2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046948 بازدید | 684566 پست
بچه ها نمیشه در صورت مثبت بودن بارداری زودتر فهمید بچه ها چند قولو هستن؟

نه عزیزم تعداد ساکها تو سونو معلوم میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چشم ی خط کمرنگ افتاد البته ایندفعه زیر پنج دقیقه

عزیزم مبارکه دیدی مامان عجولی هستی؟

دیدی قرار نیست روز یازده فرتی دو خط بشه؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 دختر باور کن اگه 4 تاش نچسپیده باشه بهت قول میدم سه تاش حتما حتما دارن ل ...

ممنونم عززززیزم🌸🌻🍃🍀

ان شاءالله توکل برخدا❣

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

سلام بچه ها من رفتم دکتر بهم شربت برم هگزین داد و قرص آزیترومایسین و یه قرص جویدنی مونته لوکاست داد بهشم گفتم می خوام ای وی اف کنم گفت موردی نداره.نمیدونین در چه حالم انگار کل بدنم رو دارن سوزن میزنن

خداروشكر خيلى خوشحال شدم زمان تزريق آمپول رو بهت مى گه و بهت وقت براى انتقال مى ده و لازم بدونه هم ...

ممنون از لطفت هانا جونم. گفت امروز امپولاتو بزن روز سه شنبه بیا اگه تخمک ازاد شده بود روز شنبه برات انتقال میدیم. درسته پروسه اش؟نمیدونم چرا احساس میکنم دفعه قبل فاصله بین تزریق هاش سی جی و انتقالم کمتر بود. 

سلام بچه ها به كمكتون نياز دارم امروز روز دوم پري هستم و قراره اين ماه جنين هاي فريزم رو انتقال&nbs ...

عزیزم با هم هم میتونی بخوری جدا هم میتونی.....

مهم اینه این دز رو روزانه دریافت کنی....

ولی چون معده رو ممکنه اذیت کنه جدا بخوری بهتره فقط با شکم خالی نخور.....

سلام مهربونا🌻🍃🍀

ایندفعه سوال دارم اما سوال نی نی گونه نه🙈😁

عزیزان مامان من چندوقته مشکل زانو درد داره.. اصلا از زانو به پایین و پاشنه پاهاش خیلی درد میکنه.

گاهی ک کار سنگین کنه کمرش..

اما پاهاش بیشتر و جوری شده باید مسکن بخوره حتما.

حالا میخوام بدونم شما دکتر خوبی در این زمینه میشناسید؟؟

دکتر مفاصل میگن بهش نمیدونم والا.

ببخشید سوالم بی ربطه.اما گفتم تا مامانم اینجاست حتما همسرم یه دکتر ببرش.

ممنون میشم جواب بدید🌸🌻🍃🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم با هم هم میتونی بخوری جدا هم میتونی..... مهم اینه این دز رو روزانه دریافت کنی.... ولی چون مع ...

ممنون عزيزم

خدايا رگ گردن رو فراموش كن... نگاه كن! من دارم ميفتم فقط بغلم كن
روز سه شنبه فولی ۱۳ و ضخامتم ۵ بود که دکتر با یه ژست مسخره ای گفت نه زیاد جالب نیست. بعد اومدم همچنا ...

الان فولیت چن بودش گلم ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
بچه ها یه سوال دارم.توروخدا هرکی میدونه بهم بگه.دیشب همون اقاهه طب سنتی گفت صبح بیا خانمم تورو ببینه ...

عزیزم به نظرم از طریق دکتر پیگیر باش....

سون و معاینه پزشک معتبرتره.....

درمانتم بر اساس نجویز دکتر باسه و واژینال هیچ چیزی استفاده نکم مگر به تجویز دکتر.....

عزیزم در مورد رحم سرد خوب درسته درمانش طولانیه.....

من از یه سال قبل رو تغذیم کار کردم و چند ماه قبل انتقال به مرور گرمی زیر شکمم رو حس میکردم....

خودت بهتر میتونی تشخیص بدی زیر شکمت گرم شده یا نه.....

ممنون از لطفت هانا جونم. گفت امروز امپولاتو بزن روز سه شنبه بیا اگه تخمک ازاد شده بود روز شنبه برات ...

دقيقا همين جورييه عزيزم اصلا نگران نباش و توكلت به خدا باشه 

ان شاءالله دست خدا همراهته🙏🏼🌸

سلام دوستان عزیز تو رو خدا منو راهنمایی کنید وعاتون میکنم من باید ای وی اف انجام بدم تخمک اهدایی بگ ...

عزیزم والا از طریق مراکز فکر کنم نوبت داره بازم زنگ بزن بپرس....

از طریق مطب دکترام که بخوایی خودشون معمولا واسطه دارن برا پیدا کردن اهدا کننده....

انشالله به زودی جواب میگیری.....

سلام بچه ها خوبین؟الان سونو کردم. یادتونه گفتم سه شنبه پیش دکتر سونو کرد گفت زیاد جالب نیست!!؟الان ب ...

عزیزم خوب فکر کنم ۳۶ ساعت بعدش انتقال داری....

پروسه درمانت یادم نمیاد....