2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
خوب این امپولا ک زدی و ضخامت ۵ و ۷ بودش اونوقت تو همین ماهها فولی غالب داشتی گلم ؟؟

آره آبانماه ۷تافولی داشتم ۴تاشون۱۷_۱۷٫۵_۱۸_۱۸٫۵بودن 

آذرماه هم۹تافولی داشتم ۷تا۱۶بودن با۱۷و۱۸ ایناواسه روز۱۲بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خوب هر مرکزی فکر کنم نداره.... ضمنا خیلیا خودشون با قضیه اسپرم اهدایی مشکل دارن.... الانو نم ...

اون خانم که گفتم دوبار جنین اهدایی گرفته بود و متاسفانه موفیت امیز نبود البته میگفت یه راهی داره که باید زن به صورت صوری صیغه اون فرد اهدا کننده بشه البته قبلش از شوهر خودش جدا بشه که خوب کسی اینو قبول نمیکنه 

البته صحت و سقمشو نمیدونم من اون خانم گفت 

بایدبیام تهران اینجا دکتر ماهرنیست .سینا دفترچه ایرانیان قبول میکنه ؟

نمیدونم فکر نکنم بیمه قبول کنه ولی برا عمل بستگی داره کجا عمل کنن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی احتمال داره آندومتریوزداشته باشم؟ بخدا نمیترسم اگرهم داشته باشم آدم بدونه دردش چیه بره دنبال د ...

احتمالش هست اما خوب نظر قطعی رو بعد بررسی میتونی بگیری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام خواهرهای گل😍

بچه ها کسی تا حالا زیفت انجام داده؟ من دکترم بهم گفت این بار زیفت کنم، خودمم تعجب کردم که چرا این پیشنهادو داد ولی واقعا موندم مزیتش نسبت به میکرو اخه چیه که میخواد منو زیفت کنه.

منم ذخیرم پایینه و چند سال قبل اینکه راهم به مراکز ناباروری بیفته یه دکتری بهم چند دوره متفورمین داد ...

خداروشکر،انشاءالله 

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام خواهرهای گل😍 بچه ها کسی تا حالا زیفت انجام داده؟ من دکترم بهم گفت این بار زیفت کنم، خودمم تعج ...

بله مامانی طاها اونم برا هر دو بارداریش.....

@مامانی_طاها