2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046931 بازدید | 684566 پست
آهان،اونطوری خیلی سخت میشه،حالا اگر تو پریودیم گرمیجاتی قاعده آورن بخورم بده؟اینایی ک گفتم قاعده آور ...

عزیزم ترجیحا نخوری بهتره چون ممکنه بزنه دیواره خیلی نازک بشه و مشکل ضخامت آندومتر پیدا کنی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جان من دو سال پیش لیزر کردم خیلی راضیم موهام چون فاصله افتاده باز یکم دراومده ولی نرم و کرکی شدن ...

اوکی ممنون....

پس باید تو اولین فرصت دنبالش برم....

چون با بچه واقعا سخته هر روز هر روز درگیر اپیلاسین و این بحثها باشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ترجیحا نخوری بهتره چون ممکنه بزنه دیواره خیلی نازک بشه و مشکل ضخامت آندومتر پیدا کنی....

سلام  آنا جان 

دکتر برا من بعد تزریق گونال و منوپر . سه روز اچ ام جی داده دیروز و امروز زدم 

امروز درد پریود داشتم یه ترشح صورتی رنگ داشتم یبار که دسشویی رفتم . این طبیعی هست یانه ؟؟خیلی نگرانم کرد 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
کاریوتایپ ندادم،اره خودمم میگم دکترمو عوض کنم ولی نمیدونم پیش کی برم الان فقط انتقال دارم ،میخواستم ...

والا من که جز ط ر ا ز ی با کس دیگه ای تجربه نزدیک ندارم....

نمیدونم بگم بری پیش کی آخه.....

انشالله خدا راهکار جلو پات بذاره.....

سلام به خانومای گل من ۴ شنبه پانکچر کردم،ولی هنوز رحم و تخمدانهام بزرگ هستن کمی احساس ناراحتی دارم ...

عزیزم تا چند روز که هست بعدشم تا سه چهار ماه ممکنه گاه و بیگاه اذیت بشی نگران نباش طبیعیه.....

درسته.یچیزی این سوپرفکتا رو یادمه دکتر گفت از ساعت ۷تا ۸بزن میگم تو ساعت مشخصی ک لازم نیس ینی مثلا امروز ۷:۳۰زدم فردام دقیقا ۷:۳۰بزنم اینطوری نیست درسته؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

سه روز دیگه مونده ک سینا فکتمو بزنم برم سونو،ولی هرروز سرساعت خاصی نزدم حدودای ۷:۱۵تا ۷:۲۵دقیقه زدم هرروز یه ساعتی بین این ساعتا ک گفتم استرس گرفتم ک نکنه باید سرساعت مشخص میزدم توروخدا زودتر جوابمو بدین😖

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

یجا خوندم نوشته بود هرساعتی روز اول تزریق کردی روزای دیگم تو اون ساعت

وای من چیکارکنم ینی چی میشه

@هاانا   جواب سوالمو میدونی خواهش میکنم

@هاانا   جواب سوالمو میدونی خواهش میکنم

عزيزم بهتره سر ساعت خاصى زده بشه اما بين ساعتهايى كه زدى خيلى فاصله نيست به نظرم اصلا استرس نداشته باش و خودتو اذيت نكن باور كن اين استرسها بدترين سم هستن 

بى خيال باش و بقيه روزهاى باقى رو مطابق آخرين ساعت تزريقت تنظيم كن

عزيزم بهتره سر ساعت خاصى زده بشه اما بين ساعتهايى كه زدى خيلى فاصله نيست به نظرم اصلا استرس نداشته ب ...

ازش پرسیدم سرساعت خاصی باید بزنم گفت از ساعت ۷تا ۸دیگه

خب چرا نگفت باید سرساعت خاصی باشه من همش تو ذهنم بود این موضوع وحالا ک سه روز مونده به سونو یادم افتاد

ازش پرسیدم سرساعت خاصی باید بزنم گفت از ساعت ۷تا ۸دیگه خب چرا نگفت باید سرساعت خاصی باشه من همش تو ...

نگران نباش هيچ اتفاقى نمى افته 

بقيه روزاتو با امروز كه آخرين تزريقت بود تنظيم كن

سر اين چيزا بابت ١٠ يا ١٥ دقيقه اينقدر حساس نباش 

از شروع به خودت استرس نده باور كن اصلا مشكلى نداره اين فاصله