🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
تجربیات مامان زهرا :
☀️☀️☀️بارداری طبیعی ☀️☀️☀️
👈سن زن: 32
👈مشکل زن: سالم
👈مشکل مرد: مورفولوژی و تحرک اسپرم
👈سابقه قبلی درمان: 1بار iui و 6 بار ivf ناموفق
👈مدت ناباروری: 5 سال
👈 توضیحات لازم: طی این 5 سال همه کار کردم، 3 بار پانکچر و 6 بار ای وی اف، اما نشد، حتی دکترم پیشنهاد رحم اجاره ای داد که اونروز چ حالی داشتم من😭😭
طب سنتی رفتم و درمانم رو با داروهای گیاهی آغاز کردم و بعد از 2 ماه در اوج ناباوری مثبت شدم. اگر تجربه الانم رو داشتم هیچوقت 6 بار انتقال منفی نداشتم، ما تو انتقال شروع میکنیم به خوردن سردی که این بدترین کاره، اشتباهی که من کردم .
طب سنتی به من گفت رحمت سرده ، حتی جنین آماده رو هم نمیپذیره ، اگرم قبول کنه زیر سه ماه دفع میشه که بهم گفت تا 40 روز رحمت رو با روغن زیتون و عسل طبیعی گرم کن و این کارو کردم. به همسرم هم داروی تقویت اسپرم داد و تمام غذاهای سرد و کارخونه ای و هر چیزی که نگهدارنده داره رو منع کرد و گفت غذاهای با طبع سرد و فست فودی عامل اصلی نازایی هست.
من امروز پسرم 3 ماهش شد😍 خداروشکر و هنوزم خیلی تو تغذیه ام دقت میکنم ، دیگه نمیخوام با تغذیه اشتباه اذیت بشم. تنها پیشنهادم اینه اول توکل به خدا و اراده اون باید باشه ، بعدم تلاش و پشتکار.
من 50 میلیون هزینه کردم اما نشد بعدش خدا خواست و طبیعی شدم، تا خواست و اراده خدا نباشه هیچ اتفاقی نمیوفته.
مادران سختکوش ای وی افی مطمئنم ک خدا بهترینو براتون کنار گذاشته و همتون بزودی مادر میشید.
@mamanayemovafagh
ارتباط با ادمین جهت ارسال تجربیات:
@rz_dy