2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
بچه ها من امروز سونو شدم و دوتا ساک بود با اینکه خیلی منتظر بودم ولی نمیدونم چ حسی دارم خیلی خوشحال ...

عزیزم مبارکه.....

انشاءالله صحیح و سالم و به شادی بغلشون کنی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه دراز نکشیدم حتی..سریه ریخت پایین همش...خداکنه...کی بشه ماهام راحت بشیم

عزیزم انقدر فکرتو درگیرش نکن نهایتش انگاری یه دز استفاده نکردی....

عزیزم نگران نکن خودتو....

من یکی دو بار شده بود کلا یه روز یادم رفته بود شیاف بذارم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان نیاز به راهنمایی دارم من امروز باید ۷ هفته باشم(هفته قبل گفتم که بعد از سنو وقتی برگشت ...

عزیزم به نظرم فعلا ادامه بده لااقل یه هفته دیگه....

من تموم علائم رو داشتم درد دل و کمر و ضعف و درد ران و همه چی کلا ولی منفی شدم اصلا به علائم نیست

ثمين جان ميشه درخواست دوستيمو قبول كني؟

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
سلام عزیزم من واقعا نمیدونم باید چی بگم اصلا خودمم باور نکردم که چطور خدا میتونه این کار رو باهام بک ...

عزیزم شما آز dfi هم داده شوهرت؟

باورت میشه از وقتی خبر منفی شدنتو دادی رفتی تو لیست دعاهام،نمیدونم اصلا دعاهامو خدا میشنوه یا نه ولی از ته قلبم برات دعا میکنم 

سلام. من روز چهارمه انتقالمه پس چرا هیچ علایمی ندارم😟😟😟

عزیزم همچین گفتی روز چهار گفتم انگاری چهار ماهته....

دختر دنبال چی میگردی روز ۴ انتقال؟

سلام آنا جون و دوستان آمپول اورگالوتران دکترم گفت صبح بزن ولی نگفت چه ساعتی حالا ساعت چند بزنم ؟؟؟؟ ...

معمولا ۸ تا ده صبح میزنن....

مرسی آنا جون دی اف آی زده ۸۰ اگ اشتباه نکنم رنجش ۵۰ بود کدوم رویا ؟؟؟؟

رویا ۴۲....

رنج آزمایشگاه شما رو نمیدونم اما اکثرا زیر ۱۵ نرماله و بین ۱۵ تا سی بحرانی بعدشم که دیگه مرز بحرانیم رد میکنه.....

بازم مهم رنج آزمایشگاهه.....

ذخیرتون چند بود؟هایپر نشدین؟

ذخیر ۹ بود فک کنم دقیق یادم نیس نگفتن هایپر شدم ۲۰ تا تخمک داشتم ۱۸ تاش جنین شد جنین فریز انتقال دادن

بعد از ۲ تا انتقال منفی ایندفعه مثبت شدم میشه واسه تشکیل شدن قلب نی نی م صلوات بفرستین
نظر دکترها با هم متفاوتِ  دکتر من هر گونه مشکل کیست و ... رو قبول نمیکنه و میگه باید رفع بشه م ...

ممنون که پاسخ دادی.

راستش من محدودیت زمان دارم. فقط ۳-۴ ماه دیگه اینجا هستم و برای مدتی مجبورم برم جای دیگه. اگه برم از جنین هام دور می مونم برای حداقل یک سال☹️ اینهمه سختی و درد و مشقت همش میشه هیچ

رویا ۴۲.... رنج آزمایشگاه شما رو نمیدونم اما اکثرا زیر ۱۵ نرماله و بین ۱۵ تا سی بحرانی بعدشم که دیگ ...

آنا جون

من گزارش انعقادی رو تو گوگل ترجمه کردم نوشته:در این ژنوتیپ گوتی:4G/5G در ای ژن واکنش پلاسمینوژن متوسط گزارش شده!!

یعنی چی خطرناکه؟

سلام برای بار چهارم آی یو آیم منفی شد خونریزی شد با درد شدید پهلو شد حاصل تلاش این ماهم .😔😔😔😔

عزیزم خیلی متاسفم.....

انشاءالله به زودی واست جبران میشه.....