2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046941 بازدید | 684566 پست
من خیلی باربی بودم ولی یه مدت بخور‌بخوابم شکم و پهلوهام تپل شده😂😂😂نه فکرکنم نمیدونی کجارو میگم ب ...

فهمیدم کجاست، خب معلومه اونجا پوستش نازک تره بایدم یه سری رگ داشته باشه😂😂 ولی اگه خیلی سردی میخوری که نکن اینکارو، راستی اگه راهی واسه گرم کردن رحم غیر از بستن و اینا پیدا کردی بمنم بگو😂

فهمیدم کجاست، خب معلومه اونجا پوستش نازک تره بایدم یه سری رگ داشته باشه😂😂 ولی اگه خیلی سردی میخوری ...

اره اره همونجا که پوستش نازکه

چه‌میدونم.بگو نونت کم بود،آبت کم بود رفتی طب سنتی😂

ولی خب‌بعضی چیزارو هم شانسکی درست میگفت😂

اره باید خیلی جدی رعایت کنم گرمی رو.گفت‌تو الان بنیه ت ضعیف شده.به زبون ساده اگه مامانت برگرده به سن الان تو و با تو کُشتی بگیره،راحت میزنتت زمین!یعنی ضعیفی!

راست میگه.البته یکی از دلایلش همون سردیه که بی حال و کسلم میکنه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها نمیشه در صورت مثبت بودن بارداری زودتر فهمید بچه ها چند قولو هستن؟

الهی دور اون دل بیقرارت بگردم.... ماهایی که این مدلی باردار شدیم اینقدر روزها دیر میگذره و پر از فکر و خیال که هر وقت بفهمی تک تک ثانیه ها و ساعت هات فقر صرف فکر کردن به اونا میشه😊. برای فهمیدن دیر نمیشه

انشالله هفته ۸ که برای قلب بری میفهمی. تا اون موقع به تک تک جنین هایی که انتقال دادی فکر کن و حسشون کن

ببخشید چی شد ک یکیشون دفع شد هفته چند دفع شد؟ دلیلش چی بود؟

دفع نشده عزیزم... تو سونو غربالگری نوشته ساک خالی به ابعاد۷ در ۱۴ میلی متر در قسمت تحتانی رحم وجود داره. 

من الان هفته ۱۲ هستم ولی از هفته ۶ خونریزی و لکه بینی دارم

سلام عزيز تست ذخيره تخمداني دادي قبل پانكچر؟ فكر نكنم اين قرصاي تقويتي خيلي موثر باشه بنظرم اونقدري ...

آره بالای۳ هست،منم خودم چند ماهه ویتامین ایی+امگا۳+ویتامین دی میخوردم ماهه آخرم پرگناکر کانسپشن خوردم 

دعا کن ازمایشمم مثبت بشه با بتای بالا هرسه تاشو میخام😑

اون چیزی رو بخواه که برات خیر باشه. پا کوبیدن به زمین و اصرار به داشتن چیزی که عاقبتش غصه و ناراحتی باشه چه فایده

بارداری سه قلویی خطرناکه. به این فکر کن خدای نکرده بهت بگن ریداکت کنی یا اینکه سه تا رو نگه داری دچار زایمان زودرس بشی هم بچه ها رو از دست بدی هم سلامت رحم رو.... شاید هم هر سه تا سالم به دنیا بیان.... اما تو فقط بگو خدایا با اون چه خیره دلم رو شاد کن

مامانم هی میگه کمکت میکنم من دلم خوشه ک مامانم هست  اطرافیان هم ی قولهایی از،بابت کمک بهم دادن ...

بعد به دنیا اومدن که تو بگو ۱۰ تا.... اون موقع میشه یه کاری کرد.... منظورمون از سختی نه ماه دوران بارداریه

سلام به همه

کسی میدونه از دکتر پاکروش چجوری وقت میشه گرفت؟ دکتر خوبیه یا نه؟

دکتر فاطمه سروی و دکتر زهرا حیدر هم اگه کسی میشناسه نظرشو بهم بگه ممنون

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
چ استفاده کردی ک رفت بالا ؟ هفته قبل سایز فولی چن بودش و الان چن بودش ؟ میخوام بدونم ک این سایز فولی ...

روز سه شنبه فولی ۱۳ و ضخامتم ۵ بود که دکتر با یه ژست مسخره ای گفت نه زیاد جالب نیست. بعد اومدم همچنان به پیاده روی و خوردن لوبیا سبز ادامه دادم

درسته عزیزدلم.دود عنبرنسا رو پس انجام میدم.چون مامانم خیلی حساسه.با حرفای زنه حساس تر هم شده.میگه تا ...

اه دختر تو رو دیگه😥🙄 بچه جنوب و کم گرمی بخوره عجیبه....... انقدر ادویه گرم و حلواهای خوشمزه🙈وای به.

من فریزرم پر رطب😉

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،