2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
آنا جان تو برگه اتاق عمل تو قسمت تخمکها ۷ مورد m2 رو تیک زدن سه مورد fragmented polar سه مورد gra ...

عزیزم من سر در نیاوردم به نظر میاد ۶ تا دیگه داشتی احتمالا به درد نخوردن نمیدونم....

فراگمنتد یعنی تیکه تیکه شده.....

حالا نمیدونم اینجا چه معنی داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم آندومتریوز نداری؟

نمیدونم آناجون عکس رنگی گرفتم گفت سالمم.سونوواژینال هم شدم چیزی نشون نداد.آنا من مگرماهی که قرص جلوگیری یا پروژسترون ودوفاستون بخورم روزای اول پریودی درد دارم.درغیراینصورت همیشه روزای آخرپریودی کمرم وزیرشکمم وتخمدونام درد میکنن تاوقتی که پریودبشم به محض اینکه پریودشدم دردم تموم میشه تاروزای آخرپریودی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب عزیزم وقتی سونو میدادی ضخامتت چن بودش گلم ؟ موقعی ک داروهای تحریک تخمک هم میخوردی ضخامتت کم بودش ...

میگم که همیشه ۴_۵_۶.آبانماه4تاfshزدم باکلومفین شبی دوتا روز۱۲ضخامتم۵بود.اذرماه۴تاسینال اف ۴تاhmgوشبی دوتا کلومفین روز۱۲ضخامتم۷بود

خداکنه اونروز ک فهمیدم ذخیرم پایینه دنیا روسرم خراب شد آخه من دوسال بود که میرفتم دکتر چندتا دکتر ع ...

منم ذخیرم پایینه و چند سال قبل اینکه راهم به مراکز ناباروری بیفته یه دکتری بهم چند دوره متفورمین داد....

والا نمیدونم چی به چیه....

خلاصه بازم شکر از مطب دکترای نازایی خلاص شدم....

انشالله این رهایی قسمت تک تکتون بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چه داروهایی به همسرتون دادن؟ دکتر همسرتون کیه؟ ببخشید سوال پرسیدم اخه ما هم مشکل دی اف ای داریم.

خواهش میکنم عزیزم

اهواز پیش دکتر علیرضاخردمند میره.جدیدا میره

اولین باربود ک از دی اف آی داد

زینک سلنیوم و ویتامین ای نوشت

نمیخواستم دوباره دارو بخوره ولی زینک و سلنیوم چیز خوبین خیلی وقت پیش خورد یکم خوب شد ولی دوباره افت کرد

ولی خواستم در رابطه با داروهای فرتیل اید کانت بوست و موتیلیتی بوست بگم

شوهرم ۶ ماه این داروها رو خورد ولی اصلا خوب نبودن فقط گرونن 

یعنی ۳ ماه خورد تاثیر نداشت ولی دوباره برای ۳ ماه دیگه براش تجویز کرد

خواستم بگم اینجا کسی اشتباه مارو نکنه این داروها بنظرم فقط گرونن

آنا جان . من دست و پاهام همیشه سرده. اما ناحیه زیر شکمم و کلا بدنم گرمه. به طوری که اگه دستمو رو بخا ...

عزیزم احتمالا طبعت سرده ولی رحمت گرم.....

عزیزم احتمالا طبعت سرده ولی رحمت گرم.....

خودمم اینجوری فک میکنم. از دیشب ک گفتی دست بکش زیر شکم و اگه گرم بود گرمه. هی امتحانش میکنم . خل شدم . 😂😂😂😂

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
نمیدونم آناجون عکس رنگی گرفتم گفت سالمم.سونوواژینال هم شدم چیزی نشون نداد.آنا من مگرماهی که قرص جلوگ ...

عزیزم عکس و سونو ملاک نیست اما به نظر نمیاد داشته باشی.....

حین ن ز د ی ک ی درد داری؟

یا مشکل اجابت مزاج....

میگم که همیشه ۴_۵_۶.آبانماه4تاfshزدم باکلومفین شبی دوتا روز۱۲ضخامتم۵بود.اذرماه۴تاسینال اف ۴تاhmgوشبی ...

خوب این امپولا ک زدی و ضخامت ۵ و ۷ بودش اونوقت تو همین ماهها فولی غالب داشتی گلم ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم اسپرم اهدایی داشتیم که..... من چند نفرو یادمه اهدایی گرفتن....

واقعا ؟

پس چرا اون چند نفر همه جنین گرفته بودن ؟

از لحاظ قوانین اسلامی این امکان پذیر نیست چون حقی برلی زن قائل نیستن یه خانم وکیل بورتو نیکان برلی من توضیح داد مثلا در قوانین اگر دونفر دوتا گوسفند داشته باشن که یکی نرو یکی ماده باشه وباهم جفت گیری کنن و بره به دنیا بیاد بره مال صاحب گوسفد نره 

واقعا ؟ پس چرا اون چند نفر همه جنین گرفته بودن ؟ از لحاظ قوانین اسلامی این امکان پذیر نیست چون حقی ...

عزیزم خوب هر مرکزی فکر کنم نداره....

ضمنا خیلیا خودشون با قضیه اسپرم اهدایی مشکل دارن....

الانو نمیدونم اما حدودای سال ۹۴-۹۵ من یه چند مورد دیدم.....

عزیزم خوب هر مرکزی فکر کنم نداره.... ضمنا خیلیا خودشون با قضیه اسپرم اهدایی مشکل دارن.... الانو نم ...

تو گاندي چند روز پيش يك خانمي رو ديدم گفت از برادر شوهرم اسپرم گرفتيم! منم تعجب كردم واقعا مگه ميشه؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم عکس و سونو ملاک نیست اما به نظر نمیاد داشته باشی..... حین ن ز د ی ک ی درد داری؟ یا مشکل اجاب ...

موقع رابطه بعضی وقتا آره درد دارم.گاهاً هم بعدش رحمم درد میگیره.موقع اجابت مزاج هم آره خیلی وقتا رحمم تیرمیکشه 

موقع رابطه بعضی وقتا آره درد دارم.گاهاً هم بعدش رحمم درد میگیره.موقع اجابت مزاج هم آره خیلی وقتا رحم ...

عزیزم پس یه چک کنی بد نیست....