2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
سلام دوستام...💕من با سه تا نی نی برگشتم خونه ..برام دعا کنین لطفا❤❤❤ اگر توصیه ایی برای روزای اول ا ...

عزیزم مبارکه😍

ان شاالله که نه ماه مهمون دلت باشن وبعد هم به سلامت بیان بغلت...

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
ذخیره پایین چه ربطی به متفورمین داره؟ من متوجه نمیشم ارتباطشونو.....

نمیدونم واقعا.دکترها دارو تجویز میکنن و اطاعت امر.خدا خودش بهم رحم کنه خیلی سر در گم هستم.امروز داشتم به این فکر میکردم که  بدنم مقاومت میکنه نسبت به پذیرش جنین.توی هر سه انتقالم با وجود مصرف پروژسترون سر تاریخ پریود شدم.حتی با زیاد کردن پروژسترون هم فرقی نمیکنه میزان خونریزیم.مشکل ایمنی نداشتم ولی دکترم هم پرد نمیده بهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کش اومدن علامت خوبیه ،رحم سعی میکنه خونرسانی رو بیشتر کنه

واقعا...؟؟؟

یعنی جلو کش اومدنو نگیرم؟؟؟

تا بیدار میشم یهو کش میام جلوشو میگیرم😁

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام دوستام...💕من با سه تا نی نی برگشتم خونه ..برام دعا کنین لطفا❤❤❤ اگر توصیه ایی برای روزای اول ا ...

عزیزم بسلامتی و ارزوی موفقیتشون و کپل شدنشون

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

سلام عزیزم مبارک باشه ان شاءالله محکم بچسبن به دلت 😍😍

خدا جونم شکرت...

سلام ننه جووووون🌻🍃🍀

خوش اومدی خوش اومدی🌸

فقط بی خیالی طی کن❣

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
راستی گروه خونیت منفیه؟ اگه هست و گروه خونی همسرتم + هست فکر کنم روگام هم باید بزنی بازم اگه شرایطش ...

نه عزیز خودم آ مثبت و شوهرم هم مثبت.

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
این ریسک رو بر اساس عدد ان تی گفتن یا اعداد آزمایش خون؟ ان تی چند بودی؟

ان تی خوب بود ۱.۷ .

آزمایش خون بالا بود و چون وراثت هم داشتم 

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.

آغا من یه سوال روم به دیواری دارم😁🙈

تو دوران انتقال اونجا رو چطور شیو میکنین؟؟؟

نمیدونم واقعا.دکترها دارو تجویز میکنن و اطاعت امر.خدا خودش بهم رحم کنه خیلی سر در گم هستم.امروز داشت ...

مشکل التهاب بین  غضروف استخوان یا دردهای مفصل نداشتی ؟من گاهی اوقات التهاب اطراف غضروف داشتم به دکترم گفتم پرد داد

شاید نیاز نداری،اگه به دکترت اعتماد نداری عوضش کن من قبلا دکترم کسی دیگه بود بهش دودل شدم بخاطر استرسم کم بشه عوض کردم دکترمو،بقیه راه امید به خدا 

بله عزیزم رفتم. خدا رو شکر همه چی خوب بود... فقط هماتوم بزرگتر شده بود و ساک خالی هم همچنان بود چرا ...

عزیزم آسپرین و این جور داروهارو داری؟

پروژسترونت چقدره؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بله عزیزم رفتم. خدا رو شکر همه چی خوب بود... فقط هماتوم بزرگتر شده بود و ساک خالی هم همچنان بود چرا ...

به سلامتی عزیزم انشالله دومادی و بابا شدنشو ببینی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com