2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046947 بازدید | 684566 پست
مامانا چندساله منتظرین؟

والا هر کدوم از دوستان یه مدت زمان انتظاری دارن.....

انتظار یه روز و دو روزشم سخته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون گلم . میدونین طرازی کدوم بیمارستانه

ابن سینا هم هستن ولی مطبش بری کاراتو بیمارستان آبان انجام میده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم سه سال انتظار کشیدم...سه بار آی یو آی کردم....ولی شکر خدا بار اول آی وی اف نتیجه گرفتم دوقلووو ...

عزیزم مبارکت باشه.....

انشالله همیشه شاهد شادیا و موفقیتاشون باشی.....

فک کنم ابن سینا و آبان و بهمن میرن

بهمن نمیرن فکر کنم.....

بچه ها من از صبح سرگیجه شدید دارم...الانم معذرت میخوام تهوع داشتم خیلی شدید...نمیدونم چیکار کنم...زنگ زدم مرکز گفت مریض شدی...ولی میترسم از عوارض داروها باشه...استرادیولم...چیکا کنم به نظرتون؟

رفتم برگه فریز جنینمو گرفتم  فقط ۳تا جنین واسم تشکیل شده‌ وقتی دکتر گفت دنیارو سرم خراب شد می ...

عزیزم قسمت سختش همین پانکچر بود....

به نظرم انتقالشون بده خدا رو چه دیدی بخواد بگیره میگیره.....

بچه ها من از صبح سرگیجه شدید دارم...الانم معذرت میخوام تهوع داشتم خیلی شدید...نمیدونم چیکار کنم...زن ...

اگه استرادیول میخوری امکان داره از عوارض اون باشه. منم تو سیکل قبلی همینطور بودم

درسته عزیزدلم.دود عنبرنسا رو پس انجام میدم.چون مامانم خیلی حساسه.با حرفای زنه حساس تر هم شده.میگه تا ...

عزیزم شال پشم شتر فکر کنم همه جا باشه شهرتون بازارش برین فکر کنم پیدا کنین....

منم سه سال انتظار کشیدم...سه بار آی یو آی کردم....ولی شکر خدا بار اول آی وی اف نتیجه گرفتم دوقلووو ...

ممنون از امید ودلگرمی که بهمون دادی❤

خونتون همیشه پر ازنور وگرمی وعشق باشه مهربون🍃

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
ان شاءالله 😊😊😊😊😊😊

دختر دریا جان مبارکه😍😍به سلامت بغلشون کنی🤗

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
رفتم برگه فریز جنینمو گرفتم  فقط ۳تا جنین واسم تشکیل شده‌ وقتی دکتر گفت دنیارو سرم خراب شد می ...

عزیزم انتقال بده به تعداد جنین که نیست خداباید بخواد

فکر کنم رعدوبرق جون بود که دوتا تخمک داشت که یکیش جنین شده بود وهمونم انتقال داد والان مامانه

ان شاالله که مامانی