2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
خدارو شکر عزیزم..... فقط سعی کن کمترین تماس با دیگران داشته باشی و حتی الامکان تو محیطهای آلوده نری ...

آنا جون سعی میکنم رعایت کنم چون شدیدا زمینه سرماخوردگی و التهاب ریه رو دارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها خوبین؟؟؟؟ ما رفتیم پیش دکتر ارولوژی اگه یادتون باشه گفتم دی اف آی شوهرم ۸۰ ک نرمالش ۲۵ ...

چه داروهایی به همسرتون دادن؟ دکتر همسرتون کیه؟ ببخشید سوال پرسیدم اخه ما هم مشکل دی اف ای داریم.

عزیزم من کرمانشاه هستم یه دکتر طب سنتی که زیره نظرش بودم واسه من خوب بود  ولی به نظرم ارزش ندا ...

اه چه جالب خوب پدرو مادر منم کرمونشاهی هستن و به زودی مامانو باید ببریم کرمونشاه واسه دیدن اقوام ممنون میشن آدرسشو بدی 

مامانم میخواد یه سر بره  پیش آسی هشمت 

عزيزم فكر كنم آنا جون اينطوري بوده سر دخترش ، هماتوم چاره اش فقط استراحت هست البته آب هم زياد بخور ك ...

انشاالله عزيزم توكل بخدا انشاالله دل همه شاد ودامنشون سبز شه 

واقعا جنین اهدایی ؟؟؟؟ بعد مشکل ساز نمیشه؟ یا اصلا طرفین همو نمیشناسن؟

راستش یه خانمو دیدم که باهم صحبت کردیم خودش تخمک و تخمدانش مشکلی نداشت و همینطور رحمش ولی چون همسرش مشکل اسپرم داشت بهشون جنین اهدایی از یه ذوج میدن و اسپرم اهدایی در ایران متاسفانه نداریم به خاطر قوانین وبه نظرمن واقعا ظلمه 

دونفر دیگم دیدم که همین وضعیتو داشتن

اابته اینو هم بگم که اون خانم اول دوبار جنین اهدایی انتقال داده بودو نگرفته بود وبازم میخواست بگیره بهش گفتم حداقل دیگه از اون ذوج قبلی نگیر حتما یه مشکلی داشتن که نشده این ماه دیدمش گفت که حرف شما یادم بودو گفتم که دیگه اونارو نمیخوام 

خانما کیا بعد مصرف گابرگولین پریودشون عقب افتاده؟؟؟ کسی بوده؟؟؟ من اصلا سابقه عقب انداختن نداشتم ماه پیش پرولاکتینم بالا بود گفتن احتمالا برای اون عقب افتاد، این ماه تا الان 4تا قرص گابرگولین خوردم ولی بازم 2،3 روزه عقب انداختم، خیلی بده آدم کارش عقب میفته

خدا رو چه دیدی شایدم چهارتاش گرفت ولی شما علی الحساب دعا کنین نصفش بگیره من مامان آینده رو راضی میکن ...

اها انتقال داده ؟ من فکر کردم چهارقلو تایید شده هر جی خدا بخواد البته منکه خیلی چهار قلو دوست دارم ولی بعضی ها مثلا مثل همسر من خیلی با دوقلو حتی مخالفن و میگن که تک باشه بهتره 

آره عزیزم درکت میکنم اگه بیمه داری و بهت گفتن لاپاروسکوپی بشی برو برای تشخیص هزینش زیاد نمیشه

تاحالا ک نگفتن لاپراسکوپی کنم انشاءالله اصلا هیچیم نباشه و نیازی بهش نباشه

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
آنا جان تو برگه اتاق عمل تو قسمت تخمکها ۷ مورد m2 رو تیک زدن سه مورد fragmented polar سه مورد gra ...

آنا جان و بقيه دوستان اگه كسي جواب اين سوال منو ميدونه لطفا بگه 

ممنون

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
حتی بعد از انتقال؟ انا جون ممکنه این موضوع باعث شه انتقالم باز عقب بیفته؟ چون کیست رو دکتر گفت مهم ...

اگه مانع بشه دکترت کنسل میکنه نگران نباش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پس اگه نگران ذخیرتی زودتر اقدام کن وگرنه ممکنه حتی با اولین اقدامم نتیجه بگیری بستگی به شانس داره... ...

خداکنه اونروز ک فهمیدم ذخیرم پایینه دنیا روسرم خراب شد

آخه من دوسال بود که میرفتم دکتر چندتا دکتر عوض کردم و سونوشدم دوبار کلا،گفته بودن پلیکیستیکی و متفورمین داد تا یکسال و خورده ای متفورمین خوردم و یهو به ذهنم زد برم مرکز ناباروری وقتی اونجا ازم amhگرفتن گفتن ذخیزت پایینه خشکم زد گفتم یه عمره به من گفتن پلی کیستیکی  من دارم متفورمین میخورم،گفتن کی گفته گفتم دکتری ک قبلا میرفتم گفتن نخور ذخیرت انقد پایینه ک، اصلا نفهمیدم قضیه چی بود و چی هست

فقط داغون شدن

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
دست برنی زیر شکم تو منطقه بیکینی سرد و یخه.... لک بینی....

آنا جان . من دست و پاهام همیشه سرده. اما ناحیه زیر شکمم و کلا بدنم گرمه. به طوری که اگه دستمو رو بخاری گرم کنم و به بدنم هر جایی بزنم احساس سردی نمیکنم و گرنه تفاوت دمای دست با بدنم خیلی. حالا من رحمم گرمه؟ . آخه عطاری رفتم گفت سرده و دارو داد برا بارداری  . بادکشم کردم. گرچه داروهاش اثر نداشت گفت طبعت معتدل به گرمه . لکه بینی ندارم. درد پریود امم مثل بقیه آدماس. تنبلی دارم فولی ریز. البته بالای  ۱۰   

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
ممنون آناجون، فقط من خیلی گرمیجات قاعده آور رو از غیر قاعده آور نمیشناسم، فقط میدونم مثلا دارچین و ز ...

زرشت، سیاهدونه، چیزای گیاهی و جوشونده ها، زعفرون، ادویه جات تند،.....

تغذیه عادیتو داشته باش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
راستش یه خانمو دیدم که باهم صحبت کردیم خودش تخمک و تخمدانش مشکلی نداشت و همینطور رحمش ولی چون همسرش ...

عزیزم اسپرم اهدایی داشتیم که.....

من چند نفرو یادمه اهدایی گرفتن....