2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046949 بازدید | 684566 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه اشکال نداره میشه بگی مشکلت چی بود؟من همسرم مشکل داره یه سری دوستان گفتن قم برای مشکلات اسپرم بهت ...

من همسرم مشکل داشت

کم تحرکی و تعداد کم اسپرم

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
یعنی مطب داروهاتو گرفتی فقط روز عمل رفتی مرکز؟قبول میکنن؟ من سه تا انتقال تهران داشتم منفی شدم،میخو ...

اره نوبتش دوماهه هست یا یک ماهه هست

خیلی دکتر خوبیه مطبشم خیلی،شلوغه

اره قبول میکنن فقط باید ی روزم بری اونجا پرونده تشکیل بدی

ب دکتر ابراهیمی بگو برات توضیح میده ک باید چیکار کنی

اره قبول میکنن چون دکتر مرکز هم هست

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
عزیزم توی بروشور آنوکساپرین هم نوشته بود تداخل دارویی با آسپرین داره ولی اینجا اکثرا هردو رو باهم دا ...

ممنون دوست عزیز

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
بهم بگین از الان تا ماه بعد چیکار کنم که احتمال مثبت شدنش بره بالا

عزیزم قبل از هر چیزی استرس رو از خودت دور کن و با آرامش و انرژی + جلو برو.....

مناسب طبعت تغذیه بکن.....

از تغذیه کسی تقلید نکن و کارای عجیب غریب نکن....

چیزی که بدنت بهش عادت نداره نخور....

آب زیاد بخور.....

بعد انتقال یه بند نخواب و هر از گاهی تو خونه دور برن....

انشالله که مامانی عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من روز۵۰ پریودمه و روز هشتم امپول پروژسترونمه همچنان پریود نشدم روز ۴۰ سونو اس آی اس شدم ضخامتم ۱۴ ...

عزیزم انشالله خیره....

هیسترو بشی خیالت راحت میشه....

احتمالا با تغییرات تغذیه ای سیستم بدنت بالا پایین شده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به شماهم قرص ال دی و سوزن دکا دادن؟

عزیزم نوع سیکلا متفاوته.....

سیکل شما سیکل بلند با ال دی هست.....

به سلامتی انشالله به زودی خبر مامان شدنتو میدی.....

سلام من روز دهم انتقالمه ..شدیدا تو ناحیه پرینه درد دارم..نمیدونین علتش چیه؟؟حتی دستشویی میترسم برم

انشالله مامان شدی.....

الان سه ماهه که منتظر انتقالم،،خیلی سخته بعد این همه استرس منفی بشه،هروقت میرم اونجا برا همشون دعا م ...

عزیزم از الان به این چیزا فکر نکن فقط به + شدن فکر کن....

این قرص و سوزنو چرا برام نوشتن؟ انتقال قبلیتون استراحت کردین؟

عزیزم نوع سیکل مناسب بدنت اینارو ایجاب کرده.....

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

تجربیات مامان زهرا :

☀️☀️☀️بارداری طبیعی ☀️☀️☀️

👈سن زن: 32

👈مشکل زن:  سالم

👈مشکل مرد: مورفولوژی و تحرک اسپرم

👈سابقه قبلی درمان: 1بار iui و 6 بار ivf ناموفق

👈مدت ناباروری: 5 سال

👈 توضیحات لازم: طی این 5 سال همه کار کردم، 3 بار پانکچر  و 6 بار ای وی اف، اما نشد، حتی دکترم پیشنهاد رحم اجاره ای داد که اونروز چ حالی داشتم من😭😭

طب سنتی رفتم و درمانم رو با داروهای گیاهی آغاز کردم و بعد از 2 ماه در اوج ناباوری مثبت شدم. اگر تجربه الانم رو داشتم هیچوقت 6 بار انتقال منفی نداشتم، ما تو انتقال شروع میکنیم به خوردن سردی که این بدترین کاره، اشتباهی که من کردم .

طب سنتی به من گفت رحمت سرده ، حتی جنین آماده رو هم نمیپذیره ، اگرم قبول کنه زیر سه ماه دفع میشه که بهم گفت تا 40 روز رحمت رو با روغن زیتون و عسل طبیعی گرم کن و این کارو کردم. به همسرم هم داروی تقویت اسپرم داد و تمام غذاهای سرد و کارخونه ای و هر چیزی که نگهدارنده داره رو منع کرد و گفت غذاهای با طبع سرد و فست فودی عامل اصلی نازایی هست.

من امروز پسرم 3 ماهش شد😍 خداروشکر و هنوزم خیلی تو تغذیه ام دقت میکنم ، دیگه نمیخوام با تغذیه اشتباه اذیت بشم. تنها پیشنهادم اینه اول توکل به خدا و اراده اون باید باشه ، بعدم تلاش و پشتکار.

من 50 میلیون هزینه کردم اما نشد بعدش خدا خواست و طبیعی شدم، تا خواست و اراده خدا نباشه هیچ اتفاقی نمیوفته.

مادران سختکوش ای وی افی مطمئنم ک خدا بهترینو براتون کنار گذاشته و همتون بزودی مادر میشید.

@mamanayemovafagh

ارتباط با ادمین جهت ارسال تجربیات:

@rz_dy