2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

سلام

بی بی چکم منفی شد😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥

امروز میشد صبح روز یازدهم انتقال😥😥😥😥😥😥

لعنت ب هرچی میکرو و داروعه

پس این دردا و گرفتگی زیر شکمم مال چی هست ک انقدر منو امیدوار کرده بود😞😞😞😞

متنفر شدم از جنینا😡😡

اخه چرا نیومدن بچسبن ب دلم😥😥😥😥😥

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازش پرسیدم سرساعت خاصی باید بزنم گفت از ساعت ۷تا ۸دیگه خب چرا نگفت باید سرساعت خاصی باشه من همش تو ...

بقول آنا جون درست زدن امپولا خیلی خوبه.....اینا قانون هست که متاسفانه متاسفانه اصلا 90 درصد دکترا نمیگن سر ساعت بزنید و درست توضیح نمیدن..(تازه دکتر ما یعنی جز دکترای خاورمیانه ای حساب میشه🙄و هیچی نمیگه وای بحال.... )

اما مطئن باش اصلا با تغییر چند دقیقه ای هیچ اختلالی ایجاد نشده و نمیشه....

.پروسه قبلی من یک خانم میکرو منفی داشت و دکتر تشخیص داده بود این بار ای یو ای بشه.....با من تو یه روز بود پرسیدم تزریقات رو سر ساعت انجام دادی گفت  نه!!!مگه باید تو تایم مشخص میزدم؟!گفتم یعنی زمان میکرو هم نمیدونستی گفت نه!!!!

گفتم عیبی نداره توکل بخدا.....

اون مثبت شد من که دقیق سر ساعت زده بودم منفی.....پس خدا بخواد میشه حتما.

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
شاید چون زود زدی نشون نداده😩😩

من نظرم اینه ک اگه بچه باشه نشون میده این حرفا همش دل خوشکنک هست😥😥😥

دلم میخاد دیگ دارو ها و امپولارو قط کنم از،امروز

الکی بدن نازنینمو چند ماهه سوراخ سوراخ کردم😞😞

سلام بی بی چکم منفی شد😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥 امروز میشد صبح روز یازدهم انتقال😥😥😥😥😥😥 لعنت ب ...

زود گذاشتی

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
من نظرم اینه ک اگه بچه باشه نشون میده این حرفا همش دل خوشکنک هست😥😥😥 دلم میخاد دیگ دارو ها و امپو ...

نه بابا

بزن آمپولا رو تا روز ازمایشت.....وووی بدن 😉نازنینت میخواد قلنبه بشه بشه خونه نینی😍

نه بابا بزن آمپولا رو تا روز ازمایشت.....وووی بدن 😉نازنینت میخواد قلنبه بشه بشه خونه نینی😍

ممنون عزیزم بخاطر دلگرمیت🌷

پس فردا ازمایش دارم

سلام خانوماي گل شبتون بخير من ادمك هستم اسمم عوض شده        

سلام مامانی خوبی؟

چه خبرا؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان من از فردا باید هپارین بزنم تو بروشورش نوشته تداخل دارویی با اسپیرین داره. اما ۱ ساله اسپیرین ...

بله عریزم بودن دوستانی مه دوتارو هم داشتن....

فقط با فاصله باشه....

مثلا یکی صبح یکی شب....

البته هپارین فکر کنم دو تاست....

پس اگه صبح و شبه آسپرینم ظهر بخور.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان به من گفتن پریود دوم بیا دارو بدیم ماه بعد انتقال بدیم حالا سوالم  اینه شما چه موقع رفتی ...

عزیزم بستگی به شرایط داره تو طبق تجویز برو جلو....

بدترین روز زندگیم بود آنا جون فقط زمین بین دندونام نمیومد که فشارش بدم..خیلی درد داشتم

انشالله به زودی میوه شیرینشو میچشی درد فراموشت میشه.....

سلام  آنا جان  دکتر برا من بعد تزریق گونال و منوپر . سه روز اچ ام جی داده دیروز و امروز ز ...

عزیزم داروی مهار چی داده؟

ستروتاید؟

سینافکت؟

.....؟

روز چند سیکلی؟