2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046906 بازدید | 684565 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چشم ی خط کمرنگ افتاد البته ایندفعه زیر پنج دقیقه

عزیزم مبارک باشه 

من دعا میکنم هرچی خیرته همون شه

بارداری چند قلو تو ای وی اف خیلی پر خطر‌

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
اه دختر تو رو دیگه😥🙄 بچه جنوب و کم گرمی بخوره عجیبه....... انقدر ادویه گرم و حلواهای خوشمزه🙈وای ب ...

من اصلا اصلا دلم سمت چیزایی که گرمن نمیره.خاک تو سرم.حلوا تو دهنم بذارم حالم بد میشه.نمیدونم چرا اینجوری ام.بخدا عجیب از‌ گرمیجات فراری ام.یه جورایی دلمو زود میزنه و حالت تهوع بهم دست میده.اما فعلا مجبورم.از امروز شروع‌کردم‌.با ناهار ماست و خیار نخوردم،به جاش خرما خوردم.گوشت کهره میخوردیم همش امروز بره خوردم.دوغ اصلا نخوردم.خلاصه حواسم هست فعلا میوه و این چیزا هم مراعات میکنم ببینم چی میشه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
 فک کنم مخ دکتره تاب داشته فک کرده روده تو هس          

وای خدا کلی خندیدم😂😂😂😂😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم شال پشم شتر فکر کنم همه جا باشه شهرتون بازارش برین فکر کنم پیدا کنین....

ممنونم عزیزدلم.چشم امشب میرم دکتر زنان سونو و معاینه م کنه ببینم اوضاع رحمم چطوره.ان شاالله که همش توهم باشه و کیست و عفونت نداشته باشم یا اگرم هست با دارو حل بشه زودتر.اخه من دیر با این سایت اشنا شدم وگرنه زودتر شروع میکردم به این کارا و گرم نگه داشتنا.التماس دعا انا جونم

عزیزم شما ۴ قلو شد برات؟مبارکت باشه و خدا بهت ببخشه 💖💖💖

عزیزم ۴تا فندق انتقال دادم.

پنج شنبه آزمایش دارم😘😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
رفتم برگه فریز جنینمو گرفتم  فقط ۳تا جنین واسم تشکیل شده‌ وقتی دکتر گفت دنیارو سرم خراب شد می ...

انتظار جون چند تا تخمک داشتی مگه؟همینا رو انتقال بده انشالله ک میگیره برات اگه خدایی نکرده نگرفت اونوقت ب فکر پانکچر دوباره باش

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
انتظار جون چند تا تخمک داشتی مگه؟همینا رو انتقال بده انشالله ک میگیره برات اگه خدایی نکرده نگرفت اون ...

توی اتاق عمل گفتن ۱۰تا ولی صبح رفتم آزمایشگاه گفت ۱۲ تا بوده ولی ۳ تاش جنین. شد گفتن کیفیت تخمک ها خوب نبودن

الان از دکتر برگشتم منشی دکتره گفت ۲ پریودی بعدی بیا واسه انتقال