2777
2789

بچم دو سه روز بود سرما خورده بود ولی کم کم داشت بهتر میشد .دیشب ساعت ۹شب یهو حالش بد شد و تب کرد .به شوهرم گفتم پاشو بچه رو ببریم دکتر گفت الان دیگه وقت نمیشه فردا میبریمش .گفتم الان حالش بده .کل شب باید زجر بکشه تا صبح .گفت نه اونقدرام حالش بد نیست و فردا میبرمش کللللی بحث کردیم .منم ساعت ۱۰ شب لباسامو پوشیدم اسنپ گرفتم بچمو بردم کلینیک .حتی یه زنگ نزد ببینه کجاییم چکار کردیم وقتیم برگشتیم خودشو زد به خواب

صبح رفته سرکار پیام داده دیشب چقدر از کارت خرج کردی. حتی حال بچشم نپرسید 

از دیشب حالم بهم میخوره ازش .امروز نه صبحانه واسش گذاشتم نه ناهار نه شام .تا عصرم رفتم خونه مامانم که چشمم بهش نخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به شما حق میدم ناراحت باشید ازش 

اغلب مردا از دکتری رفتن متنفرن من همسرم اگه حالش خیلی خیلی زیاد هم بد باشه حاضر نیست بره دکتر 

اما واقعا آدم از هر کس که بگذره از بچه خودش نمیتونه بگذره

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛