي گفته بود كه حتما قطره رقيق بگيرين قطره غليظ رو نوزاد نميتونه بخوره و ميپره تو گلوش، همينم بود، مارك دي بي رو اصلا نميتونست بخوره دكترش آدوكيد داد ديگه راحت ميخوره و نميپره تو گلوش وسوسول بازي نداري 😬